1. M

  JYPin mediaketju

  JYPin tiedotteen mukaan fysiikkavalmentajana tulee toimimaan Jari Pekkola. Hyytiä mainittiin enää maalivahtivalmentajana.
 2. M

  Negatiivisuusketju

  Jotkut huhuilee tietämättömyyttään, toiset "huhuilee" omista itsekkäistä syistä johtuen...
 3. M

  JYP kaudella 2019–2020 – puhtaalta pöydältä?

  Nyt näkyy J. Honka liigan sivuilla seiskapakkina. Lisää heti pelin mielenkiintoa.
 4. M

  JYPin joukkueenrakennus ja spekulaatiot 2018–2019

  Tärkeitä pelejä tai ei, aina nää nyt vaan ei ole JYPistä kiinni. Eklund meni Pardubiceen pidemmällä sopimuksella.
 5. M

  JYPin tyhjennysmyynnit 2018–2019

  Rooban roolihan nyt on ollut kaikkea muuta kuin pienehkö. Peliaika 15.03 koko kaudella, vertailuna Perrin 15.50. Pelannut säännöllisesti ylivoimassa, kuudella maalilla joukkueen paras yv-maaleissa.
 6. M

  Nolan Yonkman – makuupaikkoja luvassa

  Ottelun avausmaalihan noudatti totuttua tämän kauden kaavaa. Tällä kertaa nukkumatin hiekkapussilla oli käynyt Kolehmainen, mutta totta kai nää tällä palstalla vedetään pakkien piikkiin kun ei oteta kaikkia vastustajan viittä miestä ja siinä sivussa heitetä paria maalia per peli.
 7. M

  Negatiivisuusketju

  Mitä sillä taisteluasenteella tekee tällä hetkellä? Kuinka monta kontrolloitua hyökkäystä JYP sai pelin aikana, jotka johti maalintekotilanteeseen?
 8. M

  Negatiivisuusketju

  Alkaa olemaan tuon epävarman vesipullon taakse piiloutujan päivät luettu. Kallis joukkue ja siihen ei kuitenkaan radikaaleja muutoksia tehdä niin kiitos ja näkemiin. Seurajohto voi toki ottaa omansa siitä miten päin persettä tuo joukkue on kasattu.
 9. M

  JYP-huhut

  JYPillä pressi tänään 15.30. Aiheesta ei tietoa.
 10. M

  Jyväskylään uusi halli, mutta miten?

  Keskisuomalaisesta: Jyväskylän kaupunginvaltuusto päätti suurella enemmistöllä, että Hippos2020-hanke voi käynnistyä. Kaupunginvaltuustossa käytiin neljä äänestystä asian palautuksesta, pöydällejättämisestä, palvelujen ostosopimuksen pienentämisestä ja koko hankkeen hylkäämisestä, mutta kaikki...
 11. M

  Virtaselle kenkää!

  Meinaat, että IFK:lla oli ilmoitetusta budjetista huolimatta parempi rosteri? Newtonin ja Verlicin hankinnat osoitti sen viimeistään, että tähän kauteen lyötiin ns. all in ja Veltsulle annettiin kaikki työkalut mennä pitkälle, mutta mitä tuosta rosterista saatiin pleijareissa irti?
 12. M

  Virtaselle kenkää!

  Virtasen kanssa samalla ovenavauksella muutama veteraani ulos sopimuksista huolimatta. Seppäsen aika astua esiin. Tynin mukana lähti viimeinen kyseenalaistaja, Hole ja Veltsu saanut aikansa näyttää ja tässä on tulos. Lähemmäs kolmen miljoonan rosterilla puolivälierissä ulos.
 13. M

  Virtaselle kenkää!

  Peliäkään en tule enää katsomaan kun tuo kuvotus seisoo penkin takana tuskailemassa. Saman Lahden bussin alle Olkinuoran kanssa. Kiitos ja hyvästi.
 14. M

  Playoffs 2018 – mestaruus vai lomille?

  Jännä nähdä miten huominen peli lähtee menemään. Nyt on molemmat vienyt voitot vieraissa kärsivällisellä, hyvällä puolustamisella. Tätä CHL-Olkinuoraa tarvitaan huomennakin.
 15. M

  Jyväskylään uusi halli, mutta miten?

  Rakentamista, tilojen vuokraamista yms. koskeva sopimuspaketti menee huhtikuussa valtuuston päätettäväksi. Jos ja kun päätös on myönteinen niin rakentaminen alkaa ensi syksynä. Monitoimiareenan, liiketilojen ja pysäköinnin osalta valmista tulisi 2021-2022.