Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus
  • [B], [I], [U], [S] - Lihavointi, kursivointi, alleviivaus ja lävistys

Tekee valitun tekstin lihavoiduksi, kursivoiduksi, alleviivatuksi tai lävistetyksi.

Example:
    Tämä on [B]lihavoitua[/B] tekstiä. Tämä on [I]kursivoitua[/I] tekstiä. Tämä on [U]alleviivattua[/U] tekstiä. Tämä on [S]lävistettyä[/S] tekstiä.
    Output:
    Tämä on lihavoitua tekstiä. Tämä on kursivoitua tekstiä. Tämä on alleviivattua tekstiä. Tämä on lävistettyä tekstiä.
  • [COLOR=color], [FONT=name], [SIZE=size] - Tekstin väri, fontti ja koko.

Vaihtaa valitun tekstin värin, fontin tai koon.

Example:
    Tämä on [COLOR=red]punainen[/COLOR] ja [COLOR=#0000cc]sininen[/COLOR] teksti. Tämä on [FONT=Courier New]Courier New[/FONT] tekstiä. Tämä on [SIZE=1]pientä[/SIZE] ja [SIZE=7]suurta[/SIZE] tekstiä.
    Output:
    Tämä on punainen ja sininen teksti. Tämä on Courier New tekstiä. Tämä on pientä ja suurta tekstiä.
  • [URL], [EMAIL] - Linkkaus

Luo linkin käyttäen välittyä tekstiä kohteena.

Example:
    [URL]http://www.example.com[/URL] [EMAIL]example@example.com[/EMAIL]
    Output:
    http://www.example.com example@example.com
  • [URL=link], [EMAIL=address] - Linkkaus (Edistynyt)

Liittää valitun tekstin valittuun nettisivuun tai sähköpostiosoitteeseen.

Example:
    [URL=http://www.example.com]Mene sivustlle esimerkki.com[/URL] [EMAIL=example@example.com]Laita minulle sähköpostia[/EMAIL]
    Output:
    Mene sivustlle esimerkki.com Laita minulle sähköpostia
  • [USER=ID] - Profile Linking

Links to a user's profile. This is generally inserted automatically when tagging a user.

Example:
    [USER=1]Käyttäjänimi[/USER]
    Output:
    Käyttäjänimi
  • [MEDIA=site] - Upotettu media

Upottaa mediaa hyäksytyiltä sivustoilta viestiisi. Suositellaan, että mediapainiketta muokkausvalikossa käytetään. Hyväksytyt sivut:

Example:
    [MEDIA=youtube]oHg5SJYRHA0[/MEDIA]
    Output:
    An embedded YouTube player would appear here.
  • [LIST] - listat

Näkyy bulletoituna tai numeroituna listana.

Example:
    [LIST] [*]Bullet 1 [*]Bullet 2 [/LIST] [LIST=1] [*]Merkintä 1 [*]Merkintä 2 [/LIST]
    Output:
    • Bullet 1
    • Bullet 2
    1. Merkintä 1
    2. Merkintä 2
  • [LEFT], [CENTER], [RIGHT] - Tekstin kohdennus

Muuta muotoillun tekstin kohdennusta.

Example:
    [LEFT]Vasemmalle kohdennettu[/LEFT] [CENTER]Keskelle kohdennettu[/CENTER] [RIGHT]Oikealle kohdennettu[/RIGHT]
    Output:
    Vasemmalle kohdennettu​
    Keskelle kohdennettu​
    Oikealle kohdennettu​
  • [QUOTE] - Lainattu teksti

Näyttää tekstin, jota on lainattu toisesta lähteestä. Voit myös nimetä lähteen.

Example:
    [QUOTE]Lainattu teksti[/QUOTE] [QUOTE=A person]Jotain mitä he sanoivat[/QUOTE]
    Output:
    Lainaus:
    Lainaus:
  • [SPOILER] - Text Containing Spoilers

Hides text that may contain spoilers so that it must be clicked by the viewer to be seen.

Example:
    [SPOILER]Simple spoiler[/SPOILER]
    [SPOILER=Spoiler Title]Spoiler with a title[/SPOILER]
    Output:
    Simple spoiler
    Spoiler with a title
  • [CODE], [PHP], [HTML] - Ohjelmointikoodin näyttö

Näyttää tekstin yhdellä useasta ohjelmointikielestä, korostaen syntaksia kun mahdollista.

Example:
    [CODE]Yleinen koodi[/CODE] [PHP]echo $hello . 'world';[/PHP]
    Output:
    Koodi:
    Yleinen koodi
    PHP:
    echo $hello 'world';
  • [INDENT] - Tekstisisällys

Sisentää valitun tekstin. Laajemmat tekstit voidaan sisentää toistensa sisällä.

Example:
    Tavallinen teksti [INDENT]Sisännys [INDENT]Lisää sisennettyä[/INDENT] [/INDENT]
    Output:
    Tavallinen teksti
    Sisännys
    Lisää sisennettyä​
  • [PLAIN] - Tavallinen teksti

Ottaa BB-koodin käännöksen pois käytöstä valitussa tekstissä.

Example:
    [PLAIN]Tämä ei ole[B]lihavoitua[/B] tekstiä.[/PLAIN]
    Output:
    Tämä ei ole[B]lihavoitua[/B] tekstiä.
  • [ATTACH] - Liitteen sisällytys

Sisällyttää liitteen valittuun kohtaan. Jos liite on kuva, joko thumbnail tai täysikokoinen versio liitetään. Tämä syötetään yleensä painamalla sopivaa nappia.

Example:
    Pikkukuva: [ATTACH]123[/ATTACH]
    Täysikokoinen: [ATTACH=full]123[/ATTACH]
    Output:
    The contents of the attachments would appear here.