1. T

  RoKi Hockey kaudella 2020–2021 – Immosen viimeinen mahdollisuus?!

  Rahikainen siirtyi Ranskan pääsarjaan Chamonixiin vuoden mittaisella sopimuksella.
 2. T

  Ketjukoostumukset kaudella 2019–2020

  Liigapörssiä silmällä pitäen, pitää tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin. Onkohan palstalaisilla tietoa, onko herroille Jääskä ja Lundell luvassa ylivoima-aikaa?
 3. T

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

  Nylander ei pelannut peliäkään missään muualla, vaikka neuvottelut Leafsin kanssa venyivät pitkäksi. Eivätkä tule pelaamaan Marner,Laine, Rantanen ja kumppanitkaan. Kuten jo yllä todettiin, riski loukkaantua on liian iso.
 4. T

  MM 2019: Suomi

  Mitenkä tuo Koivulan kohdalla menee, onko vielä mahdollista päästä pelaamaan Islandersin mukana, vaikka pelit AHL:ssä loppuivatkin?
 5. T

  Sportin rakennusprojekti kausimallia 2019–2020

  Hyvä verrokki voisi olla Ilveksessä tällä kaudella esiintynyt Mike Halmo. Suunnilleen samat tehot Bolzanossa edelliskaudella näillä herroilla. Halmo ei ainakaan onnistunut näitä tehojaan Liigaan tuomaan, vaan suurin anti oli fyysisessä pelissä. Liian usein jäi täysin pelin ulkopuolelle eikä...
 6. T

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Ilveksellä on myös kassavaje ja D'Amigon saavuttua voitaneen Vihkon oletettavasti kohtuu kalliista sopimuksesta haluta eroon. Hinta vs. saatu hyöty eivät ole siinä halutulla tavalla kyllä kohdanneet. Mutta kaipa se huhu tuo treidi Pelsujen kanssa sitten on.
 7. T

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Ilveksen omalla foorumilla joku kirjoitti, että tänään julkaistaan jonkun sivussa olleen pelaajan uusi seura. 1+1= Vihko -> Sport ? Voi olla kyllä Fagerudd <-> Repo, jota on myös huhuttu.
 8. T

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Heitetään nyt omakin lusikka soppaan ja veikataan, että Joonas Vihko siirtyy Sporttiin.
 9. T

  Sportin juniorit kaudella 2016–2017

  Vanhempi Lehtimäki kärsii loukkaantumisesta. Paluusta ei tarkkaa tietoa.
 10. T

  Sportin rakennusprojekti kausimallia 2016–2017 – third season's the charm

  Eliteprospects.com - Miro Lehtimäki Tälläinen kaveri ilmeisesti tulossa teille. Taitaa kyllä mennä sinne A:n puolelle, mutta kenties pääsee liigavauhtiakin haistelemaan
 11. T

  Joukkueen rakennus kaudelle 2016–2017

  Sen verran tulen huutelemaan vieraaseen pöytään, että tuo Mäkelän fyysisyys taitaa kyllä olla melkoinen myytti. Ainakin Ilveksessä oli todella pehmeä. Liikkuminen on aika sulavaa ja jonkinlaiset kiekolliset taidotkin löytyy. Aloitti kuluvan kauden liigapelit hyvin, mutta sitten tapahtui jotain...
 12. T

  Otteluseuranta 23.1.2015 Liiga (tammikuun tasaus, kierros 1)

  Vähän tää nyt näyttää siltä, että Sportille kääntyy. Ikävä kyllä. Mustosen ketju ei ole saanut tänään oikein mitään aikaan.
 13. T

  Otteluseuranta 23.1.2015 Liiga (tammikuun tasaus, kierros 1)

  Generous kääntää taas selän ja sitten ei kestä kasetti. Jumalauta mikä apina!
 14. T

  Otteluseuranta 23.1.2015 Liiga (tammikuun tasaus, kierros 1)

  Kääntääköhän Generous taas selän, kun tullaan taklaamaan?