Matt Generous HIFK:hon

  • 86 111
  • 310

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kilpaurheilussa toimitaan ihan eri tavalla eli kootaan ensisijaisesti voittava joukkue.

Ja sitten sitä kannua ei näy, ei kuulu. Joskus sitä toivoo, että olisi joku pöndeläinen minkä joukkue ei edes voisi voittaa.

Saisi katsoa pelejä rauhassa ilman kilpaurheilun tuomaa stressiä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Täällä on kyllä nykyään meno mennyt mielenkiitoiseksi. Kaikki vanhat pitäisi aina tulla meille takaisin. Ei väliä mikä on pelillinen anti. Jos muutamat fanit saisivat päättää niin Nikke olisi ollut meidän ykkösvahti ensi kaudella ja Gene-Matti ykköspakkiparissa.
Siinähän olisikin jo joukkue koossa, kun ykkössentterinä toimisi vielä Elkins. Hommat hoidettu, ei muuta kuin kautta odottelemaan mökille.
 

Punanekolme

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vikat pleijarit meni penkin alle joo, mut jengiltä unohtunut kokonaan kivenkova asenne mikä Generouksella oli joka pelissä. Söi kiekkoa ja oli kyllä nimenomaan maalin edustalla päällikkö ja liigan kiistaton raskaansarjan mestari. Yks lähihistorian lemppareista juuri tuon pelottoman asenteen takia. Ymmärrän kyllä että kangen ja finleyn takia tänä vuonna ollut käyttöä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Totta tietenkin, mutta miten Finleyn kunto, olisiko ollut oiva korvaaja. Toki, jos molemmat olisi samaan aikaan iskussa, niin olisihan se vähän ehkä hassua.

Niin en tiedä kuinka paljon Finleyn varaan uskaltaa muutenkaan laskea mitään. Jos se saa ehjän treenikauden alle loukkaantumisten jälkeen, niin ehkä sitten voi homma toimia. Mutta jos ei saa, niin voi olla käytännössä menetetty tapaus.

Mutta joo, Generouksella on rautainen asenne, mutta valitettavasti ei nyt oikeen ollut tarvetta hänen kaltaiselle pakille. Eiköhän Genematin agentti kuitenkin ensin IFK:hon yhteyttä ottanut, luulisin.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Finley, Generous, Tyrväinen, Muuli, Keränen, Lennu ja Kanki kaikki samaan aikaan askissa olisi kyllä jo aivan liian eeppistä shittiä.
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Finley, Generous, Tyrväinen, Muuli, Keränen, Lennu ja Kanki kaikki samaan aikaan askissa olisi kyllä jo aivan liian eeppistä shittiä.
Joo, eeppinen väärä vaihto... Vaikka ilman maalivahtiakin mentäisiin.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Gene oli hyvä jätkä, mutta aina liian huono liigaan. Seiskapakkina max taso hyvässä joukkueessa.
Teki aina paljon virheitä joka kaudella. Jos vastustaja tajusi paineistaa kun Gene oli kentällä, saattoi tämä kaveri tehdä mitä vaan, vaikka heittää kiekon oman maalin eteen paniikissa. Ei ole kyllä ikävä.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Itse ymmärrän ettei Gene olisi joukkueeseen mahtunut tällä kertaa. Ymmärrän myös pelilliset rajoitteet mutta kyllä itsellä oli hyvät vibat kun Generous asetteli kaapin paikkaa vastustajilla. On itselle henkilökohtaisesti omanlainen kulttipelaaja joskin olen valmis niistä luopumaan menestyksen edessä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Gene lienee tekniikaltaan Liigan kovin myllyttäjä, mutta on kaikesta huolimatta äärimmäisen keskinkertainen puolustaja. Ei mitään asiaa suoraan pelaavaan kokoonpanoon ja rotaatioon löytyy takuulla halvemmalla nuoria kehityskelpoisia pelaajia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Saa mun rispektit ja diggasin äijästä, mutta aikansa kutakin. Olen antanut itseni ymmärtää, että HIFK:sat halutaan eurooppalainen kestomenestyjä, niin silloin ei ole GeneMatille käyttöä. Järvinen kävisi kyllä, kiitos ja Varakas pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös