Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Matt Generous HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 03.02.2015 klo 12.08.

 1. The Loft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
 2. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Siirron voisi otsikoida kenties brändin paluuna?

  Siinä on nyt ainakin sitä kovuutta puolustukseen. Nakladal olisi omissa papereissani ollut kyllä selkeästi kovempi siirto mutta kai Masastakin jotain apua punanutuille on?
   
 3. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Eihän tämä mahdu edes pelaavaan kokoonpanooon, hyvin hoidettu ja vielä ensi kaudellakin saadaan nauttia tästä pelaajasta. Kunnon puuhastelua.

  Hyvin luisteleva puolustaja, hahhah... Jos hankinnat ovat tässä, niin vituiks meni.
   
 4. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Onko nyt niin ettei Nakladal olekaan tosiaan tulossa ja Matt tuli sen sijaan?
   
 5. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Viime syksystä asti on ollut Karavaanarilla aikaa hommata vahvistus takalinjoille, ja ratkaisu on Generous?

  Toisaalta Matt ei ole vielä yhtään peliä pelannut, joten ristiinnaulitaan myöhemmin!
   
 6. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Joo, annetaan toki näyttää taitonsa mutta kaikkien niiden "Nybarilla on iso kala kiikarissa" - vihjailujen jälkeen on mahdotonta olla olematta pettynyt.
   
 7. redzel777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä kannatti odottaa näinkin kauan, että markkinoille vapautuu parhaat kalat! Hyvä Nybari, taas mentiin sieltä missä aita on matalin..
   
 8. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Kyllä nyt vedettiin siitä yli mistä aita oli matalin. Kiva, että saadaan kovuutta mutta kyllä nyt perkele markkinoilta pitäisi pystyä kairaamaan pikkasen kovempia äijiä. Varsinkin tuo ensi kauden pahvi ihmetyttää helvetisti.
   
 9. Justice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
  Kyllä meikäläisen ensireaktio Generouksen suhteen on iso pettymys. Ei ole kertaakaan sen neljän vuoden aikana mitä Generous on Liigassa vaikuttanut tullut sellaista oloa, että kumpa Generous pelaisi HIFK:ssa. No ei silti sovi tuomita etukäteen. Ilman muuta annan Generoukselle mahdollisuuden muuttaa mielipiteeni hänestä, kovin luottavainen en vaan tämän suhteen ole.

  Toivottavasti Nyba repäsee vielä kertaluokkaa isomman kanin hatusta ennen siirtorajan umpeutumista.
   
 10. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Annetaan sama mahdollisuus kuin Nakladalille olisi annettu eli näyttäköön taitonsa HIFK-paidassa kaukalossa. Pakko myöntää, että Generous ei innosta yhtään, mutta so what. http://liiga.fi/pelaajat/40315931/generous-matt
  Matt Generous on 191/88 ja rightin puolen pakki.
   
 11. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pakkipari Generous-Honkaheimo olisi kyllä jotain sellaista, mitä en edes IFK:lle toivo. No ei vaan, molemmat ihan kykeneviä peruspakkeja, kun rooli on oikea. Generous oli keväisin parhaimmillaan, tai sellainen mielikuva ainakin jäi, että virheet väheni. Mikään erityisen kova Genematti ei minusta ole, sellainen koheltaja enemmänkin.
   
 12. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Hyvä Nybbe, kyllä sä osaat...
   
 13. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos Masa Anteliaan rekrytointia tarkastelee pelkästään tämän vaihtokaupan kantilta, niin mielestäni siinä jäätiin plussan puolelle. Leinosesta ja Tarkkasesta ei ollut ihmeemmin iloa HIFKssa, joten joutivat mennäkin.

  Vastapainoksi tuli nyt riittävästi kovuutta, jonka perään on huudeltu koko kausi. Miinuspuolena taas se, että kovuuden lisäksi Masalta ei ole hirveästi pelillisiä apuja odotettavissa, vaikka kyllähän tämä esim. Tuukka Mäntylän ja Jani Honkasen pesee 6-0. Luulisi ainakin old-school tötinäfaneja lämmittävän tämä hankinta.
   
 14. Michigan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, keskipohja
  Lainaus:
  Millaisia pelaajia nämä Leinonen ja Tarkkanen ovat? Ovatko miten pelanneet
   
 15. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Sellast kait sit taas...
  Gene on ollut hieman vaisu tällä kaudella. Halusi itse siirron ja mikäs siinä sitten.

  Ihan ok pakki, mutta peliäly ei ehkä paras ja virheitä sattuu kiekon kanssa. Tota mä nyt en allekirjoita, et olisi jotenkin hyvä luisteleen. Melkeen päinvastoin. No, kuluja teille enemmän ja meille pari nuorta.

  Millasiakohan kavereita noi meille tulleet nyt ovat?
   
 16. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Ihan kuin Pena olisi päässyt livahtamaan HIFK:n toimiston faxille...
   
 17. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Luulisin, että ottaisit Mäntylän HIFK:iin ihan mielellään. Taisit kuitenkin tarkoittaa Tuukka Mäkelää.

  Generous ihan ok oman pään luuta, mutta hyökkäyksessä surkea. Asenne on kohdillaan ja taistelee loppuun asti, mutta virheitä kiekon kanssa sattuu liikaa. Olin tyytyväinen, että Gene päästettiin pois Lukosta, palkka oli liian iso. Taitaa Helsingissäkin sen 100k tienata.
   
 18. Lasse#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tavallaan en nyt ymmärrä tätä itkua. Tilauksessa on ollut iso mörkö takalinjoille, joka pitää oman maalin edustan puhtaana ja tarjoaa makuupaikkoja maalin edessä av:lla. Eihän Matt mitään yv:aa tule pyörittämään, siihen meillä on muut miehet.

  Toki ottaisin itsekin mieluumin kovemman äijän, mutta isot, ilkeät ja taitavat pakit pelaavat ihan eri sarjoissa ja syystäkin. Voi olla, että menee metsäänkin, mutta minä nyt avaan pelin ja totean, että hyvä hankinta! Tuo sitä mitä on koko kauden kaivattu, ilkeyttä ja lihaksia puolustukseen. Jos saa paremmalla prosentilla kiekkoa omille kuin salmi, niin on huikea vahvistus jo sinänsä. Täältä ainakin annetaan rehti mahdollisuus näyttää mihin rahkeet riittävät.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2015 klo 13.39
 19. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  (boldaus oma)

  Eikö jengi tee nyt vähän hätiköityjä johtopäätöksiä? Minä uskon Antti Törmäseltä kysytyn hyvinkin tarkkaan tätä asiaa, että miten olisi Matt Generousin palkkaaminen, kun kerran vielä suoraa jatkoa ensi kaudellekin tehtiin...

  Luotan tässä arvioinnissa siihen, että Törmänen tietää, mitä tekee ja on halunnut Mattin, syystä tahi toisesta.
   
 20. Ardbeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, New York Rangers
  Lainaus:
  Tarkkasen ja Leinosen ongelmana on ollut mahtuminen kokoonpanoon. Tarkkasella vaikuttaisi olevan potentiaalia hyväksi vakaaksi liigapakiksi, mutta vähäisten näyttöpaikkojensa aikana ei sitä roolia ole onnistunut IFK:ssa ottamaan. Kokoa on ja kiekollista taitoakin, mutta virhealttiutta myös. Loppukausi kohtalaisessa roolissa Sportissa on varmasti Tarkkasen uran kannalta erinomainen ratkaisu tähän kohtaan.

  Leinonen on energiapelaaja jonka viime kauden perusteella uskoin ottavan pelaavan kokoonpanon paikan kolmoskentästä, mutta takapakkia on tullut ja esitykset eivät olleet kovin erikoisia. Erittäin nopea luistelija ja taklaa myös usein, mutta jotenkin ei saanut itsestään tällä kaudella 100% irti.

  Yhteenvetona siis, Tarkkasella on tuosta kaksikosta pitkällä aikavälillä potentiaalia suurempaan rooliin kuin Leinosella, joskin tämä vaatii peliaikaa ja vastuuta. Leinosesta saa energiapelaajan jonka nopeus on varmasti käyttökelpoinen alemmissa ketjuissa.
   
 21. 2Six Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Hyvä vaihto molemmille leireille. Stadiin puuttunutta kovuutta puolustukseen ja hintana 2 kokoonpanoon mahtumatonta. Vaasaan rakennuspalikoita. Tämähän ei kai juuri vaikuta muihin mahdollisesti tarpeellisiin hankintoihin kun hillot ilmeisesti edelleen kirstussa.
   
 22. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, ihan asiallinen tarkennus. Mäkelää siis tarkoitin.

  Lainaus:
  Leinosesta voi parhaimmillaan tulla liigaan ok-tason 3-4-kentän energiahyökkääjä, joka nappikaudella takoo taululle "8+8"-tyyliset lukemat. Tarkkanen on divaritason pakki, joka kelpaa korkeintaan rotaatiopelaajaksi. Vaikea nähdä, että Tarkkasesta koskaan tulisi liigassa säännöllisesti peliaikaa saava puolustaja.
   
 23. Tuima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Kyllähän Genematti on hyvä pakki, ei mikään Weber kuitenkaan.
  Varsinkin nyt viimeisellä runkosarjan puolikkaalla ollut varmat otteet. Kiekon ylöstuontikaan ei ole perseestä.
  Kovuutta löytyy, ja ehkä suurin asia mitä miehestä tulee mieleen: asenne. Asenne on aina helvetin kova, ei todellakaan mikä luovuttajatyyppi, vaan vaihto kerrallaan suurella sydämellä loppuun asti.

  Uskallan sanoa että stadissa tullaan vielä tykkäämään Anteliaasta.
   
 24. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Tarkkasella on näistä kuitenkin enemmän potentiaalia, ei ole oikein saanut näyttöpaikkaa HIFK:ssa tällä kaudella eikä pelaamissaan peleissä ole ollut mitenkään hyvä. Kuopion stintti meni kuitenkin ilmeisesti hyvin, kannattaa melkein kysellä sieltä.
   
 25. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Generous ei tehnyt paljoakaan näkyviä virheitä Sportissa ja hoiti hommansa erittäin hyvin, kunhan ei joutunut pelaamaan kiekollisessa roolissa, mitä hän valitettavasti myös joutui tekemään. Mielestäni hän on helposti ainakin Honkaheimoa parempi.