TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 262
  • 13 341

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin jalka aivan erilainen kuin eilen. Mutta Ilveksellä taitaa olla sama syndrooma mitä Tepsillä näissä kukkienjakelu -peleissä. Hermostuttaa ja jännittää.

Tammelalla oli jo paikka vetää 3-0, veikkaan että jos tähän nyt YV:llä 3-0 tulee, Ilves nappaa aikalisän.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hults puolusti 1v1!

Pelasi tuon tilanteen hemmetin hyvin. Siitä seuraava tilanne olikin sitten tutumpaa Hultsia (kiekon ylöstuonnissa ratkaisun tekeminen kesti liian kauan, josta Ilves takakarvasi kiekon pois ja lopun YV meni siinä). Mutta veikkaan että ennen penkitystä Hults ei olisi edes jäänyt varmistamaan viivaa, saati luistellut perään.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Hiukan voisi Hults etsiä nöyryyttä tuohon touhuunsa, kun ei voi heittää päätyyn, vaan yrittää puskea läpi vastustajista ja menettää kiekon.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Esimerkki siitä miten puolustetaan aivan päin helvettiä. Hyhhyh..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Parannettavaa on kuitenkin niin paljon että on mennyt jo usko siihen että hyvälle tasolle pääsisi.

Joo, samaa mieltä kyllä. Ei Hultsista ole pelaajaksi joka tässä sarjassa pystyy edistämään oman joukkueen peliä mitenkään.

Tää Ilveksen maali muuten tuli juurikin Hultsin kentälle. Tuossa ylivoiman lopussakin Hults ja Sandberg aivan kujalla omissa ja Ilves meinasi saada AV:lla ihan hyviä paikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös