Ti 5.12.2017 HIFK - Kärpät

  • 8 603
  • 35

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eka!!! Enempää en halua spekuloida aiheesta, mutta toivoakseni jää pysyy jäänä eikä muodostu haasteeksi. Samoin toivon myös. ettei keli muutu kovin kastelevaksi, ulkoinen märkyys on pahasta. Kylmä pohjoinen puhuri otetaan mukaan kunhan kyyti lähtee kohta kohti etelää. Mielenkiintoinen tapahtuma on tulossa, pidetään hauskaa ja nautitaan pelistä!
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Tunnelmasta tuskin tulee valittamista! Kuinkahan tuolta kaukaa (vierassektiosta) näkee pelin - oliko joku esimerkiksi la katsomassa kauimmilta riveiltä matsia?

Edit: Kuten tuossa kommentoija alla ihmetteli, millähän mittarilla joku nostaa Kärpät suosikiksi? Ehkä kaukalon koko? No, jos aski on isompi kuin Nordiksen, niin se on meille pelkkää plussaa, siellä ei yleensä tule ku äitiä ikävä. Huomisesta en tiedä.
 
Viimeksi muokattu:
Onko tietoa miksi useiden buukkereiden mielestä Kärpät lähtevät otteluun ennakkosuosikkina? Onko kaukalon koko mallia Raksila vai mikä tässä nyt on homman nimi?
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Harmittaa paljon, ettei ehdi edes telkkarista tätä katsomaan. Oma fiilis on se, että HIFK tähän aavistuksen lähtee ennakkosuosikkina. Peli on kunnossa ja valtava kotiyleisö erikoistapahtumassa. Kärpillä on hieman tökkinyt maalinteko viime aikoina eikä Engren mikään helppo kaveri ole ohittaa. Tapahtuma on kuitenkin uniikki ja kaikkea voi tapahtua. Toivottavasti tulee hyvä ja tiukka peli, sillä nyt on Liigakiekko kaiken kansan katsottavana.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Toivottavasti hieno tapahtuma tulossa ja järjestelyt toimii. Tuloksellisesti en odota matsista yhtään mitään, sillä mielestäni Hifk on niin iso ennakkosuosikki kuin vain voi olla; odotettu juhlaottelu ja iso kotiyleisö antaa taatusti extrabuustia heille. Lisäksi jostain syystä Kärpät on aina onnistunut konttaamaan Helsingissä Hifkiä vastaan eikä tuo vieraspelaaminen tälläkään kaudella aina niin maagista ole ollut. Olishan se tietysti hienoa latistaa helsinkiläisten juhlatunnelmaa erittäin maukkaalla ja harvinaisella vierasvoitolla.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tunnelmasta tuskin tulee valittamista! Kuinkahan tuolta kaukaa (vierassektiosta) näkee pelin - oliko joku esimerkiksi la katsomassa kauimmilta riveiltä matsia?.

Kyllä sieltä paikallaolijoiden suusta kuultuna näkee aivan yhtä hyvin kuin alakatsomoista, joten huoli pois ja olisi mukava nähdä vähän enemmän vierasfanejakin paikalla!
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Huvittavaa sinänsä, että erikoistapahtuma ja sen mukana iso kotiyleisö olisi jotenkin automaattisesti plussaa IFK:lle. Kyllä, kaikki 3 talviklassikkoa päättyivät voittoisasti, mutta IFK:lla on myös ollut tapana hävitä kaikki juhla- tai muuten merkittävät pelit runkosarjassa. Yleensä vielä todella paskan esityksen jälkeen, esim Hagmanin muistopeli viime kaudella. No, se siitä.

Sään puolesta sinänsä kaikki näyttää ihan kohtuullisen hyvältä, pieni lumi/räntäsade nyt ei vielä pahasti haittaa, kyllä nollakelissä varsin mukavasti sen reilun 3 tuntia ulkona pyörii ilman tarvetta kaivaa kaikkea kaapista löytyvää vaatetta päälle. Toivottavasti yleisömäärä nousee lähelle tuota maksimi 16000.

IFK on ollut viime aikoinen varsin mainiossa vireessä, ja onnistunut nappaamaan voittoja huonojenkin esitysten jälkeen. Puolustuspää on jälleen kerran se mikä huolestuttaa, vaikka sieltä on moni pystynyt nostamaan tasoaan ja joukkueena puolustaminen on ollut hyvällä tasolla, niin pyöriihän tuolla jatkuvasti 2-3 kaveria joilla ei pitäisi olla asiaa 6-7 pakkia isompaan rooliin IFK:ssa ja hasardien mahdollisuus on aina mielessä.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En usko, että tällaisessa erityistapahtumassa on niin paljon merkitystä kotijoukkueella. Näin on tainnut arvioida Veikkauskin, kun Kärpät on kertoimissa hienoinen ennakkosuosikki. Joka tapauksessa kaksi kovassa vireessää olevaa joukkuetta illalla kohtaa, sillä 10 ottelun kuntopuntarissa joukkueet ovat sijoilla 2 ja 3 pisteen erolla. IFK on viimeksi hävinnyt suoraan varsinaisella peliajalla 28.10. ja Kärpät 21.10. Tälläkin perusteella voisi odottaa, ettei kumpikaan helpolla taivu.

IFK:n kapteeni Petrell hakee muuten edelleen sadatta liigaosumaansa ja mikäs sen hienompaa olisi kuin tehdä se tänään.

Mielestäni viime vuotinen Tampereen tapahtuma oli erittäin hieno ja innolla olen taas mukana.
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Ensimmäistä kertaa lügaa parin kauden tauon jälkeen. Tuntuu olevan reilusti ilmaislippuja jaossa, kun jo kolmesta paikasta niitä on tyrkytetty. Toivottavasti järjestelyt toimivat ja lauantain virheistä on otettu opiksi ja sitä kautta tapahtumasta tulee onnistunut, eikä kenenkään tarvitse pahoittaa mieltään jonottelusta ilman ämpäripalkintoa. Neutraalina katsojana lienee turvallisinta pukeutua johonkin tummaan, kun HIFK-fanit painelee punaisissaan ja Kärppäfanit ilman paitaa?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Kuunnellaan nyt sitten ifk-faneja ja laitetaan avausmaalintekijäksi Petrell 25€ panoksella. Omilta uskotaan Silli Sailioon mukavalla 44 kertoimella.

No eihän sieltä mitään kuitenkaan tule. Alkais jo peli.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jos ennen peliä olisi saanut tietää että kaksi pistettä tulee niin tyytyväinen olisi voinut olla, mutta pieni harmitus jäi kun kolme pistettä menetettiin. Mutta toisaalta Kärpät kuitenkin lopulta voitti IFK:n ulkoilmapelistä, joten voihan tähän nyt ihan tyytyväinen kuitenkin olla.

Periaatteessa kenttätapahtumiin nähden ihan oikeutettu tulos oikeastaan, IFK:lla oli kyllä monta avopaikkaa esim. Sopasella mutta ei mennyt maaliin. Kärpät viimeisteli hyvällä prosentilla ja pääsi vähän varkain johtoon, mutta IFK ryhdistäytyi sitten lopulta.

Kolme pinnaa oli otettavissa, mutta käy se kaksikin.
 
Olihan hieno matsi!! Kieltämättä vähän harmittaa kolmen pisteen livahtaminen kynsistä, mutta aika vähän vain kun sai noin mahtavan kiekkopelin nähdä. Ei voi muuta kuin kiittää Helsingin punaista hienosta taistelusta ja pelistä.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pipolätkä porukka voitti, ainakin jos maaleja katselee. Hieno tapahtuma ja lumisade toi mukavan twistin peliin. Kunnia helsinkiläisille hienosta noususta. Hieman huolestuttaa tuo toistuva ison johtoaseman menetys 3. Erässä, mutta eiköhän se siitä. Hyvää viihdettä ja tälläista lisää!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Oli hieno peli.
Lisää tämmösiä pelejä. Ruohomaa on vissiin lumessa ennenkin rankonu pelejä ulkojäillä?
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli kyllä jännä peli ja ennen kaikkea hieno tapahtuma ja tunnelma näytti olevan paikan päällä, iso hatunnosto järjestäjille! Tuo lumisade toi oman lisämausteensa ja vaikka tuo Kärppien "sulaminen" meinasikin hieman tunteisiin mennä pelin aikana, niin olihan tämä mahtavaa viihdettä ja tuo "draamankaari" sopi kyllä tämmöseen peliin erittäin hyvin
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kärpiltä parasta peliä tuo toinen erä tällä kaudella. Ja jotta kukaan ei sanoisi että HIFK:n huonoutta, mätti se samat lukemat kolmanteen. Molemmissa erissä oli sama käsikirjoitus. Parempi joukkue ei päästänyt vastustajaa kiekkoon. Eka erässä Kärpät oli hienoisesti parempi eka kympin Ja HIFK toisen, se oli esileikkiä. Ja olihan tuo mahtavaa nähdä Nikke maalilla, Kärppäikoni. TV:n kauttakin aisti ottelun tunnelmaa, tuskin edes 10 % mitä paikan päällä, mutta todellakin niin jännittävä peli, että kaikki muu unohtui. Hattua nostan HIFK:lle, hyvin ja reilusti pelasivat. Lumi tietenkin antoi lopussa oman elementtinsä otteluun, ja siinämielessä Ruohomaan suoritus jatkoajalla oli todella mahtava. Kiitos vielä kerran kaikille, minusta tuli nyt HIFK-fani ja Helsinki on hieno kaupunki. Ja myös Kukkosen haastattelulle hattu päästä. Kohti tuntematonta.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Kerrassaan hieno tapahtuma! Kolme pistettä olisi ollut otettavissa, mutta rehellisyyden nimissä tämä tulos on paljon oikeampi ja tapahtumiin sopivampi. Kelin heiketessä katosi Kärppien peli ja IFK:n suoraviivaisuus kyykytti Kärpän rusettiluistelua aivan 100-0. Lupaa muuten pitkää kevättä punaisille.

Pikaisesti lueskelin otteluseurantaketjua ja ei voi kuin ihmetellä muutamien sankarien pillittämistä. Myötähäpeämittarissa ei asteikko meinaa riittää.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Olipahan käsittämätöntä viihdettä. Lumisadetta, valtava yleisö, huikea tunnelma, paljon molempien faneja. Ja se peli. Vaikka harmittaa tietenkin kolmen pisteen menetys, niin yllättävän vähän kuitenkin. Toinen erä oli erittäin kaunista Kärppien jääkiekkoa, suorastaan isät - pojat. Onhan HIFK:kin kova joukkue ja hienosti saivat itsensä koottua suuren ja vaativan yleisön edessä. Eikä edes yllättänyt yhtään toisella erätauolla kun mietin. Onneksi meillä on Ruohomaa, jolle on muuten jo tulossa patsas Ouluun!

Kelin heiketessä katosi Kärppien peli ja IFK:n suoraviivaisuus kyykytti Kärpän rusettiluistelua aivan 100-0. Lupaa muuten pitkää kevättä punaisille.
EI nyt sentään. Momentum ja niin edelleen, ei tuossa ennen tuota maalia ollut mitään hätää, sitten parilla pikaisella kääntyä HIFK:lle. Ja olihan se yksilöistä Leskinen, jonka idioottijäähy johti sitten tasoitukseen vasta.

Olen todella kiitollinen, että sain olla todistamassa tätä ottelua paikan päällä.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kolmas erä pelasti paljon, melkoinen pannukakku olisi tullut pelistä, jos Kärpät olisi ottanut jonkun 0-4 voiton. Kolmannessa erässä tunnelmakin nousi sitten huippuunsa, kotijoukkueen oltua pari erää nollilla jäi ymmärrettävästi vähän piippuun, vaikka parit hyvät huutelut olikin.

Kumpikaan joukkue ei olosuhteiden takia oikein päässyt ominta peliään pelaamaan, joten pelillisesti tuota matsia ei oikein kannata arvioidakaan.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Hieno tapahtuma ja hieno matsi. Toki 3.erä oli jo pelillisesti molemmilta heikompaa suorittamista rankemman lumisateen vuoksi. Hifk hyödynsi tämän toki, ehkä vähän tuurillakin paremmin, tai sitten vaan oli parempi. Harvoin olen kuitenkaan näin intensiivisesti seurannut pelkkää runkosarjan matsia ja nauttinut jatkoajan voitosta. Tällaisia tapahtumia kaivataan ehdottomasti lisää Liigaan. Kiitos Ifk ja kiitos läsnäolevalle yleisölle. Mielestäni paljon hienompi tapahtuma, kuin narrit ja joku ska.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös