Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

  • 373 777
  • 1 117

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Mitäs siellä sanottiin? Ei löydy enää mitään.
Otsikko oli "Lappalainen ja Gröndahl KalPaan". Näköjään lipsahdus on huomattu ja otsikko poistettu.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Vai niin, vai niin. Eipä tuota uutista varmaan sitten tartte enää kauan odottaa.

Mutta koska arvuuttelu on hauskaa, niin veikkaisin Gröndahlille vuoden sopimusta. Molemmille sen verran uusi tuttavuus kyseessä. Lappalaiselle sen sijaan veikkaan kahden vuoden sopparia, ehkä jopa kolmen. Tutumpi tapaus ja puolustuksen vaihtuvuutta pyritään toki minimoimaan. Ja ainahan näihin joku khl-pykälä lyödään, niin Lappalainenkin pääsisi rahapöytiin jos oikein alkaa suonesta vetämään.
 

Green Marlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitäs siellä sanottiin? Ei löydy enää mitään.

Minun huomioni kiinnitti se, että Gröndahlin pelinumeroksi tuossa jo poistuneessa linkissä oli ilmoitettu 18. Tästä voi varmasti sitten vetää tiettyjä johtopäätöksiä ja lopettaa spekuloinnit, olisiko Maionen jatko sittenkin mahdollinen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
"kuva-arvoitusten" pohjalta myöskään Janne Tavin jatkosopimus ei saa tulla kenellekään yllätyksenä :)
Elä saatana pelottele :D

Nojoo. Tavi menee ihan hyvin, mutta kyllä terävän kärjen pitäisi olla terävämpää. Ensi kaudella voi kuitenkin monelta muulta ukolta odottaa Tavin kaltaisia esityksiä. Siks olisi mielestäni hieman turha ukkeli. Joku maalitykki vaan sitten Rissasen kaveriksin
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Joo aivan, Tavin profiili tosiaan löytyy yhä KalPan verkkosivuilta (siihen tosin ei pääse käsiksi), kun taas kaikkien muiden lähtijöiden vastaavat ovat kadonneet bittiavaruuteen. Meinaako yhtään mitään, tiedä häntä. Ei siellä ole enää Wilsoniakaan, jonka on täällä huhuttu jatkavan.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Löytyykö Wilsonin profiilia?
 

Green Marlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hitsi, mitä salapoliisityötä... KalPa on päivittänyt suomenkielisille sivuille sopimuspelaajat 18.4.2018, englanninkielisille ei. Kun sieltä klikkaa Lukkaa ja Riikolaa, eli vahvistettuja lähtijöitä, tulee teksti "pyytämääsi resurssia ei löydy". Kun taas klikkaa Maionea, Wilsonia tai mainittua Tavia, tulee joku herja, että "käyttöoikeutesi eivät riitä sisällön katseluun" tmv. Mitä tästä päätellään?
 

Green Marlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelaajat jolla on jo sopimus muihin joukkueisiin "poistetaan"..?

No tuon tuossa tavallaan jo esitin... Lähinnä mietin, että tarkoittaako tuo, että noiden muiden kanssa KalPa vielä neuvottelee eli vielä ei ole luovutettu? Eli jotain toivoa vaikkapa Wilsonin kanssa on. Se siitä, kaikki selviää aikanaan. Joka tapauksessa ensi kaudelle alkaa olla mielestäni potentiaalinen joukkue kasassa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Miksiköhän virallista uutisointia uusista pelaajista ei tehdä? Onko jotain muuttujia vielä noissa vielä tulossa, eihän pelaajien kaudet enää jatku.

e. Toimistolla luettiin palstaa.

ee. Kolmatta pakkia jolla sopimus ei julkistettu.
 
Viimeksi muokattu:

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Vaikka nuo sopparit on ollu tiedossa jo kohta puoli vuotta niin täytyy olla tyytyväinen ja pistää hymyilyttämään. Pidän varsinkin Lappalaisen pelityylistä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
4 pakkia lähtenyt, kaksi tullut.
Veikkaan, että yksi vain enää tulee.. tai jää.

Parikka viime kauden saigonilla ja Mäkisellä ei riitä. Nousiainen voi pelailla parit pelit, mutta tuskin riittää koko kauteen. Toisella junnulla ei riittänyt taso edes Mestiksessä ja nimeäkään en muista. Nuille jo voimassa oleville haluttaneen tarjota saumaa pelaavassa kuusikossa.

Gröndahl-Leskinen
Lappalainen-Seppälä
(Wilson)-Parikka
Mäkinen-Nousiainen

Parikan tilalle pitäisi silti joku saada ja Wilson jatkaa..

Hyökkäys sen sijaan on jo melko valmis, snaipperi vain puuttuu:

X-Rissanen-Kantola
Jokinen-Luostarinen-Ruuttu
Texier-Sebok-Ikonen
Piipponen-Vainiola-Nuutinen
Klemetti-Gymer-Knuutinen
Juusola-Könönen-Aaltonen
Immonen-Kapanen-Suhonen
Paasovaara

Toivon että tuonne X tontille joku haetaan tai kunhan se ei ole Jokinen isommalla vastuulla. Piipposelle/Texierille roolia sitten enemmän jos ei uutta ukkoa tule. Ja Klementtiä/Knuutista ennen Gymeriä kasvamaan korkoa.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Eilinen moniveto meni näköjään pieleen Gröndahlin kaksivuotisen sopimuksen myötä, vaikka kerroinkin oli aika olematon. Sehän ei haittaa, sillä panosta ei ollut.

Kaksivuotisen sopimuksen toki ymmärtää, jos Gröndahl halusi tulla nimenomaan kehittymään pelaajana parin vuoden projektilla, eikä hakea mahdollisesti yhtä hyvää kautta isossa roolissa ja sitä kautta isompaa tilipussia etelästä. KalPan kannaltahan kaksivuotinen on huomattavasti ymmärrettävämpi.

Lappalaisen kohdalla olisin mielellni nähnyt sen kolmeenkin vuoden pahvin, mutta ehtiihän tuota jatkaakin. Ja katsoa sen jatkon palkan sitten suoritusten mukaan.

Kaiken kaikkiaan mukavat sopparia, eikä puolustus tule olemaan täysin HMV ensi kaudellakaan. Vielähän tuonne Wilson mahtuisi, niin saataisiin kolmanteen pakkipariinkin liigakelpoisia pelaajia. Ja loukkaantumisten kohdalla niitä sietäisi riittää myös kahteen pariin.
 

Uncle Ben

Jäsen
Pientä vihiä sain tänään tosta kolmannesta pakista. Tästä nimestä ei ole täällä vielä puhuttu.

Kyllä Saku Vesterinen oli huomioitu jo tammikuussa.. ;)

Lisäksi nuoriso-osastolta jonkinlaista sopimusta voisi toivoa ainakin Kim Nousiaiselle, miksei Joona Riekkisellekin tai kenties Saku Vesteriselle, jos hänellä olisi kiinnostusta Suomeen palata.

Joona Riekkiselle ja Kim Nousiaiselle on sittemmin sopimukset saatu. Vesterisen paluu kuulostaisi siinä mielessä mahdolliselta, että hän on nyt pelannut jo kaksi kautta junnusarjaa Kanadassa ja kenties kolmas kausi samassa sarjassa ei enää olisi niin mielekäs vaihtoehto. Ehkä nyt voisi koettaa jo päästä miesten peleihin käsiksi. Mikä hänen tasonsa liigajoukkuetta ajatellen sitten olisi, se jäisi tietysti nähtäväksi. Kovin suuria odotuksia ei ehkä kannata etukäteen laittaa, mutta kenties hän voisi raivata tiensä pelaavaan kokoonpanoon asti.

Tietysti Vesterinen menisi vielä nuoresta pelaajastakin, hän on ikänsä puolesta vielä tulevalla kaudellakin junnuikäinen. Voisi kuitenkin kuvitella, että junnupelit KalPassa eivät olisi ihan se ykköstoive ensi kauden osalta. Miksei pelit IPK:ssakin voisi olla joku vaihtoehto.

Mutta saa nyt nähdä onko hän oikeasti Suomeen palaamassa. Hänellä on kuitenkin pelit vielä kesken, että siinä mielessä hän voisi olla pakki, jonka sopimusta ei ole vielä julkaistu.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Tässähän voi olla myös sellainenkin skenaario, että Wilsonin kanssa on sovittu paluusta vasta tuonne marras-joulukuun vaihteeseen, jolloin hänelle voi tarjota loppukauden palveluista kohtuullisella korvauksella ja alkukaudesta myös nuoret saavat tilaisuuden + loukkaantumisten sijaisuudet. Vaikka Wilson on vielä nuori mies, kuten minäkin, niin tämähän saattaa olla myös hänen kannaltaan mieluisin vaihtoehto.
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Itse olettaisin että Wilsonilla voisi olla ennemminkin NHL/KHL optio päivämäärään x. Toki rahalla varmaan voi purkaa mitä vaan. Ainakin KalPan pr osasto on varmaan oppinut että sopimuksia ei kannata mainostaa jos kaveri karkaakin rahaliigoihin.

Edit: Tämä siis kommenttina edelliseen. Itse uskon soppariin kun se julkaistaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Pelimiehenä Wilson tappelee ilmeisesti mieluummin isommista divisioonista paikkaansa ennen KalPaa mutta jäänee Savoon jos ei paikkaa aukea?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös