URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 632 006
  • 11 960

jonne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyllyyn jäi Urkki. Hinta mikään paha ollut, 5€/kk Canalin kylkiäisenä, mutta siinä samassa Canalikin olis mennys määräaikaiseksi (12kk) ja se taas ei käy.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Tampereen alueella Urp... Urho-TV on saatavilla sen verkkokaupan kautta hintaan 9.95€ ja kestotilaus 12kk. Missään ei sanota, että se olisi halvempi jos on olemassa oleva maksullinen kanavapaketti...
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Kaikesta omasta parjauksesta, paniikista ja hammasten kiristelystä huolimatta nyt katsellaan Jeepelin taloudessa NHL:ää ja SM-Liigaa ja jopa viime vuoden Canal-pakettia halvemmalla, jälkimmäinen puolivuotinen paljonkin halvemmalla. Tämä siis Lumon asiakkaana.
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Illan matsin kokeilen netin kautta ja täytyy miettiä jatkoa myöhemmin.
Tuo Elisan 9.95/kk on kyllä suht suolainen hinta yhden asian kanavasta..
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jaahas. Sonera on ilmeisesti siirtynyt pärstäkertoimen mukaiseen tarjouksen laadintaan.

Ensin joku kertoi, että sai hintaan 9,95e/kk ilman määräaikaisuutta.
Seuraavaksi hinta oli sama, mutta määräaikaisuus pakollinen.
Nyt Soneran nettisivuilla hinta 14,95e/kk ja määräaikaisena, tottakai.

Aioin hankkia ko. kanavan ihan viimeiseen asti. En ollut ensimmäisten asiakaspalveluun soittelijoiden joukossa ihan siksi, että tarvetta kanavalle ei ole ennen ensi viikon torstaita. Odottelinpa siis, että kanava tulee tilattavaksi netin kautta, jolloin asiointi sujuu nopeasti ja mukavasti. Tarvittaessa olisin voinut ensi viikolla poiketa Soneran myymälässä.

Jälkiviisaana totean, että olisi pitänyt olla aktiivisempi ja käyttää Soneran sekaannustilaa hyödyksi. Nyt Soneran sivuilla olevilla ehdoilla (ei saa halvemmalla edes toisen kanavapaketin kylkeen) jää kyllä kanava hankkimatta.

Kiitos, Sonera, ja näkemiin!
 

SjV

Jäsen
Illan matsin kokeilen netin kautta ja täytyy miettiä jatkoa myöhemmin.
Tuo Elisan 9.95/kk on kyllä suht suolainen hinta yhden asian kanavasta..

Eikä saa Elisalla halvemmalla kytkynä toiseen pakettiin. Nimim. juuri Asemakadun Elisan konttorilta kysyttynä ja Urho tilattuna
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näkyykö muuten kenelläkään Oulun alueella jo tuo Urho-TV Kaapelin kanavalistalla? Itse poistin kanavat ja ajoin uudestaan ne, muttei kyseinen Urho-TV vielä näy edes DNA:n mainitsemalla kanavapaikalla 74?
Kyllä tuo mulla näkyy paikalla 74. Tai siis mitään ei näy kun en ole sitä ostanut, mutta siis kanavalistalla 74 paikalla näyttää ainakin URPO lukevan.

Itsellä on tuo Canal+, mutta taitaa jäädä hankimatta Urho, koska nykyisellään menee jo oliko se 32,5€ joten tuon kanssa nousisi jo 37,5€ ja ollaan aika kipukynnyksellä mitä huvittaa töllön katselusta maksaa.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eräs näkökulma netti- ja tv-lähetysten hintoihin

Ajattelin tuoda oman, ehkä jo aiemmin ketjuun tuodun näkökulman esiin. Kyse on siitä, mitä haluaa saada, ja mitä voi saada, ja mihin hintaan. Jokaisella on oma kipukynnyksensä rahankäytön suhteen. Minulle tärkeintä on NÄHDÄ kannattamani joukkue jäällä pelaamassa.

Annan esimerkiksi oman tilanteeni:

Omat taustatiedot:
- antenniverkon talous
- PlusTV:n vanha asiakas
- JYPin kannattaja
- asuinpaikka Helsinki
- katsoisi kaikki JYPin pelit livenä, jos mahdollista

Suunnitelmat:
- katsoa jokainen pk-seudun JYP-peli paikan päällä (6 kpl?)
- katsoa 1-5 vieraspeliä Turussa, Tampereella, Lahdessa tai Hämeenlinnassa
- katsoa mahd. monta peliä Jyväskylässä viikonloppuvisiiteillä (n. 2-4 kpl)
- katsoa kaikki mahdolliset JYPin TV-ottelut a) baarissa, b) kotona URHOtv:stä tai c) netissä URHOtv:n webtv:stä
- kuunnella kaikki koti- ja vierasottelut, joita ei näe TV:stä tai livenä, radiosta

Eri katseluvaihtoehtojen kustannukset:
1. Pk-seudun ottelu livenä:
a) lippu á 10-25 €
b) juomiset ja syömiset pelin aikana 10-20 €
= 20-45 €/ottelu
2. TKU/TRE/HML/LTI-vierasottelu livenä:
a) bensat/junaliput 15-40 €
b) lippu á 10-25 €
c) juomiset ja syömiset pelin aikana 10-20 €
= 35-85 €/ottelu
3. JYPin kotiottelu livenä:
a) HKI-JKL-HKI ei relevantti, reissu tehdään joka tapauksessa, siis 0 €
b) lippu á 10-15 € (aina seisomaan)
c) juomiset ja syömiset pelin aikana 10-20 €
= 20-35 €/ottelu
4. Kisastudio sporttipubissa
a) juomiset ja syömiset pelin aikana 5-20 €
= 5-20 €/ottelu
5. URHOtv:n nettistriimi kotona
a) katseluhinta 5 €/ottelu
b) kotistudion eväät 2-8 €
= 7-13 €/ottelu
6. URHOtv televisiosta, URHOtv:n lisäkustannus nyk. pakettiin 5 €/kk
a) katseluhinta 2,5-3,33 €/ottelu (keskim. 1,5-2 JYPin peliä per kk)
b) kotistudion eväät 2-8 €
= 4,5-11,33 €/ottelu
7. Ottelun seuraaminen nettiradion kautta
a) hinta 0 €
b) eväät 0-5 €
= 0-5 €/ottelu

Kaikki ymmärtävät, että matsi on aina paras katsoa livenä. Tällöin rahan polttaminen tuntuu paljon hyväksyttävämmältä, varsinkin voitetun ottelun jälkeen. Radio on näistä vaihtoehdoista se vähiten mukava, mutta osaava selostaja kykenee silti välittämään pelin kuvan varsin mukavasti, joten tämäkin on erittäin hyvä juttu olemassa. Ja tv-peleistä maksan mielelläni, sillä JYPin otteluiden lisäksi voin seurata myös muita mielenkiintoisia matseja kauden mittaan, ikään kuin ilman lisäkustannusta. Onhan ainoastaan JYPin pelit ne, joista koen maksavani, ja mielelläni maksankin.

Pointtini on tämä: olen sisäistänyt, että jääkiekon seuraaminen maksaa. Etäfanina liveseurannan mahdollisuudet ovat rajatut. Jokainen uusi optio, joka tuo JYPin pelit lähemmäksi minua, on hyvä asia. Olisin ollut valmis siitä maksamaan jo vuosia sitten, ja näin olen vanhana Canal-tilaajana ja 8 € nettistriimien maksajana tehnytkin. Toivoisin, että jokainen oikeasti miettisi omien vaihtoehtojensa kustannukset ja tekisi päätöksen, mikä on omalle kukkarolle sopiva ja omaa intohimoastetta parhaiten palveleva ratkaisu kunkin ottelun kohdalla. Tänään se voi olla kotisohva URHOn seurassa, ensi viikolla livepeli vieraspaikkakunnalla, joulukuussa nettistriimi ja arkisin pelkkä Merisää tai otteluseurantaketju JA:ssa.

Mielestäni on naurettava väittää 70 sentin otteluita kalliiksi, tai edes 5 euron nettilähetystä tai 10 euron kk-maksua, jos pohtii vaihtoehtoja. Haluaisitko nähdä porkkanatakit taas sunnuntai-iltapäivisin vauhdissa? Oman joukkueesi peli tulisi TV:stä kerran 2 kuukaudessa? Se oli ilmaista. Nukahdin aina ennen toisen erän loppua. Ja mihin otteluun saa liput 5 eurolla? Entä sillä 70 sentillä?

Ymmärrän hyvin teitä, joilla valmiista kaapelipaketista SM-liiga lähti pois, hinta ei pudonnut ollenkaan ja uusi kanava maksaa 5-15 €/kk. Teidän lähtötilanteenne on aivan erilainen kuin muilla. Vituttaisi minuakin.

Loppuun ihan yleinen kysymys: jaksatteko te, arvon palstaveljet/-siskot, katsoa jokaisen pelin, vai katsotteko vain ne oman jenginne pelit? Eikö silloin ole ihan kiva, että sen voi ostaa netistä vitosella varsinkin, jos pelejä muutenkin tulisi 1-2 per kk? Silloin ei maksa Jupan ja muiden kauppaesimerkkiä mukaellen kissanruuasta ja sisustuslehdistä, vaan pelkästään puhtaasta lätkästä.

Huh. Tulipas pitkä vuodatus, ja luultavasti täysin aiheetta. Kiitos ja anteeksi.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Illan matsin kokeilen netin kautta ja täytyy miettiä jatkoa myöhemmin.
Tuo Elisan 9.95/kk on kyllä suht suolainen hinta yhden asian kanavasta..

Riippuu mihin vertaa. Hustler maksaa 8,20e/kk ja lähetysaika 6h/päivä.

Yksilöstä ja niveapurkin koosta riippuen ohjelmien katseluaika vaihtelee 5minuutista tuntiin. HC käyttäjät nostavat hieman keskiarvoa.



.....kaverit kertoi....
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Urpo on sitte tilattu Viasat Kulta + Urpo TV yht. 31.95€ Dna Oulu.
Ei paha hinta, kun tuota tarjontaa on aikaki itelle Hockeyn muodossa yllin kyllin. Puhelimella tilasin ja pääsin heti läpi.

Eiku kotiin tsekkaamaan pelittääkö..
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Uskoo ken tahtoo.

Elisalla on cable open viikonloppu tulossa, joten saas nähdä näkeekö lauantain pelin kokeilumielessä ilmaiseksi Urpolta...

Jos tuo "tarjous" liittyy tähän kaapelitelevision nettisivun ilmoitukseen, niin ei ainakaan Urho ole vapaasti näkyvien kanavien joukossa.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Loppuun ihan yleinen kysymys: jaksatteko te, arvon palstaveljet/-siskot, katsoa jokaisen pelin, vai katsotteko vain ne oman jenginne pelit?

Totta kai jaksan. Katson lähes kaikki televisioidut SM-liigamatsit, jotka eivät mene Tepsin kotiotteluiden kanssa päällekkäin. URHOtv tuo muuten selvästi lisätarjontaa, koska otteluita tulee viikossa kolme aiemman kahden sijasta. Siksi ei voi väittää, etteikö kustannusten nousulle saisi vastinetta.

Nettivaihtoehtokin on hyvä lisä, jos joskus ei pääse oman telkkarin ääreen. Taannoin lyhyen ulkomaankomennuksen aikana seurasin Canal+:n näyttämiä SM-liigamatseja netistä, koska ei Unkarissa parempiakaan vaihtoehtoja SM-liigan seuraamiseen ollut.

Ihannetilanteessa kaikki ottelut televisioitaisiin ja katsoja voisi valita vapaasti, mitkä ottelut haluaa nähdä. Katsoisin kaikki Tepsin vierasottelut ja muiden joukkuiden matseja niinä päivinä kun Tepsi ei pelaa. Tepsin kotimatsit katson tietysti paikan päällä. Tietysti vierasotteluissakin tulee joskus käytyä paikan päällä, mutta 1-5 kertaa kaudessa riittää mulle, en jaksa kaikissa vierasmatseissa käydä. Siksi tv-tarjontaakin tarvitaan.
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Jaahas. Sonera on ilmeisesti siirtynyt pärstäkertoimen mukaiseen tarjouksen laadintaan.

Ensin joku kertoi, että sai hintaan 9,95e/kk ilman määräaikaisuutta.
Seuraavaksi hinta oli sama, mutta määräaikaisuus pakollinen.
Nyt Soneran nettisivuilla hinta 14,95e/kk ja määräaikaisena, tottakai.

9,95 12kk määräaikasena se on edelleen. Hinta voimassa elokuun loppuun asti, minkä jälkeen 14,95. Ainakin aspassa näin, tieto kaverilta kaksi minuuttia sitten.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mulla jää Urpo hankkimatta. Käyn kuitenkin kaikki kotipelit niin lätkässä kuin futiksessa katsomassa, joten maksaisin käytännössä vain oman jengin vieraspeleistä. Maikkarin sunnuntaisia hokinight-matseja saattoi joskus krapulapäissään katsoa, mutta viimeksi Canalin aikana muiden joukkueiden ottelut eivät kiinnostaneet enää niinkään paljoa. Asiaan vaikuttaa myös se etten halua luopua juuri nyt Canalista (La Liga) ja jokin NHL-kanava pitää myös hankkia, siinä lienee tarpeeksi elämänkorviketta, hinnasta puhumattakaan.
 
Viimeksi muokattu:

imosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-Vantaa
Nyt ilmesty digiboksiin kanavapaikelle 127 URHO-TV Elisan kaapelissa. Woohoo!

Edit: Aktvioin kanavan Oma elisa sivuilta klo 14.45. Kanava näkyi klo 15. Ihmeen nopeata toimintaa.
 

Vihta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitäkää tunkkinne

Ei voi ainakaan turunkaapelissa yhdistää Urpoa mihinkään pakettiin vaan yksikseen (9,95e/kk) olis pitäny hankkia, ja hankkimatta jäi.

Radio merisään armoilla ollaan vuosien tauon jälkeen.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
DNA

Canal+ ja Tupla-paketti saivat lähteä ja tilalle 12kk paketti Viasat Kulta 26,95 €/kk + URHOtv 5 €/kk. Viasat Kulta viimeiset 6kk -50%. Jotain sieltä jo äsken tuli, joten homma hoidossa.
 
Viimeksi muokattu:

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ei voi ainakaan turunkaapelissa yhdistää Urpoa mihinkään pakettiin vaan yksikseen (9,95e/kk) olis pitäny hankkia, ja hankkimatta jäi.

Radio merisään armoilla ollaan vuosien tauon jälkeen.



Jep, varmistui siis itsellenikin se, että tilaamatta jäi. Canalin pakettiin olen aivan tyytyväinen kyllä näinkin ja tuskin olisin suostunut siihenkään 12kk sopimusta tekemään, koska kesällä ei televisiota tule katseltua.
Padan pelit tulee sitten ehkä katseltua netistä tai sitten ei.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko se nyt siis niin, että DNA myy kanavaa hintaan 5 euroa kuussa ja Elisa tuplasti kalliimmalla? Mihin tämä hinnoittelu perustuu?

Tuo 10 euroa kuussa ehkä muuten menisi, mutta 12 kk sopimus tökkii aika pahasti. Huhtikuun puolenvälin jälkeen en tee kanavalla yhtään mitään (suomifutis ei todellakaan kiinnosta), joten ohjelmaa on n. 7 kuukaudeksi ja tehollinen hinta reipas 17 euroa kuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös