Nyt vituttaa!

  • 3 006 740
  • 11 368
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, itseä lähinnä vituttaa esim. tuo Jokerit vs HIFK pelleily joka on ihan naurettavaa, että aikuiset miehet kehtaavatkin, en tiedä onko muualla maailmalla tämmöistä.
En odota menetystä heti ekalta khl-kaudelta, lähinnä että ketä pelaajia Jokereissa pelaa, pystytäänkö tosissaan haastamaan isommalla budjetilla operoivia khl-seuroja.

Eipä nuo peliesityksetkään oikein ole mairitelleet viimeaikoina niin vaipuu hetkellisesti epätoivoon.

Sitä toivoo että paketti olisi paremmin kasassa koska potentiaalia on ja paljon muuta ei se siltä vaan aina tunnu.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Niin, itseä lähinnä vituttaa esim. tuo Jokerit vs HIFK pelleily joka on ihan naurettavaa, että aikuiset miehet kehtaavatkin, en tiedä onko muualla maailmalla tämmöistä.

Kyllä on, ja paljon kovempana vielä. Otetaan esimerkiksi vaikka rakas futisseurani AS Roma. Roomassa kilpailu Lazion ja AS Roman välillä on todella kiivasta ja yhteen otetaan vähän kaikilla tavoilla (myös niillä nyrkeillä). MIKÄÄN ei vedä lähellekään vertoja derbyjä. Käytännössä valmentaja pystyy nousemaan kannattajien suursuosikiksi pelkästään derbyissä pärjäämällä vaikka muuten ei sarjassa mitään suurta menestystä tulisikaan. Ja sama toisinpäin, vaikka ottaisit UCL-paikkoja kaudesta toiseen niin tämä kaikki glorya katoaa kuin hetkessä derbyt häviämällä.

Ja voi sitä tunnelatausta Rooman derbyissä! Suosittelen jokaiselle kunnon fanikulttuurista tykkäävälle ainakin kerran elämässään mennä katsomaan Rooman derbyä paikanpäälle. Sen voin taata, että pettymys se ei voi kenellekään ainakaan olla!

PS. Ja sillä kaupungin herruudella todellakin on merkitystä! Täällä Suomessa ei nyt ehkä niin paljon, kun fanikulttuuri muutenkin aika lapsenkengissä, mutta saisi kovempaakin olla vastainasettelu HIFK ja Jokereiden välillä.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Yksi kauden tärkeimmistä otteluista, vastassa vajaamiehinen Pelicans ja Jokereiden pelaaminen on täysin ponnetonta koomailua. Otteluihin lähteminen valmiina ei voi olla näin vaikeaa.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Olipahan taas matsi! Vituttaa:
- joukkueen hengettömyys kauden tärkeimmällä hetkellä
- Tomekin pelikirjan riittämättömyys
- Lindell ja Little. Ensimmäisen voisi nyt vaihtaa heti Eroseen, Lindbohmiin tai vaikka Isäntään. Jälkimmäinen iso floppi eikä tuo minkäänlaista leveyttä hyökkäykseen.
- joudun vihdoin myöntämään sen, että tämä kevät on lyhyt. Ei löydy tämän hetken Jokereista sellaista taisteluhenkeä mitä kevään ratkaisupeleissä tarvitaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten tää voi olla näin vaikeeta? Vituttaa kun tuollaisella rosterilla nähdään munatonta surffailua. Eihän paperilla tosta Pelsu-jengistä mahtuisi Jokereihin kuin Sopanen. Valmentajavelhonkin parasta ennen päiväys meni umpeen jo joskus viime vuosituhannen puolella. Ei voi käsittää miten tän voi ryssiä näin totaalisesti. Pelissä ei tunnu olevan päätä eikä häntää. Yksilösuorituksilla ja erikoistilanteilla pysytään nippanappa mukana kyydissä, 5 vs. 5 ollaan ihan pihalla. Mitähän ihmettä ne meidän valmentajat oikein meinaa? Vituttaa.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Nyt ollaan siinä pisteessä, että usko alkaa loppua täältäkin. Huomenna kuitenkin Hakametsään kannustamaan omia ja eiköhän tämän vuoristoradan vakioasiakkaana olla taas illalla aivan mielettömissä voittotunnelmissa.

Kevät ei kuitenkaan vaikuta kovin valoisalta näin jokerifanin näkökulmasta.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Vituttaa koko helvetin organisaatio. Todellinen kuuden pisteen peli ja peliinlähtö aivan loistava. Ei voi käsittää tätä saatanan sekoilua. Tässä nyt on tössitty kotona pisteet Jypille, Ässille, Ipalle ja nyt pelsuille (tepsi voitettiin). Munaton jengi joka ei syty sitten mihinkään. Sitten kun joudutaan tappioasemaan niin ruvetaan pelaamaan.. Ja mitä vittua Little ampuu rankkaria? Huomenna sitten selkäsauna ellei Tappara lahjoita pisteitä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
- täysin kelvoton esitys
- rankkarit
- olematon hyökkäyspeli
- Jokerit ei taaskaan pystynyt nousemaan tappioasemasta voittoon

Kaikesta huolimatta en yllättyisi, jos Jokerit nappaisi huomenna kolme pistettä Tampereelta.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-Ollaan napattu helmi-maaliskuun aikana kotona yks vitun voitto ja sekin tepsiä vastaan...
-Pelissä ei päätä eikä häntää ja kevät on jo näin pitkällä
-Säälipleijaripaikka on uhkaavan lähellä
-Muutama idiootti janari eteläpäädyssä, jotka valittelivat koko ajan, kun kaikki ratkasut on huonoja, ois kannattanu tehä näin, miks vitussa toi on kentällä yms paskaa kuulu varmaan pohjoispäätyyn asti, kun he oikein halusivat tulla kuulluiksi. Ihan kuin ei muuten vituttaisi tarpeeksi. Se tasotusmaalikin oli väärin tehty...
 

faro

Jäsen
Vielä pakko tulla tänne kiroilemaan kun vituttaa niin perkeleesti. Siis Arenalla yli 10 500 ihmistä ja joukkue kehtaa tulla tuolla asenteella surffailemaan kentälle kahden jokeri-ikonin paidanjäädytys otteluun. Hävetkää! Irving on ainoa henkilö tosta joukkueesta, joka ansaitsee jatkon KHL:ään. Ainiin, KHL vituttaa tällä hetkellä ja paljon. Oletko hjallis nyt tyytyväinen?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Irving on ainoa henkilö tosta joukkueesta, joka ansaitsee jatkon KHL:ään.

Ja niin hauskalta ja käsittämättömältä kuin se kuulostaakin niin Keke Kousa on tällä hetkellä ylivoimaisesti paras pelaaja Jokereissa. Ainut kenellä edes on halua koittaa tehdä muutakin kuin heittää kiekko kulmaan hetikun jalat koskettaa punaviivaa. Yksi harvoja kenellä pitäisi olla ensi kaudella mitään asiaa jengiin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikuisuusaihe:rankkarit.
Treenataanko niitä ja onko niiden vetämiseen peleissä mitään asennetta? Irving on varmasti yksi Liigan huonoimmista veskoista rankuilla (jepjep, tänään oli Wiikman..), mutta pitääkö vetäjienkin olla sieltä Liigan huonoimmasta päästä? Luulisi, että tosta rosterista löytyisi edes rankkareille ratkaisukykyä, mut yritykset on järjestään täysin säälittävää räpellystä. Sit kun rupee rankkareissa osumaan säännöstään 1-2 vetäjää kolmesta niin voidaan taas alkaa miettimään onko meidän veskassa se vika.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eipä ollut munaton tappio naapurille sisuunnuttanut Jokereita pätkääkään ja tänäänkin tarjottiin aivan luokatonta paskaa Jokereilta. Eikö jätkiä kiinnosta pätkääkään ja jos kiinnostaa niin miksi peli näyttää noin luokattomalta kuralta? Tällä pelillä kausi on hyvin pian päätöksessään, ei näytä viimeinen liigakausi saavan kovinkaan nautinnollista päätöstä.

Kuinka hullu sitä pitikään olla että lähtee huomennakin Jokereiden peliin, eli kiireellä lähes suoraan töistä kohti Tamperetta. Onhan kyseessä ehkä viimeinen kohtaaminen Tapparaa vastaan, joten vaikka Jokereiden otteissa on ollut toivomisen varaa niin kyllä tämä niihin matseihin kuuluu jotka haluaa nähdä (toivoen että Jokerit näyttäisi Tapparalle vielä kerran parastaan, jos ei enää liigassa kohdata).
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
....

Kuinka hullu sitä pitikään olla että lähtee huomennakin Jokereiden peliin, eli kiireellä lähes suoraan töistä kohti Tamperetta. Onhan kyseessä ehkä viimeinen kohtaaminen Tapparaa vastaan, joten vaikka Jokereiden otteissa on ollut toivomisen varaa niin kyllä tämä niihin matseihin kuuluu jotka haluaa nähdä (toivoen että Jokerit näyttäisi Tapparalle vielä kerran parastaan, jos ei enää liigassa kohdata).

Pitää olla kyllä todellinen masokisti kun tuon tekee.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitää olla kyllä todellinen masokisti kun tuon tekee.

Jokerithan vaan säästeli energiaa huomista varten!! Viime aikojen esityksillä sitä energiaa onkin säästelty jo niin paljon energiapankkiin, et kohta sillä energiamäärällä tekee koko joukkue Venäjän ympärijuoksulenkin parissa päivässä heittämällä, eikä edes hengästy.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllähän tuo jatkuva perseily kotiareenalla pistää vituttamaan aivan helvetisti. Tänään saatiin enemmän, mitä ansaittiin. Aivan järkyttävää pelaamista koko 65minuuttisen ajan. Ilman Irvingiä Jokerit olis ottanut tänään selkäänsä oikein kunnolla. Edes puolivälieriin ei tunnu paukut riittävän. Ihan ansaitusti Jokerit tänäänkin hävisi. Kaukana on ne ajat kun syötiin Pelicanseja välipalaksi. Viime kaudella tämäkin peli olisi kääntynyt voitoksi 9/10 pelistä.

Ne saatanan rankkarit, miten voi kädellisessä jengissä olla noin kädettömiä ampujia. Aivan käsittämätöntä.

Vituttaa kun joutuu jälleen toteamaan, että Jokereiden loma alkaa hyvin aikaisin. Ei tuo tuosta enää miksikään muutu vaikka kuinka asiaa kääntäisi ja vääntäisi. Luovuttaneen näköinen jengi Teuvoa ja Irvingiä lukuunottamatta.

Toinen asia mikä vituttaa aivan sietämättömästi on huhu jonka kuulin tänään hallilla. Tietysti virallista lähdettä ei ole ja asiaan kannattaa suhtautua kriittisesti, mutta kaverini väitti, että venälästen tullessa kuvioihin vaihtuu Jokereiden nimi Angry Birds of Finlandiksi ja samalla he yrittäisivät heivata Hjallista kovaa vauhtia pois (pää)omistajan tontilta. Ei hajuakaan, että millä aikataululla näin kävisi ja toki puheet ovat puheita, mutta pisti vituttamaan ja lujaa. Silloin loppuu meikäläisen taru hallilla, jos noin pyhää asiaa aletaan myymään yritykselle. En kyllä tajua, että voiko ne venäläiset olla niin tyhmiä ja haluavan, että ovat hallilla pian yksin.
 
Viimeksi muokattu:

Tuoppi

Jäsen
Toinen asia mikä vituttaa aivan sietämättömästi on huhu jonka kuulin tänään hallilla. Tietysti virallista lähdettä ei ole ja asiaan kannattaa suhtautua kriittisesti, mutta kaverini väitti, että venälästen tullessa kuvioihin vaihtuu Jokereiden nimi Angry Birds of Finlandiksi ja samalla he yrittäisivät heivata Hjallista kovaa vauhtia pois (pää)omistajan tontilta. Ei hajuakaan, että millä aikataululla näin kävisi ja toki puheet ovat puheita, mutta pisti vituttamaan ja lujaa. Silloin loppuu meikäläisen taru hallilla, jos noin pyhää asiaa aletaan myymään yritykselle. En kyllä tajua, että voiko ne venäläiset olla niin tyhmiä ja haluavan, että ovat hallilla pian yksin.

Kyse lienee tästä: Harry Harkimoa sivuun Jokereista - Urheilusanomat

Linkki IS:n sivuille. Itse en tuosta pidemmälle pääse kun ei ole pääsyä tuonne Urheilusanomien Sisäpiiriin...
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
ÄRGH! Toi Angry Birds-joukkue olisi ollut ihan loistava juttu!

Rovio-joukkue KHL:ään ja Jokerit jatkaa Liigassa. Siitä olisi sitten voinut valita kukin mieleisensä.

joojoo
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No tuo lehtijuttu nyt varmaan on taas mitä on, mutta ei kai kukaan täällä nyt oikeasti kuvitellut, että yhtään mitään radikaalia ei tapahdu, kun oligarkit ottavat vallan?
 

ahal

Jäsen
Urheilusanomien juttu on pitkä kuin nälkävuosi mutta perusteellinen. Uusia omistajia on alkanut kyrsiä Hjalliksen suhmurointi, kaikkia asioita ei ole kerrottu avoimesti hallikaupan yhteydessä (mm. lupa SM-liigalta), mikä on saanut Timtsenkon ja Rotenbergin lämpenemään. Juttu saattaa olla myös printissä luettavissa huomenissa. Ohessa muutama lainaus tekstistä.

Timtshenko ja Rotenbergit tuohtuivat. He olivat olleet siinä uskossa, että Suomen jääkiekkoliiton lupa riittäisi Jokerien sarjasiirtoon. Syntyi suuri kohu, ja Venäjältä KHL:n ilosanomaa levittämään saapuneet tulokkaat tunsivat itsensä huijatuiksi.

Hartwall Arenan ostajia ärsytti Jokerien maineen tahriintuminen ja KHL-projektin saama kielteinen julkisuus. Vaikka he eivät olleet rikkoneet sääntöjä tai toimineet edes moraalisesti millään lailla väärin – kritiikin kohteena oli nimenomaan Harkimo – he kokivat arvostelun kohdistuvan myös itseensä.

»Riitely SM-liigan kanssa oli sokki venäläisille. Se vaikutti kielteisesti heidän ja Hjalliksen välisiin henkilösuhteisiin. Voimakkaastikin. Suhteet eivät ole sittemmin olleet kaikkein luottamuksellisimmat», tapausta seurannut sisäpiiriläinen kertoo.

----------------------------------------------------------------------
Harkimolla ei liene nykytilanteessa valittamista. Hän saa yhä toimia Jokerien keulakuvana, mutta varakkaat kumppanit pitävät tarvittaessa huolta seuran rahoittamisesta – ja miljoonatappioiden kuittaamisesta.

Tilanne on kuitenkin muuttumassa. Viimeistään edessä oleva oikeustaistelu (Sanomia vastaan) sai areenan omistajat päätymään siihen, että he aikovat hankkia enemmistöosakkuuden Jokerit Hockey Clubista. Venäjältä maailmalle ponnistaneet miljardöörit eivät ole olleet ostamassa Euroopasta ensisijaisesti monitoimiareenoita itselleen, vaan seuroja KHL:ään.

Mikäli Harkimo ei löydä yli kymmentä miljoonaa ensi kaudeksi, hän on käytännössä nurkkaan ajettu ja joutuu tekemään niin kuin uudet kumppanit haluavat.

KHL ei välttämättä kiinnosta suomalaisia yhtä paljon kuin SM-liiga. Hyvä esimerkki löytyy Tshekistä, jossa koko maan yhteiseksi seuraksi kaavailtu Lev Praha ei ole noussut maan pääsarjassa pelaavia Slavia Prahaa ja Sparta Prahaa suositummaksi.

Pääsylipputuloja Jokereille ei ole luvassa merkittävästi lisää, vaikka Hartwall Arena täyttyisi ensi kaudella nykyistä useammin.

»Jokerien pääsylippujen hinnat eivät nouse ensi kaudella KHL:ssä», Roman Rotenberg lupasi Ylen A-studion lähetyksessä 6. marraskuuta.

Edes tv-sopimus, josta Harkimo ja Roman Rotenberg ovat puhuneet, ei ole suuri pelastus. Viasatilla on tällä hetkellä lupa näyttää KHL:ää Suomessa. Ensi kaudella Viasatin sopimus ei enää päde, koska se on voimassa vain silloin, kun samasta maasta ei ole joukkuetta KHL:ssä. Jokereilla on siis mahdollisuus neuvotella itselleen uusi tv-sopimus.

Suomalaisten urheilutelevisioinnin asiantuntijoiden viesti oli yksiselitteinen: mikään tv-yhtiö ei halua maksaa suuria summia Jokerien KHL-otteluiden televisioinnista. Kukin SM-liigaseura saa nyt vajaan miljoonan vuodessa tv-tuloa, mutta sopimus on arvokas siksi, että tv-yhtiö saa jokaisen seuran kattamaan koko Suomen.

»Miksi maksaisimme miljoonan siitä, että saisimme näyttää vain yhden seuran otteluja? Silloinhan palvelisimme vain yhden seuran faneja», eräs kokenut tv-vaikuttaja perustelee kantaansa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jos siitä ei saisi edes miljoonaa niin parempi antaa vaikka Ylelle. Siinä saisi näkyvyyttä monen miljoonan edestä. Olen muistaakseni tästä aikaisemminkin maininnut.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomaa, etteivät Rotenbergit ole tehneet riittävän kattavaa taustatyötä, jos Jokereiden ''maineen tahriintuminen'' tuli yllätyksenä. Jokerit on ollut nyt muutaman kauden ajan median hampaissa kiitos mm. Jarkko Ruudun, Semir Ben-Amorin ja Jere Karalahden, jota on tietenkin kompannut johtoportaan hölmöilyt ym. käskyttämissyytteet Kekäläistä, Valtosta ja Lämsää kohtaan. Tämän lisäksi ainoa herra, joka olisi jollain tavalla pystynyt näitä mediaryöpytyksiä kontrolloimaan lähti NHL:n ja tämän pallin täytti tuttu ja äkkipikainen Harry Harkimo, joka kommenteillaan on vaatinut häntä kritisoivia kannattajia jättämään Jokereiden seuraamisen.

Tuo on nyt vaan pelkkä ensipuraisu Jokereiden ja median suhteeseen, kun huomioon on otettava myös se, että suomalaiset ovat äärimmäisen kateellista sekä venäläiskriittistä, ja suuressa määrin jopa rasistista kansaa, niin eihän se nyt jumalauta voi tulla (kattavan perehtymisen jälkeen) yllätyksenä, että Jokereiden siirto KHL:n ei ole onnistunut pilvenhattaroilla tanssien. Pelillisen alennustilankin on voinut haistaa jo viime keväästä lähtien, kun Jokerit päättivät lähteä vielä tulevaankin kauteen vapisevalla Lämsällä ja Harryn kokoamalla joukkueella. Nythän tahtipuikkoa heiluttaa käskyttämisistä eniten syytetty Tomek Valtonen, mikä taistelee kaikkea sitä vastaan, mitä Jokerit ovat historian aikana pyrkineet olemaan. Ei Jokerit ole ollut pelaajiston osalta se sympaattinen ''kaunista kiekkoa pelaava Jokerit'' moneen kauteen, vaan nyt sen joukkue näyttää enemmän sellaiselta porukalta, miltä HIFK-kannattajat toivoisivat oman joukkueensa näyttävän: pelottava tarkkariporukka muutamalla taitopelaajalla höystettynä.

E: Ja ei nyt sovi unohtaa Väänäsen roolia kapteenina kipparoimassa ''koko Suomen Jokereita'', sillä jos tavoitteena on voittaa koko Suomi puolelleen, niin silloin vaaditaan esimerkillistä käytöstä, eikä mitään parkkipaikalla nussimisia, jotka kuvataan Seiska-lehteen...
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Angry Birds, voi vittu! Ensin nauratti, ja sitten nauratti vielä lisää. Meno on kuin Disneyn lätkäleffasta. Mutta sitten tuli ajatus "entä jos...?". Karalahti, KHL, aivan sama, seison Jokereiden takana. Vaikka sinne tulisi Pesonen pelaamaan, kiukuttelisin tovin ja kannattaisin silti Jokereita.

Mutta jos tosta tulee joku vitun Angry Birds-jengi niin en tiedä mitä tehdä. Toivottavasti huhulla ei ollut mitään totuuspohjaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös