Jatkoajan rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jatkoaika r.y.
Fredrikinkatu 47
00100 Helsinki
tietosuoja@jatkoaika.com

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Matti Liljaniemi
Fredrikinkatu 47
00100 Helsinki
tietosuoja@jatkoaika.com

3. Rekisterin nimi

Jatkoaika.comin käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme sinusta tietoja vain sivuston toiminnan mahdollistamiseksi, käytön analysoimiseksi ja mainonnan esittämiseksi. Emme kerää tietoja kuin siltä osin, kun se on tarpeellista yllä mainituista syistä.

5. Rekisterin tietosisältö

Keskustelupalstalle rekisteröityneet käyttäjät:

- nimimerkki
- sähköpostiosoite
- salasana
- hakemus
- muut vapaaehtoisesti annetut lisätiedot
- IP-osoitteet

Kiekkovahdin käyttäjät:

- sähköpostiosoite (uutiskirjeen tilaajat)
- laitteesi tai tilisi tunnistenumero (mobiilisovellus)

Muut käyttäjät:

- IP-osoitteet

6. Tiedonlähteet

IP-osoitteista keräämme tietoa, kun vierailet sivustollamme. Keskustelupalstalle rekisteröityneiden ja Kiekkovahdin käyttöön ottaneiden henkilöiden osalta kaikki tieto on käyttäjien itsensä antamaa. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja turvallisesti. Olemme tehneet kaikki tarpeelliset tekniset toimenpiteet, millä varmistetaan, että tietoihin on pääsy vain siihen oikeutetuilla henkilöillä.

Tietoihisi pääsy on Jatkoajan omilla ylläpitäjillä ja keskustelupalstan osalta keskustelun valvojilla. Lisäksi tietoihin on pääsy käyttämällämme teknisellä alihankkijalla Exove Oy:lla ja heidän henkilöstöllään.

Kaikki palvelimemme ja tallentamamme tiedot sijaitsevat fyysisesti Suomessa suomalaisilla palveluntarjoajilla. Näillä palveluntarjoajilla eli Nebulalla ja UpCloudilla on rajattu pääsy tiettyihin tietoihin.

Olemme varmistaneet, että kaikki kumppanimme noudattavat kaikkea tarpeellista tietosuojalainsäädäntöä ja toimivat tämän mukaisesti.

Ylös