1. P

  La 7.2.2009 SaPKo - Jukurit Kirkkopuistossa ulkojäällä

  Olisi kiva tietää kumpi tuomareista mokasi. Olikohan asialla taas kerran Tuomas Pöyhönen?
 2. P

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  SaiPassakin pelannut Pekka Tirkkonen on SaPKon uusi päävalmentaja. http://www.ita-savo.fi/Etusivu/8588147.html
 3. P

  SaiPan harjoitusottelut 2008

  Lyhennettynä juuri noin, ainankin jos täällä kysytään asiasta. Muutamalla kirjoittajalla, kun ei näytä olevan muuta tekemistä kuin jauha p....a ja valittaa.
 4. P

  SaiPan harjoitusottelut 2008

  Nauraa saa taas teidän kustannuksella. Toiset on potkimassa pelaajia jo elokuussa ja nyt mietitään valmentajan vaihtoa. Muutama tappio harjoitusotteluissa ei ole vaarallista, otetaan siis ihan rauhallisesti.
 5. P

  Jarkko Pyymäki SaiPan paidassa

  Milläs perusteella voit ottaa huomioon Pihlströmin SaiPassa ja HPK:ssa pelatun kauden? Mielestäni edellä olevissa viesteissä kerättiin esimerkkejä vastaavista pelaajista, kuin Pyymäki, jotka ovat kehittyneet SaiPassa.
 6. P

  SaiPa kaudella 2008-2009

  Oliko tuo mielestäsi jotenkin hauskaa? Edes sinulta en olisi tuollaista viestiä uskonut, mutta aina sitä erehtyy. Toivotaan, että Yli-Torkko paranee nopeasti, eikä tästä jää mitään pysyvää vammaa/haittaa.
 7. P

  Suomen oikeuslaitos näytti taas ”närhen munat”

  Oletko tosiaan sitä mieltä, että kyseinen henkilö voi unohtaa asian tuosta vain ja jatkaa elämäänsä normaalisti? Tuskinpa tulee kovin helppoa olemaan esim. työn saanti tuollaisen teon jälkeen.
 8. P

  Suomen oikeuslaitos näytti taas ”närhen munat”

  Unohdetaan nyt tämä juttu tässä viestissä eli tarkoitatko yleisesti siis, että tuomioissa ei pitäisi ottaa huomioon onko teko tahallinen vai ei?
 9. P

  Suomen oikeuslaitos näytti taas ”närhen munat”

  Onneksi ei saanut elinkautista tuomiota, kun teko ei ollut tahallinen vaan nuoren ihmisen ajattelematonta käytöstä.
 10. P

  Juhannuksen supertripla, 2008

  Hukkuneita 11 Liikenteessä 5 Tapot 4
 11. P

  Formula 1 – kausi 2008

  Ei ole vielä missään mitään lukenut. Edit. Asiaa käsitellään tällä hetkellä.
 12. P

  Löytyykö tietokone-experttejä?

  Pakko kysyä teiltä nörtit, kun en enää itse keksi ongelmaan ratkaisua. Pro Evolution Soccerin online valittaa, ettei voi toimia kun udp portti 5730 ei ole auki. Zone Alarm palomuuri ei ainankaan porttia blokkaa ja TW-EA510 modeemin palomuuri ei ole käytössä. Laitoin myös tw:n...
 13. P

  Formula 1 – kausi 2008

  Viikonloppuna onkin sitten edessä legendaarinen Monacon kilpailu. Toivottavasti luistoneston kieltäminen toisi "hieman" tylsälle katuradallekkin lisää tapahtumia. Etenkin romua olisi kiva nähdä normaalia enemmän. :)
 14. P

  SaiPa kaudella 2008-2009

  Tuskinpa vielä Blomqvistiä nähdään pelaamassa, ellei SaiPassa nähdä samanlaista loukkaantumis sumaa kuin viime kaudella.
 15. P

  Formula 1 – kausi 2008

  Ei ola sateen uhkaa huomiseen kilpailuun, ainankaan Maikkarin sääkartan mukaan. Räikkösen sijoitukseksi voisin veikata kolme, kun kolmena aiempana vuonna se on ollut sama.