Liigan ja muiden sarjojen seuraamisen erot

  • 2 353
  • 4

vivalavili

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool F.C.
Miten muut palstalaiset koette erot liigan ja esim. NHL:n tai KHL:n seuraamisen välillä. Liigassa mun oma joukkue on ja on aina ollut Ilves enkä ole koskaan muita joukkueita oikeastaan "fanittanut". Tämä on sitten johtanut siihen, että käsitys muista liigajoukkueista on muodostunut pääasiassa niistä matseista, jotka Ilves on muita joukkueita vastaan pelannut. Lisäksi tietenki ihan muutama joukkue herättää vahvoja tunteita ja joukkueet on paremmin tiedossa kuin muilla (nyt esimerkiksi viime vuosien dynastiat Kärpät ja Tappara).

NHL:ssä puolestaan ei mulla ole ns. "omaa jengiä", mutta suomalaisia nyt tulee eniten seurattua. Kuitenkin tuntuu sitten siltä, että tuntemus NHL-joukkueista on kokonaisuudessaan parempaa kuin meidän kotimaisesta liigasta, vaikka liigassa katson ja seuraan vähintään sen 40 peliä kaudessa. Änärissä enemmänkin vaan katson pelejä ja joukkueita, jotka sillä hetkellä kiinnostaa

Onko muilla samanlaisia kokemuksia asiasta? Kuinkahan paljon se oman seuran "preesens" vaikuttaa liigan kuin liigan seuraamiseen?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit kun lähti Liigasta niin kotimaisen sarjan seuraaminen jäi ja on vieläkin sillä tasolla että katson vain ratkaisupelejä ihan vaan jääkiekon ystävänä. Katson myös yleensä SHL:n ja NLA:n ratkaisupelejä.

KHL:stä tulee katottua kaikki Jokereiden pelit ja myös muitakin pelejä mitä tulee Viasatilta. Striiminäkin seuraan mielenkiintoisia pelejä jos ei Viasat näytä. KHL joukkueista olen suhtkoht hyvin perillä, kun taas Liiga, SHL, NLA joukkueiden pelaajista osaan nimetä aika harvoja pelaajia enää verrattuna KHL:ään tai NHL:ään..

NHL:ää katson aina kun vaan pystyn, joukkueista riippumatta. NHL on kokonaisuudessaan se sarja minkä pelaajista ja joukkueista tiedän eniten, sitten tulee KHL, sitten muut sarjat aika tasoissa.

Summarum summarum. NHL on sarjana ja pelaajiltaan tutuin, KHL pelejä tulee varmasti eniten katsottua kauden aikana, johtuen myös NHL aika-erosta.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Tämäpä on mielenkiintoinen ketju.

NHL:ää ja Liigaa varmasti eniten tulee seurattua, mutta paha sanoa, että kumpaa enemmän tai vähemmän. Fanittaminen/seuraaminen on näiden välillä niin paljon erilaisempaa. Liigaa pääsee paikanpäälle seuraamaan ja Tps herättää sitä suurinta tunnetta mitä vaan penkkiurheilija voi saada. Aivan järkyttävä iso miinus liigaa seurattaessa on liigan heikkotaso ja välillä jylläävä puuhastelu meininki. Välillä jopa toivoisi ettei olisi niin rakasta sidettä tepsiin niin voisi keskittyä kokonaan nhl:ään.

Monesti ihmettelen miten paljon on ihmisiä jotka seuraavat kotimaista liigaa, mutta maailman paras jääkiekkoliiga NHL ei kiinnosta pätkääkään. Itse mielelläni seuraan maailman parasta lätkää. Miksi en seuraisi? Johtuuko kenties siitä, että sieltä jenkkilästä ei ole löytynyt sellaista sidettä mihinkään joukkueeseen mitä liigasta on löytynyt? Itse seuraan Anaheim Ducksin otteita lähes yhtä suurella intohimolla kuin tepsin ja ehkä siksi NHL on tullut läheiseksi. Lempipelaajakin Mikko Rantanen pelailee nykyään NHL:n puolella niin sekin on itsestäänselvyys, että hänen pelejään tulee katseltua aina kun on mahdollista.

Nyt kun oikeasti tarkemmin miettii niin NHL vetäisee pidemmän korren seuraamisen kannalta. Maailman parasta lätkää.
 

Glove

Jäsen
Aika vähälle jää seuraaminen kun en ole kapitalistien kukkaroon rahojani laittanut nähdäkseni pelejä. Sen mitä urheiluruutu näyttää, sen kun saa vielä köyhäkin katsoa ilmaiseksi. Ja ne muutamat pelit mitä Telia tarjoaa tulee varmaankin katsottua. Onneksi täällä on monta hallia ja junnumatseja voi käydä katsomassa vaikka ilmaiseksi.
 

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Raha on varmasti yksi selitys miksei NHL- tai KHL-pelejä seurata. Toinen merkitsevä asia on se, että NHL-pelit pelataan yöllä ja jos töihin pitää aamulla raahautua, on pelien katsominen aika haastavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös