Juhannuksen Supertripla 2018

  • 16 242
  • 144
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
H: 2
L: 7
T: 1
R: 5

Oletus, että juhannus on kylmää aikaa. Talouden hyvä pöhinä johtaa minun mielikuvani siihen, että maaliikenneleluilla sattuu herkästi monenlaista.

Randomit ovat valitettavasti tulipalojuttuja. Kun ei tarkene kännätä ulkona, niin kännätään sisällä. Ja futistakin tulee.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Otetaan käyttöön neljän suora (ei se bändi).

4-4-4

Epävakaisesta säätilasta johtuen hukkumiset jäävät pienemmille luvuille, mutta muutama uskalias lähtee koittamaan Sievisen SE-lukemia uusiksi kevyessä simassa tutuin lopputuloksin. Yksi perinteinen veneessä seisoskelija päätynee kalmistoon klassisin, sepalus auki, elkein ja tuulisissa säissä joku onneton saa veneensä nurin ja huonostihan siinä käy.

Säät eivät vaikuta brenkutteluun ja niihin liittyviin sisäpoliittisiin tappeluihin. Henki tod. näk. pakenee jälleen muutamalta viimeisen huikan ottajan battlessa. Puukko löytynee kättä pidemmäksi välineeksi myös jossain asioitten selvittelyissä juhannus-tapaan ja tässä tuskin tämän vuotinen tekee poikkeusta edellisiin.

Tiellä kiire grillaamaan ja ensipuraisun ottoon on tradition mukaisesti eeppisen kovaa ja menoliikenteessä saattaa jo auton pelti muotoutua uudenlaisella designilla valitettavin seuraamuksin. Paluuliikenteessä piilenee myös riskin paikat, koska kun suomalainen viettää juhannusta, on se verrattavissa fyysisiltä rasituksiltaan Havajin Iron Man - kisoihin. Harvempi tuon jälkeen on paluuliikenteessä ratissa freeseimmillään ja kohtalona voi olla päätyminen tilastonörttien juhannus-kirjanpitoon.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
H: 3
L: 6
T: 1

Se on veikkauksen kannalta ihan sama minkälaisten tapahtumien seurauksena kuolee, lopputulos on lopulta sama.

Tappouhreja tulee toinenkin, mutta vasta juhannuksen jälkeen henki pihahtaa viimeisen kerran, vaikka teko tapahtui juhannuksen aikana.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehtiikö vielä mukaan? Haetaan kovaa kerrointa tällä kertaa.

H: 4
L: 10
T: 7
R: 1
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Minusta media ja pelastuslaitokset voisi ottaa tämän juhannuksen vähän vakavammin ja alkaa ilmoittamaan noi sepalus auki hukkuneet erikseen, siitä saisi oivan lisä vedonlyöntikohteen.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vielä ehtinee. Aika hyvää keliä se taas kuitenkin pitelee, pieni sade ei haittaa ja vedet ehtivät jo paikoin riittävästi lämpiämään:
H 11
L 4
T 0
R 3
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
H 102
L 32
T 95
R 4
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Vielä ehtinee. Aika hyvää keliä se taas kuitenkin pitelee, pieni sade ei haittaa ja vedet ehtivät jo paikoin riittävästi lämpiämään:
H 11
L 4
T 0
R 3
Menipä aika lähelle omaa riviäni.

H: 7
L: 4
T: 0
R: 5

Jostain syystä jalkapallon arvokisavuosina tapot ovat pysytelleet tiukassa. Olisiko ollut Brasilian MM-kisojen aikaan, kun kuparinen rikottiin tässäkin lajissa? Lämmin alkukesä lämmitti sen verran lätäköitä, että H-sarakkeeseen on luottoa. L-sarakkeeseen löytyy muutamia uskalikkoja, ja R-sarakkeeseen pääasiassa tulipalojen uhreja. Ehkä kuitenkin yksi Darwin Awards päästään tänäkin vuonna jakamaan?
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
H: 3
L: 4
T: 2
R: 2
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt pitää tehdä rivi tai käy kuten näissä veikkauksissa aina, että muistaa liian myöhään...

H: 7
L: 3
T: 2
R: 2

Twistinä tässä on se että pyörittelin jo mielessäni skenaariota kuinka päädyn tuohon Random-kerhoon. Ei siis mitään itsetuhoisuutta ole mielessä. Ajattelemattomuuttani olen vain tarjonnut mehiläisille/ampiaisille pesäpaikan omalle parvekkeelleni varsin hankalaan ja mielenkiintoiseen paikkaan ja se olis tarkotus hävittää. Sitten kun itseni tuntien tykkään yleensä vielä koheltaa joka hetkessä niin kuvio on valmis. Nooo, ei kai tuo vaarallista ole kun suojautuu.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
H: 6

Jos voisi pelata järjestelmänä, niin varmistaisin tämän seiskalla, mutta kuusi on ilman muuta todennäköisin lukema, joten pelataan sillä.

L: 5

Yksi itsemurha rekan keulaan, nokkakolari vaatii kaksi uhria ja loput kaksi ovat rattijuoppoja, jotka eivät kännissä muistaneet sitä yhtä tuttua mutkaa. Mahdollisuus on, että toisen rattijuopon kyydissä menee myös muita matkustajia ja nokkakolari vaatii enemmän. Mielestäni hankalin kategoria, liikenne omaa kaikkein eniten potentiaalia isoihin lukemiin.

T: 1

Kyllä kirves sen verran jossain heiluu, että joku pääsee hengestään.

R: 3

Kylmä sää vituttaa ja yksi erehtyy sen myötä grillaamaan teltassa. Kaksi muuta menee tulipalossa.

Pelionnea kaikille!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jännitys tiivistyy lähtölaukauksen (ei liity T -sarakkeeseen) lähestyessä. Onko tietoa miten pre-seasonilla, eli n. vapusta lähtien on tilastot menneet? En ainakaan muista kovin montaa hukkumisuutista lukeneeni. Kuopiossa taisi joku alkuviikosta yrittää mutta sydän lyöden vietiin sairaalaan elvytyksen jälkeen. Voi toki olla selviytymisen kanssa heikkoa kun 20 minuuttia ehti viettää pinnan alla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Eihän tuo nyt aivan mahdoton ole. Kai juhannuksenakin kaikenlaisia laivoja liikkuu.2

Juu mutta laskennallisesti näissä tulee olla tarkkoja. Sisävesillä tapahtuvat poismenot ovat pätevyydessään hyväksyttäviä tilastomerkintöjä, mutta merillä tapahtuvissa turmissa pitää olla hereillä, että kenen aluevesillä rytisee. Voi olla, että meidän keskustelupalstan sijaan merkinnät napsahtavatkin Viron tai Ruotsin "jatkoaikaan".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös