• 6 226 355
  • 123 322

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Sevilla oli kyllä ekan 45 minuuttisen todella hyvä. 1-1 taukotilanne on kotijoukkuetta imarteleva. Realilla on todella isoja vaikeuksia toteuttaa korkeaa prässiä.

PokerJoker

Jokerit, Red Wings

Sevilla pelaa kyllä todella laadukasta futista ja Real oli oikeastaan aivan helisemässä ennen maailman toiseksi paskimman Bonon lahjaa. Maali käänsi kuitenkin hiukan pelin suuntaa, joten toivottavasti Real jatkaa siitä mihin ensimmäisen puoliajan lopussa jäi.

Barney

Tiistai-illan kiimaslotti ja Valioliigan jumbofinaali. Onhan tämä aika ennen joulua jalkapallofanin parasta aikaa.

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tämä lienee Newcastlelle jo vähän must win-tyyppinen peli. Kilpakumppanille häviäminen omassa kotona ei liiemmin pönkittäisi Valioliigassa säilymisen mahdollisuuksia.

Barney

Pukki vei Clarkia ihan 100-0 ja Clark pihalle.

Daro

Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
ei alkanut Castlen urakka helpolla ainakaan, kun punaisella Clarke pihalle

V-G-

Україна | isn't
Auts! Se meni kyllä sitten vituiksi se peli.

V-G-

Howella varsin paljon puhuva reaktio...

Tjapalala

Kiekko-Espoo, FC Honka
Olipas tyhmä punainen 9 minuutilla. Parempi olisi vain antaa yrittää tehdä maali. Helppoa Eddie Howen homma ei ole.

(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

mikko600

NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mut siis kun silleen ennen matsia veikkasin Fernandezin saavan mahdollisuuden niin… noh.

mikko600

Toivottavasti Clark ei pelaa enää peliäkään Newcastlessa.

Daro

montako puolustajaa Castle hankkii Tammikuun aikana? varmaan 2-3

Barney

Aika nopeasti on Norwichin kurssi kääntynyt. Pari viikkoa sitten pidin heitä ihan varmoina putoajina, mutta Smith (jonka pitäisi olla kyllä vielä Villassa) on saanut joukkueen hyvää lentoon. Wolvesia vastaan Norwich oli selvästi parempi joukkue ja olisi ansainnut voiton. Tänäänkin he ovat aika vahvoilla, kun pääsevät pelaamaan ylivoimalla melkein koko pelin.

Daro

Oma veikkaus, että tippuvat silti.

Ck

HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kertakaikkiaan luokatonta ja epäammattimaista pelaamista tältä Clarkilta. Antaisin suoraan lopputilin. Siis kaikki maailman muut vaihtoehdot tässä vaiheessa matsia olisi olleet paremmat, jopa Norwichin maali kuin että ottelussa ottaa näin alussa punasen.

Muutenkin on kyllä luokattoman huonoja pelaajia tuolla kentällä.