Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä everon

 1. E

  Peliesitykset kaudella 2019–2020

  Seurajohdon pitää reagoida nopeasti, jos homma ei asap ala kääntymään. Piste-eron ei saa päästä kasvamaan liian haastavaksi. Tuolla joukkueella (maalivahti tarvitaan) pitää pelata pleijareita keväällä.
 2. E

  Valmennus vaihtoon – ketkä tilalle?

  Karri voisi tulla vetämään kauden loppuun. Varmasti paras vaihtoehto tähän kohtaan. Ja maalivahti jostain myös sitten. Nyt seurajohto, ei voi jäädä aikailemaan!!
 3. E

  Peliesitykset kaudella 2019–2020

  En mä tiedä, mutta seurajohdon pitää reagoida ajoissa!
 4. E

  Peliesitykset kaudella 2019–2020

  Aika hiton äkkiä joku kokeneempi kaveti sinne puikkoihin. Yksi vapautui juuri Ilveksestä. Se, että on Mannerin kaveri, ei välttämättä tarkoita, että on hyvä liigavalmentaja.
 5. E

  Otteluseuranta (Sport)

  Jos lätkäliigasta voisi pudota, kuten veikkausliigasta...
 6. E

  Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  Ei Maku pysty mitenkään tuolla ikää ja tällä aikataululla saamaan pystyotteluaan uudelle levelille. Kyllä tässä ja aina muulloinkin, Makun taktiikka on pysyä jotenkin hengissä pystyottelun ja hakea agressiivisesti tilaisuuksia viedä kaveri mattoon. Maku otteli todella rohkeasti Fishgoldia...
 7. E

  To 12.9.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Niin tai näin, tuomio voidaan aina nähdä väärin päin kyseisessä tilanteessa.
 8. E

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Olipas laimea uutinen. Mihin oli kiire? Tuskin nyt kovin suurta taistelua olisi jouduttu Maukan palveluksista käymään, vaikka olisi marraskuu vielä kateltu. Odotin kyllä jotain kiinnostavampaa uutista.
 9. E

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Olkoon kuka tahansa, vain koko kauden mittainen sopimus kelpaa. Ei mitään Osalan kuntoutuksia kiitos.
 10. E

  Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  Khabibin dominointi on jotain aivan käsittämätöntä. Ei tuota ylivoimaa voi uskoa todeksi. Teki vielä källit hyppäämällä kehästä turvamiehet niskassa Danaa halaamaan. Huumorimiehiä.
 11. E

  Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  Taisivat tuomarit katsoa eri matsi kuin minä. Pitääpä huomenna vielä katsoa uusintana . Tuota ei saa mitenkään Felderin voitoksi.
 12. E

  Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  Onneksi nuo Khabibin kaverit saa järkestään turpaan.
 13. E

  Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  Packalen otti odotetusti pataan kovalyöntiseltä vastustajalta. Jo ennakkohaastatteluista paistoi läpi, ettei itseluottamus ole Makwanin tasolla, tai lähelläkään sitä. Ufc ura oli varmasti siinä, mutta nostan kuitenkin kaverille hattua rohkeudesta nousta kehään. Harvasta tuohon hommaan on. Ps...
 14. E

  Sportin rakennusprojekti kausimallia 2019–2020

  Ihmiset tapaa olla pikkusieluisia. Toki yllätys, jos Osalasta löytyy tällainen puoli. Jämsä on osoittanut olevansa ammattimies omassa roolissaan. Koko ajan verkostot kasvaa ja kokemusta karttuu, eli valtakunnassa kaikki hyvin.
 15. E

  Telia – Liigan uusi koti

  Kiitos, yllä oleva keskustelu selkeytti tilannetta. Kaikkea ei pysty millään ostamaan, joten tässä joutuu kuluttaja tekemään valintoja, mistä maksaa ja mitä katsoo "vaihtoehtoisin (laillisin) keinoin". Olisin ollut ostohousut jalassa, jos olisi löytynyt järkevä paketointi.
Ylös