Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus
  • [B], [I], [U], [S] - Lihavointi, kursivointi, alleviivaus ja lävistys

Tekee valitun tekstin lihavoiduksi, kursivoiduksi, alleviivatuksi tai lävistetyksi.

Example:
    Tämä on [B]lihavoitua[/B] tekstiä. Tämä on [I]kursivoitua[/I] tekstiä. Tämä on [U]alleviivattua[/U] tekstiä. Tämä on [S]lävistettyä[/S] tekstiä.
    Output:
    Tämä on lihavoitua tekstiä. Tämä on kursivoitua tekstiä. Tämä on alleviivattua tekstiä. Tämä on lävistettyä tekstiä.
  • [COLOR=color], [FONT=name], [SIZE=size] - Tekstin väri, fontti ja koko.

Vaihtaa valitun tekstin värin, fontin tai koon.

Example:
    Tämä on [COLOR=red]punainen[/COLOR] ja [COLOR=#0000cc]sininen[/COLOR] teksti. Tämä on [FONT=Courier New]Courier New[/FONT] tekstiä. Tämä on [SIZE=1]pientä[/SIZE] ja [SIZE=7]suurta[/SIZE] tekstiä.
    Output:
    Tämä on punainen ja sininen teksti. Tämä on Courier New tekstiä. Tämä on pientä ja suurta tekstiä.
  • [URL], [EMAIL] - Linkkaus

Luo linkin käyttäen välittyä tekstiä kohteena.

Example:
    [URL]http://www.example.com[/URL] [EMAIL]example@example.com[/EMAIL]
    Output:
    http://www.example.com example@example.com
  • [URL=link], [EMAIL=address] - Linkkaus (Edistynyt)

Liittää valitun tekstin valittuun nettisivuun tai sähköpostiosoitteeseen.

Example:
    [URL=http://www.example.com]Mene sivustlle esimerkki.com[/URL] [EMAIL=example@example.com]Laita minulle sähköpostia[/EMAIL]
    Output:
    Mene sivustlle esimerkki.com Laita minulle sähköpostia
  • [USER=ID] - Profile Linking

Links to a user's profile. This is generally inserted automatically when tagging a user.

Example:
    [USER=1]Käyttäjänimi[/USER]
    Output:
    Käyttäjänimi
  • [MEDIA=site] - Upotettu media

Upottaa mediaa hyäksytyiltä sivustoilta viestiisi. Suositellaan, että mediapainiketta muokkausvalikossa käytetään. Hyväksytyt sivut:

Example:
    [MEDIA=youtube]oHg5SJYRHA0[/MEDIA]
    Output:
    An embedded YouTube player would appear here.
  • [LIST] - listat

Näkyy bulletoituna tai numeroituna listana.

Example:
    [LIST] [*]Bullet 1 [*]Bullet 2 [/LIST] [LIST=1] [*]Merkintä 1 [*]Merkintä 2 [/LIST]
    Output:
    • Bullet 1
    • Bullet 2
    1. Merkintä 1
    2. Merkintä 2
  • [LEFT], [CENTER], [RIGHT] - Tekstin kohdennus

Muuta muotoillun tekstin kohdennusta.

Example:
    [LEFT]Vasemmalle kohdennettu[/LEFT] [CENTER]Keskelle kohdennettu[/CENTER] [RIGHT]Oikealle kohdennettu[/RIGHT]
    Output:
    Vasemmalle kohdennettu​
    Keskelle kohdennettu​
    Oikealle kohdennettu​
  • [QUOTE] - Lainattu teksti

Näyttää tekstin, jota on lainattu toisesta lähteestä. Voit myös nimetä lähteen.

Example:
    [QUOTE]Lainattu teksti[/QUOTE] [QUOTE=A person]Jotain mitä he sanoivat[/QUOTE]
    Output:
    Lainaus:
    Lainaus:
  • [SPOILER] - Text Containing Spoilers

Hides text that may contain spoilers so that it must be clicked by the viewer to be seen.

Example:
    [SPOILER]Simple spoiler[/SPOILER]
    [SPOILER=Spoiler Title]Spoiler with a title[/SPOILER]
    Output:
    Simple spoiler
    Spoiler with a title
  • [CODE], [PHP], [HTML] - Ohjelmointikoodin näyttö

Näyttää tekstin yhdellä useasta ohjelmointikielestä, korostaen syntaksia kun mahdollista.

Example:
    [CODE]Yleinen koodi[/CODE] [PHP]echo $hello . 'world';[/PHP]
    Output:
    Koodi:
    Yleinen koodi
    PHP:
    echo $hello 'world';
  • [INDENT] - Tekstisisällys

Sisentää valitun tekstin. Laajemmat tekstit voidaan sisentää toistensa sisällä.

Example:
    Tavallinen teksti [INDENT]Sisännys [INDENT]Lisää sisennettyä[/INDENT] [/INDENT]
    Output:
    Tavallinen teksti
    Sisännys
    Lisää sisennettyä​
  • [PLAIN] - Tavallinen teksti

Ottaa BB-koodin käännöksen pois käytöstä valitussa tekstissä.

Example:
    [PLAIN]Tämä ei ole[B]lihavoitua[/B] tekstiä.[/PLAIN]
    Output:
    Tämä ei ole[B]lihavoitua[/B] tekstiä.
  • [ATTACH] - Liitteen sisällytys

Sisällyttää liitteen valittuun kohtaan. Jos liite on kuva, joko thumbnail tai täysikokoinen versio liitetään. Tämä syötetään yleensä painamalla sopivaa nappia.

Example:
    Pikkukuva: [ATTACH]123[/ATTACH]
    Täysikokoinen: [ATTACH=full]123[/ATTACH]
    Output:
    The contents of the attachments would appear here.