1. P

  HIFK kaudella 2017–2018

  SaiPa 100% varmasti 2v. Diili tehty jo monta kuukautta sitten.
 2. P

  HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  Jonatan Tanus tehnyt jo sopimuksen toiseen liigajoukkueeseen. Tämä ei ole enää huhu vaan 100% varma tieto.
 3. P

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  Talvisalossa kuultu juttua että Casimir Jurgens olisi Pelicanssin miehiä ensi kaudella. En uskalla varmaksi siirroksi luvata, mutta vakavasti otettava huhu kuitenkin.
 4. P

  SaPKo 2016–2017

  Jos vain suinkin muistan oikein niin oli ylivoimalla maalin edessä ja sai oman puolustajan laukauksen jalkaansa.
 5. P

  Nothing is over!

  Nothing is over!
 6. P

  SaPKo 2016–2017

  Olen antanut itseni ymmärtää että Wacklinin kanssa olisi jo tehty jatkosopimus ja Kasper Piitulaisellehan tehtiin jo sopimus edustuksen kanssa myöskin. Kumpulainen ja Lehtinen sopimukset liigaan (varma), tuskin muualle kun Jukureihin mahtuvat (oma mielipide).
 7. P

  HIFK:n fanitoiminta ja -matkat kaudella 2015–2016

  6v. pojan ensimmäinen matsi muualla kun Talvisalon Jäähallissa, kolme henkilöä yhteensä matkassa. Sivukatsomoista ei saa kolmea vierekkäistä paikkaa kun A6 rivi 2, ei taida olla näkyvyyttä koko kentälle? Päädyissä löytyy vierekkäisiä esim. B3 rivi 5. Itse en tykkää hirveästi päädystä peliä...
 8. P

  HIFK:n fanitoiminta ja -matkat kaudella 2015–2016

  Minne katsomonosaan sitten suosittelisitte lippuja ottamaan? Pelipäivään ei viitsisi odottaa kun kaukaa tulee.
 9. P

  HIFK:n fanitoiminta ja -matkat kaudella 2015–2016

  Olen tulossa 6.2 pelattavaan Blues matsiin mutta lippuja kun Lippupalvelusta varaan niin se tarjoaa A-katsomoihin vain alarivien paikkoja. Vieläköhän ylemmät rivit on jemmassa myöhäisille kausikortin ostajille?
 10. P

  SaPKo 2015–2016

  Rasmus Hämäläisellä oli ainakin viime viikolla kipsi kädessä kun herraa näin joten ei taida ihan heti pelikunnossa olla. En muista onko jossakin mainittu mutta Joonas Hyttinen on treenannut jo jonkin aikaa joukkueen mukana jäällä. Tosin vielä punainen - no contact paita päällä.
 11. P

  SaPKo 2015–2016

  Setänen pelaa perjantaina Mikkelissä ja on lauantaista eteenpäin Tepsin vahvuudessa. Lähde: Tj Väre kiekko.ita-Savo.fi sivustolla. Itsekkäästi pitää toivoa ettei Lassila saisi pitkää pelikieltoa, vaikkakin teonpuolesta ansaitsisi mielestäni + 5 peliä.
 12. P

  Mestiksen siirtohuhut

  Markus Kojo SaPKoon. Tämä on niin varma kun huhu voi olla.
 13. P

  Aika Tirkkosen jälkeen

  Tai sitten jatkatte hyväksi havaitulla linjalla ja palkkaatte SaPKosta hyvää työtä tehneen Pasi Räsäsen ensi kaudeksi.
 14. P

  SaPKo 2015–2016

  Murkulan vihjeestä tuli sellanen nimi mieleen kuin Jari Kaarela. Itse en ole mitään huhua Kaakusta kuullut mutta Pepin kaverina voisi olla mahdollinenkin. Enkä jaksanut edes tarkastaa onko sopimusta johonkin tällä hetkellä.
 15. P

  SaPKo 2015–2016

  Tänään julkaistiin jo täälläkin huhutun Janne Kumpulaisen siirtyminen SaPKoon. Tulkaas keuruulaiset tai muut miehen otteita nähneet kertomaan millainen pelimies saatiin.