1. M

  Kenen bandwagoniin?

  Kyllä se niin on jotta Ässille sitä mestaruutta toivotaan. Miksi? Koska Tappara.
 2. M

  Onneksi olkoon Lahden Pelicans!

  Onnea Pelicanseille hopeasta! Uskomattoman upeata työtä olette tehneet Lahdessa vuoden aikana. Toivottavasti vastedeskin olette aina kärkikahinoissa mukana, ja toivotaan että Lahden kiekkobuumi vaan kasvaa!
 3. M

  Ma 23.4.2012 Pelicans - JYP, 5. finaali

  Kiitos JYPille upeasta mestaruudesta. Ketään joukkueesta väheksymättä, haluan nostaa esille Riskan ja Lahden, siinä on kaksi kaveria jotka antavat 100% joka ikisessä pelissä itsestään irti. Kovasti annetaan ja otetaan kolhuja, mutta periksi ei anneta tuumaakaan ennen kuin pilli soi. KIITOS JYP!
 4. M

  Ma 19.4.2010 TPS - JYP (6. välierä)

  Onnea TPS:lle myös täältä Jyväskylästä. Nyt kun oma suosikki ei pelaa enää kultamitalista, niin toivottavasti kulta matkaa Turkuun eikä Hämeenlinnaan. Taisi Kärppä-sarja venyä liian pitkäksi JYPille, ja nyt siitä maksettiin.. No, toivottavasti edes pronssia sitten.
 5. M

  JYP & D-Team - hissi tuo, hissi vie

  Pekalla oli ainakin pari päivää sitten kuumetta, joten siksi ei ole viime aikoina ollut kokoonpanossa.
 6. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Hyvin toimi ja hyvä kuva, näin täällä Jyväskylän Elisan kaapelissa. Hintahan on tuo 9,95€ /kk, mikä nyt ei maailmaa kuitenkaan kaada. Veikkausliiga kiinnostaa, joten kesälläkin on katsomista. Edellyttää tietenkin JJK:n säilymistä liigassa... Itselläni oli vuoden sopimus Canal + Totalista, joka...
 7. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Elisalta myös tiedote koskien UrhoTV:tä http://www.elisa.fi/ir/pressi/?o=5130.00&did=15796
 8. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Samoin, toivotaan että ehtii kytkeytyä päälle ennen illan peliä. Voi olla aikamoinen ruuhka..
 9. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Oliko sulla linkkiä tuohon, kun ei sokea löydä mistään..
 10. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Elisan asiakaspalvelussa kaveri tiesi että jotain tietoa on tullut, ja pitäisi pian olla nettisivuilla.. Lupasi varmistaa asian ja soittaa minulle. Katsotaan nyt...
 11. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Siis että Jyväskylän Elisan kaapeliverkossa näkyisi lätkä tänään..? Olisihan tuo ihan mukava yllätys, mutta koska tähän asti kaikki tiedottamisesta lähtien on ollut ihan päin peetä, niin en jaksa uskoa. Toki olisin iloisesti yllättynyt ja hankkisin varmasti Urhon, mutta aika paska maku on kyllä...
 12. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Laittaisivat nyt edes johonkin.. Jotenkin tässä hommassa on ihan farssin piirteet. Kuinka oikeasti voi tapahtua tällaista? Oikeasti.
 13. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Tuoltahan ne löytyy http://www.urhotv.fi/kanavasisalto.html Pahus, JYPin peli veilä ensimmäisenä ja todennäköisesti Elisan kaapeliasiakkaat sitä ei näe (mukaanlukien minä)
 14. M

  URHOtv, siellä se lätkä on...

  Sinun kaapelissa näkyy? Onko Soneran kaapeli vai mikä? Itselläni Elisan kaapeli Jyväskylässä, mutta vielä ei ainakaan ole tietoa mistään miten saisin kaapelin kautta Urpon näkyviin. Alkaa tulemaan kiire....
 15. M

  Naisasiat

  Se näyttää sen sulle 9kk kuluttua. Itse asiaan, eli ei muuta kuin puhelinsoitto ja kutsu kahville johonkin mukavaan konditoriaan. Mansikkaleivos ja kahvia, romanttinen paikka, siinä hyvä yhdistelmä.