Kiekko-Espoo 2018–2019

  • 291 401
  • 946

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Mitä on pukukoppikäytävällä tapahtunut, en voi tietää, mutta "vaihtoaition lähellä ollut pleksi" = fanipäädyn keskipleksi eli siinä oli melkein neljännes kaukalosta välissä. Hakkaaja oli omaan silmään sama yksi tyyppi, joka poistettiin hallista ja jota poliisi jututti erittäin tiukkaan sävyyn matsin loputtua. Rajuimmat huudot, mitkä omiin korviin kuuluivat olivat kehotuksia pistää taklaaja ulos.

EDIT: Ja alun varsin kevyen nahistelun jälkeen molempien joukkueiden pelaajia oli Santalan ympärillä täysin sovussa huolissaan kaverin kunnosta. Kun peliä päästiin jatkamaan, pelattiin vaan minuutit pois, ainoastaan Sillanpäällä näytti olevan kevyt nokittelu käynnissä jonkun vastapuolen pelaajan kanssa. Vähän nyt kuulostaa värikynähommille tämä.
 
Viimeksi muokattu:

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En ollut pelissä. Ruudun tallenteen perusteella en voi sanoa taklausta erityisen rumaksi. Saattoi osua päähän, mutta videon perusteella enemmin ei. Puskista tuli, eikä Santala ilmeisesti osannut varautua lainkaan. Sinänsä tilanne ei näyttänyt pahalta, mutta lopputulos oli ilmeisen paha. Toivotaan parasta.

Jos Hirso on huudellut jotain noutamisesta niin se on toki väärin. Mutta miksi vastustajan valmentajalla on ollut tarve oikein soittaa siitä lehtiin? Samoin pleksien paukuttelusta. Yleisöllä ei ole edes pääsyä vaihtoaitioiden läheisyyteen.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Näin vaan videokuvaa, mutta taklaus osuu päähän. Mutta tilanne tuli niin nopeasti että Santala ei ehtinyt millään reagoida tuohon. Taklaus tuli ns. "kuolleesta" kulmasta, joten Santala ei voinut tehdä yhtään mitään.
Toivottavasti ei ole käynyt kovin pahasti.

Santala kuulemma oli tajuissaan kun lähti sairaalaan ambulanssin kanssa. Ja se tärkein. Että raajat liikkui. Ettei ainakaan ole halvaantunut.

Toivotaan pikaista paranemista Jimille.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ei tuo taklaus mikään törkeä ollut, aika lailla mitätön jopa. Toivottavasti kukaan nyt ei taklaajaa liikaa syyllistä. Paskalla tavalla seurauksen vuoksi nimi lehdessä.

Toivottavasti Santala on ok. Pysäytti paikan päällä nähtynä aika pahasti.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Taklauksessa ei ollut mitään vikaa, yllätti taklaajan lähes yhtä paljon kuin taklattavan. Santala teki epäonnekseen väärässä paikassa vartaloharhautuksen ja sitten kolahti samantien. Ei ehtinyt yhtään varautua tai valmistautua taklaukseen ja osittain sen takia tulos oli noin raju. Kuuleman mukaan mitään todella vakavaa ei olisi tapahtunut eli ehkä tästä selvittiin vain säikähdyksellä ja toki jonkinkestoisella sairaslomalla.

Katsomossa tunteet kävivät toki kuumina ja se on ihan ymmärrettävää. Ei kukaan halua nähdä oman joukkueen pelaajan jäävän jäähän makaamaan rajun taklauksen seurauksena. Järjestyksenvalvojat olisivat ehkä voineet lähestyä tilannetta hiukan eri asenteella, mutta nyt mentiin näin ja seurauksena muutama henkilö pihalle katsomosta.

Aika naurettavaa on se, että valmentaja lähtee itse soittelemaan lehteen ja tarjomaan tällaisia tarinoita.. Kuinkahan paljon erilaista huutelua pukukoppikäytävillä tapahtuu, mitkä eivät koskaan päädy julkisuuteen? Veikkaisin, että aika paljon. Harvoin noita kannattaa kuitenkaan ottaa kovin tosissaan..

Tänään pelataan jo seuraavaa peliä ja Kiekko-Espoon rosteri on kovin vajaa. Onneksi Jokinen saatiin palkattua loppukaudeksi, muuten oltaisiin jo todella pulassa. 14 kenttäpelaajaa pukee iltapäivän matsiin, joten peliaikaa ja vastuuta on luvassa. Hattu jatkaa maalissa, mikä on hieno asia.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Tässä nyt vähän näkyy Kiekko-Espoon kokemattomuus. Täytyy saada Summasen Raimo takaisin penkin taakse. Silloin ei jäisi epäselväksi, onko uhkailtu vai ei.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tuolla oli pari erillistä tapausta, joissa jengiä vietiin ulos.

Järkkärit olisi ehkä voinut käyttää ensimmäisessä pelisilmää, mutta kyllä tämä ulos lentänytkin käyttäytyi hieman uhkaavan oloisesti järkkäriä kohtaan. Tiedän tyypin hyvin, joten puhumalla olisi asia selvinnyt kyllä myös, mutta jos on järkkärille vieras, ymmärrän tiukan linjan.

Sitä en tiedä, miksi poliisit haki eri tyypin kuin tämän pelin ihan lopussa vessasta aika ronskin ottein mukaansa.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Eilistä pommia tuossa kelailin pariin kertaan.. Ei siitä likaista saa mitenkään väännettyä. Todella ikävää jos Santalaa sattui pahemmin, mutta jotenkin "laput silmillä" näytti menevän tilanteessa. Liiton linjan mukaisesti tietysti joku 5 peliä pannaa moisesta, vaikka ei mitään aihetta ole...
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Siellä on näemmä vähän enemmänkin ollut tapahtumia kyseisen ja erittäin valitettavan episodin jälkimainingeissa: Kiekko-Espoon pelaaja makasi 20 minuuttia jään pinnassa taklauksen jälkeen – vastustajan valmentajalta raju väite Kim Hirschovitsista: ”Aika kohtuutonta”

Aika raju on väite eikä kyllä istu ollenkaan siihen Kim Hirschovitsiin jonka minä tunnen. Toki kun Hirso käytännössä yksin pyörittää tätä seuraa, rosteri on kapea ja sairastuvalle lähti yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista niin en sitä epäile etteikö turhautuminen olisi valtaisa ja voinut purkautuakin harkitsemattomasti mutta siltikin en oikein usko tuohon.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kuuleman mukaan mitään todella vakavaa ei olisi tapahtunut eli ehkä tästä selvittiin vain säikähdyksellä ja toki jonkinkestoisella sairaslomalla.

Tämä on olennaista ja todella hyvä kuulla.

Suomi-Sarjassa ei pelata rahasta, eikä nämä kokeneemmat pelaajat ole enää unelmissaankaan oikein uraputkessa, vaikka työntekijänä yleisesti onkin nuoria vielä. Erityisesti sen vuoksi on tärkeää, että palautuu täysin kuntoon loppujen lopuksi.

Jos kiekkoura oli siinä, se on todella harmillista, mutta ei haudanvakavaa. Paljon tärkeämpää on, että terve elämä kaikkine vuosineen on vielä edessä.
 

IntoTurhanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen 1ügassa
Kyllä Kiekko-Espoon pitää tulla ulos tiedotteen muodossa tuosta Hirson ylilyönnistä. Intiaanivalmentaja Itse kylläkin otti ’miehekkäästi’ yhteyttä sensaatiosanomiin mutta Hirsollakin on harmaata menneisyyttä (mm. Case Osala).
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Toivottavasti Santala selviää pienin kolhuin. Ikävä tilanne kaiken kaikkiaan, vaikka HCIK:n valmentajan mediastrategia hieman hymyilyttää. Huomenna varmaan saamme Kiekko-Espoolta tiedotteen Santalan kunnosta. Siinä on hyvä sivuta myös tätä jälkipuintia.

Rosteri on edelleen niin ohut, että pisteitä menetetään aivan turhaan. Eilen Kotkassa toinen peli 24 h sisään kolmella kentällä. Se mitä en ole oikein käsittänyt, on tuo poissaolojen suuri määrä. Onko lasaretissa tosiaan noin paljon porukkaa vai verottaako pikkujoulukausi? Voiko pelaaja vaan ilmoittaa ottavansa viikonlopun vapaata?
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Sitä en tiedä, miksi poliisit haki eri tyypin kuin tämän pelin ihan lopussa vessasta aika ronskin ottein mukaansa.
Jos itse näin ja tulkitsin tilannetta oikein, tämä vessasta haettu kaveri oli saanut pippurisumutetta silmiin ilmeisesti pihalla (samassa rytäkässä kuin alkuperäiset ulostalutetut) ja vietiin vessaan pesemään se pois. Poliisi haki pois vessasta ja puhutti pihalla ihan hyvässä hengessä.

Mitä tulee Hirson käytökseen, niin mielestäni lähti erittäin suuttuneena pukukoppikäytävälle jo ensimmäisessä erässä tapahtuneen Jami Jokelan hetkellisen loukkaantumisen jälkeen. Tunteet olivat siis varmasti pinnassa jo tuosta tapauksesta.

Rosteri on tosiaan todella ohut ja siihen ei sovi mitenkään nämä peräkkäisinä päivinä pelattavat ottelut.. Pitää muistaa poissaolojen suhteen, että nämä pelaajat ovat normitöissä, eli myös työtehtävät saattavat rajoittaa mahdollisuutta osallistua peleihin, jopa viikonloppuina. En usko, että nämä tulevat yllätyksenä valmennukselle vaan asioista on sovittu hyvissä ajoin. Kun tuohon päälle tulee aika runsas määrä loukkaantumisia, kokoonpano vaikuttaa olevan nyt pysyvästi vajaa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kiekko-Espoo kertoo naamakirjassa (jota en osaa tähän linkata), että "Jimi Santala on kotiutunut ja toipumassa".
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Mä nyt vetelen toiveiden sekaisia johtopäätöksiä vain omassa mielessäni ja tyydyn täällä toteamaan neutraalisti, että Teemu Ramstedt on julkaissut kolmessa sosiaalisessa mediassa poseerauskuvan Jani Niemisen kanssa tyylikkääseen Kiekko-Espoo -pelipaitaan sonnustautuneena.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mikäli Ramu aikoo vielä pelaajauraa jatkaa (kuten käsittääkseni aikoo) niin onhan tuon syytäkin jossakin porukassa harjoitella, miksei sitten Kiekko-Espoossa. Yksi syy sille, miksi hän on vailla sopimusta varmaankin on että hän on julkisuudessakin kertonut ison liksan olevan hänelle oleellinen asia ja avainpelaajan paikkoja kärkiseuroista nyt ei vaan ihan helpolla irtoa. En nyt sano, etteikö siihenkin kuplettiin joku näytöstyylinen ottelu tai pari Suomi-sarjassa voisi sopia. Pelasihan hän viime kaudella pari matsia jääpalloligassakin.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
En nyt sano, etteikö siihenkin kuplettiin joku näytöstyylinen ottelu tai pari Suomi-sarjassa voisi sopia.
Ei varmasti haittaisi sopimusneuvotteluja toisen seuran kanssa, jos pelaisi pari matsia Suomi-sarjaa, pitäisi täten myös pelikuntoa yllä ja iskisi kovat tehot tauluun.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Se olis huomenna sitten matsiin Kaarinaan, kun kerran tuonne viereen tulevat pelaamaan. Hienoimpana tietty on viedä oma kolmepuolivuotias poika ensimmäistä kertaa jääkiekko-otteluun. Tai no, saas nähdä miten jaksaa keskittyä, heh. Ja vielä menee pojalle myös päälle muutama vuosi sitten ostettu lasten Blues-pelipaita. Itsekin olin ensimmäistä kertaa Kiekko-Espoon matsissa neljävuotiaana, eli 1985. Mahtava fiilis siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös