Ilmoitukset

Nimimerkki Oto Hascak on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan aivan turhan viestin Ässät-osion Ari-Pekka Seliniä käsittelevään ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkillä Salmon keskittyi KeuPa HT:n osiossa asian sijasta henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Lisäksi kyseisen nimimerkin viestien kieliasu on jättänyt paljon toivomisen varaa. Näiden asioiden vuoksi kurinpito on langettanut hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Tietotoimisto hiljenee lopullisesti ja kyseinen nimimerkki saa jatkossa kirjoittaa tahalliset hämmentämisensä jonnekin muualle.

Nimimerkki DarkTower kärsii seuraavan viikon ajan pelikieltoa eduskuntavaaleja käsittelevään ketjuun kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen vuoksi.

Nimimerkki Cliffer666 on saanut viikon pelikiellon "Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset"-ketjuun lipsahtaneesta viestistään. Käyttäjä itse poisti viestinsä myöhemmin, mutta käyttäjä itsekin myönsi kyseessä olleen "huumoriprovo". Päätökseemme vaikutti myös käyttäjän viimeaikainen, varsin provosoiva ja yleiseen hämmentämiseen pyrkivä tuotanto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä BrDead

 1. BrDead
 2. BrDead
  Stig Wetzell.
  Viesti käyttäjältä: BrDead, 15.02.2018 klo 13.17 foorumissa: Maajoukkue
 3. BrDead
 4. BrDead
 5. BrDead
 6. BrDead
 7. BrDead
 8. BrDead
 9. BrDead
 10. BrDead
 11. BrDead
  Minusta sellainen ei ole ikinä hyvä tilanne.
  Viesti käyttäjältä: BrDead, 14.09.2017 klo 08.18 foorumissa: Liiga
 12. BrDead
  Kenellä "meillä"?
  Viesti käyttäjältä: BrDead, 13.09.2017 klo 22.29 foorumissa: Liiga
 13. BrDead
 14. BrDead
 15. BrDead