Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  • 164 413
  • 874

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Eve ja Shirly dominoi ihan helposti tuota sosiaalista peliä. En kyllä suoraan sanottuna ymmärrä miksi kaikki pokkuroivat heidän suuntaan, mutta siltä se nyt näyttää. Paul dominoi kisoja. Heikki uinut loistavasti siinä välissä, katsotaan mihin riittää.

Näissä suomikausissa on tuntunut joku "vahva luonne" aina pääsemään jotenkin kyseenalaistamatta tosi pitkälle. Jännä ettei aiemmilta kausilta tunnu oppi menevän perille.
 

Suonenveto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse omalla huikealla selviytyjät suomi tube-kanavalla vähän olen yrittänyt spekuloida sillä, että onkohan 30k liian vähän rahaa, että jotkut oikeasti kukaan jaksaisi pelata kovaa? Varmaan täälläkin pohdittu joskus tällaista, en ole alusta asti lukenut ketjua. Moni pelaaja tyytyy vaan siihen, että pääsee mahdollisimman pitkälle lähinnä hengailemalla ja saaden näin ruutuaikaa, joka sitten sataa tulevaisuudessa heidän laariinsa. Ihan älyttömiksi mulkuiksi kukaan ei ole koskaan tehnyt itseäään, ja nytten esim. Shirly ja Eve ketkä edes jollain tavoin kiukkuu ja pelaa "kovaa" , niin saa runtua vaikka aika mietoja heidänkin otteet ovat olleet. Ja jos rehellisiä ollaan, niin eihän se heidän vika ole jos muut hyppii heidän pillinsä mukaan. Kauden alussa veikkasin Even tai Paulin vievän koko kisan ja ovat molemmat hyvin lähellä voittoa, taitaa olla ainoa oikein mennyt analyysi koko kaudesta. Jännityksellä odotellaan loppua.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin samanlaiset mietteet Evestä ja Shirlystä kuin monella muulla.

Ei se itse pelaaminen niin ärsytä, jos puhutaan oikeista ja hämäysliitoista ja erilaisten heikkien hyväntahtoisuuden hyödyntämisestä

Mikä mua rasauttelee on pelaamisen vuoksi tehty metakeskustelu pelaamisesta. Se menee jos nyt ei moraalittomaksi, niin ainakin hyvin tyylittömäksi. Jos Paulin pelaamisesta on pakko puhua, niin naiset saisivat mieluummin sitten olla niin, että oot muuten paska pelaamaan liittoja Paul, eikä tekopyhästi yrittää hämmentää häntä luovuttamaan henkisesti. Ei ole mitenkään väärin targetoida haluamansa uhka pois, mutta se on tympeää, että tietoisesti uskottelee herkälle kaverille tämän muka näyttäytyvän kusipäänä ohi normaalin reilun pelin, vaikka hyvin tajuavat asian olevan juuri päinvastoin.

Vähän sama kuin tappelussa A ensin sanoisi, että hei anna tasoitusta, kun mulla on nilkka kipeä. B sitten reilustl himmaa, jolloin tää A potkaisee siltä nilkan paskaksi ja nauraa paskaisesti päälle, että älä perkele yritä kerätä sääliä mukamas kipeällä nilkallasi.

Tai sitten tää koko homma on käsikirjoitettu WWF-tyyliin, roiston roolissa naiset. No tosiasiassa uskon, että Eve ja Shirly ihan oikeasti kokevat tulleensa kaltoin kohdelluiksi, kun Paulilla olikin kolikoita ja se kehtaa vähän yrittää _selviytymistä_.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Mikä mua rasauttelee on pelaamisen vuoksi tehty metakeskustelu pelaamisesta. Se menee jos nyt ei moraalittomaksi, niin ainakin hyvin tyylittömäksi.

Eikä edes pahinta, että pelaavat tyylittömästi. Jos tuon marmatuksen jälkeen puhelisivat joka kerta kameralle noissa haastatteluissa, että ollaan valittu tosi härskillä linjalla mennään ja tässä on kyse vaan pelistä, niin tuota pitäisi tietysti silti erikoisena eikä sympatioita silti heruisi, mutta kun nuo aidosti näyttää uskovan tuohon suoltamaansa hevonpaskaan, niin se on jo todella vinksahtanutta.
 

Acehaseo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Heikillä vähänkin järki kiertää, niin nyt olisi aika liittoutua Paulin kanssa. Jos Paul voittaa koskemattomuuden, niin tytöt äänestää Heikin pihalle. Jos Heikki ja Paul yhdistää voimansa, niin saavat kyllä nuo "koulukiusaajat" ulos, koska tulenteko ei onnistu Eveltä eikä Sirpalta
 

Cow's opinion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dark side of the Moo
Jos Heikillä vähänkin järki kiertää, niin nyt olisi aika liittoutua Paulin kanssa. Jos Paul voittaa koskemattomuuden, niin tytöt äänestää Heikin pihalle. Jos Heikki ja Paul yhdistää voimansa, niin saavat kyllä nuo "koulukiusaajat" ulos, koska tulenteko ei onnistu Eveltä eikä Sirpalta

Mikä Paulin intressi tähän olisi? Heikki on kisoissa ainoa uhka hänelle joten varmasti oikein mielellään jatkaa tyttöjen kanssa.

Todellisuudessa uskon Paulin tekevän juuri noin kuin mainitsin mutta ihan täysin vääristä syistä. Fiksaatio Eveen on kohtuu hämmentävää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Paulin kelkassa aivan totaalisesti. Kaikki muu tuntuisi vääryydeltä ja nyt sitä huomaa jopa jännittävänsä, että voittaahan se Paul sen koskemattomuuden.
Kerran vielä Paul!
On oikeasti sellainen fiilis, että jätänkö finaalin katsomatta, jos Paul ei siellä ole. Etenkin jos tämä naiskaksikko sinne pääsee.

Toki tuo haikailu Eveen ärsyttää ja nytkin oli edellisessä jaksossa ihan kuoropoikaa, kun Eve "valistaa" tätä kahdenkeskisessä keskustelussa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä Paul! Päästin kovemman karjaisun, kuin useassa IFK:n maalissa, tuon koskemattomuuskisan jälkeen.

Eveliina uskomaton uhriutuja. Nytkin Paul osuvasti totesi, että juurihan sinä sanoit ettei enää puhuta pelistä, kun luottamus on mennyt. Sitten mennään avuttomana Paulia kosiskelemaan, kun tämä taas vienyt koskemattomuuden ja uhriudutaan kameroille, kuinka tuo Paulin käytös on niin epäreilua ja turhaa. Voi herran lettas.

Olisin toivonut Eveliinan uloslähtemistä, mutta toisaalta nyt on aika hyvin Paulin voitto lähellä.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ja sieltä Paul kairasi mukavasti tiensä finaaliin naiskaksikon kanssa. Nyt siis se on kahden kauppa: Paul ja Shirly/Eve. Naiset eivät tule seuraavaa skabaa voittamaan.

Kyllä olisin aidosti yllättynyt, jos joku neuvostossa kehtaa jotakin muuta kuin Paulia äänestää voittajaksi.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Hyvä Paul! Päästin kovemman karjaisun, kuin useassa IFK:n maalissa, tuon koskemattomuuskisan jälkeen.

Täällä kanssa tullut ihan spontaaneja tuuletuksia näin sunnuntaisin! Jakson huvittavinta antia oli kun Eve sitten joutui nöyrtymään ja menemään Paulin jutulle kyselemään suunnitelmia äänestyksen suhteen. Sitten kun Paulia ei kiinnostellut juonitella, niin siitä oltiin tietenkin sitten pahoillaan. Paulin olisi pitänyt vastata Evelle samoilla sanoilla ku Eve Paulille viimeksi, että mua ei tällä hetkellä kiinnosta puhua sun kanssa tästä pelistä ollenkaan.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ihanaa saatana! Ja kerrankin Paulilla oli vähän särmää sanoa Evelle vastaan. Ja tottakai Evelina uhriutui. Uskomattoman rasittava tyyppi :D
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Paul pelasi kyllä viisaasti, kun käytti järkeä eikä tunnetta.
Jos olisi käyttänyt tunnetta, niin narsistimaisesti käyttäytyvä Eveliina olisi saanut Paulin äänen, mutta nyt kun Paul käytti järkeä ja äänesti Heikin pois, niin sillä tasoitti oman tiensä finaaliin.
Sillä todennäköisesti sellaista kisaa ei tulekaan, missä Eve ja/tai Shirley voittaisivat Paulin.

Eli 90% todennäköisyydellä Paul on finaalissa ja lähes samalla todennäköisyydellä voittaa koko kisan.
Ja se on kyllä pelitapahtumiin nähden enemmän kuin oikein.
Henkilö jota ollaan oltu äänestämässä pois jo monta monta viikkoa, mutta kas vai aina löytyi joko kolikoita tai sitten voitto pudotuskilpailussa.
Tämä jos joku on todellista selviytymistä.

Kyllä vääryys olisi jos jompi kumpi noista koulukiusaaja
neidoista voittaisi.
 

Nick Neim

Jäsen
Ai jumankauta, Paul sen kun nostaa osakkeitaan jaksosta toiseen, hyvin kyllä keräsi itsensä sieltä syvimmistä pohjakosketuksista. Vähän tuli pelättyä vielä muutama jakso takaperin kuinka paha reppana se tuon Even edessä on näissä loppukahinoissa, mutta parit maltilliset vittuilut, ja Evelle onkin tilattu lisää uhriutumisaikaa ruutuun. Onneksi lopulta heräsi tuolle Even käytökselle. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, tykkään!

Ai niin, ja onnittelut Paulille tämän kauden voitosta!
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Suurena Selviytyjät fanina en yleensä yhtään diggaa tuollaisista ”challenge beasteista” kuten Paul, jotka käytännössä ilman mitään strategiaa rallattelevat kisavoitoilla finaaliin ja voittavat koko paskan ilman yhtään peliliikettä. Kuitenkin tuo valtaa pitävä liittouma on kokonaisuudessaan ollut niin rasittava, varsinkin sen jälkeen kun Helmeri, Viki ja Sanna tippuivat, ettei heille voittoa soisi. Hyvin ovat Shirly ja Eve taktikoineet, sitä arvostan korkealle, mutta tuo jäätävä uhriutuminen joka jaksossa pistää vituttamaan. Ensiksi tuppaavat puhumaan keskenään kuinka hienosti ja strategisesti ovat pelanneet, sitten kun joku ei ole innokas yhteistyöhön aikaisempien selkäänpuukotusten takia, uhriudutaan miten muut pelaavat väärin byyäh. Varsinkin Eveltä jatkuvaa pillitystä. Ovat myöskin ylpeänä puhuneet kuinka paljon heillä on ollut jatkuvasti verkkoja vesillä. Tuohan ei ole millään tavalla hyvä asia, se on todella typerää. Toki nyt heillä kävi onni että finaalikolmikko on Shirly, Eve ja Paul. Jos Heikki olisi ollut jommankumman naisen sijasta siellä olisi voiton mahdollisuus Shirlyllä/Evellä ollut mitätön kaikkien siltojen polton takia. Suomen tuomaristossa sopimusten pitämisen tärkeys korostuu verrattuna jenkkiversioon. Otetaan esimerkiksi viime kausi, jonka Krisu dominoinnistaan huolimatta voitti vain niukasti heikkoa Mariannea vastaan. Suuren kiitoksen siitäkin saa antaa Krisun vastauksille tuomariston kysymyksiin, joissa ”omisti jokaisen peliliikkeensä” eikä lähtenyt kiertelemään kysymyksissä, jota Eve ja Shirly varmasti tulevat tekemään.

Olen vahvasti #teamPaul, paskahan tämä kausi verrattuna siihen viimeiseen on ollut, mutta toivotaan että tällekkin tulisi nyt edes siedettävä loppu
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lopullisessa finaallissahan on 2 henkilöä? Meneekö tuo yleensä kisan perusteella (2 parasta) vai saako kisan voittaja valita toisen finalistin? JOS Paul voittaisi kisan, niin voi v****u, että minä nautin, kun valitsee Shirlyn sinne. Jos valitsee taas Even, niin on aikamoinen vässykkä.

Eve on kyllä rasittava tyyppi, jos et tanssi hänen pillin mukaan, niin saa haukut päälle. Teki Paul mitä tahansa, niin Even mielestä se on väärin ja syyllinen kaikkeen.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Suurena Selviytyjät fanina en yleensä yhtään diggaa tuollaisista ”challenge beasteista” kuten Paul, jotka käytännössä ilman mitään strategiaa rallattelevat kisavoitoilla finaaliin ja voittavat koko paskan ilman yhtään peliliikettä. Kuitenkin tuo valtaa pitävä liittouma on kokonaisuudessaan ollut niin rasittava, varsinkin sen jälkeen kun Helmeri, Viki ja Sanna tippuivat, ettei heille voittoa soisi. Hyvin ovat Shirly ja Eve taktikoineet, sitä arvostan korkealle, mutta tuo jäätävä uhriutuminen joka jaksossa pistää vituttamaan. Ensiksi tuppaavat puhumaan keskenään kuinka hienosti ja strategisesti ovat pelanneet, sitten kun joku ei ole innokas yhteistyöhön aikaisempien selkäänpuukotusten takia, uhriudutaan miten muut pelaavat väärin byyäh. Varsinkin Eveltä jatkuvaa pillitystä. Ovat myöskin ylpeänä puhuneet kuinka paljon heillä on ollut jatkuvasti verkkoja vesillä. Tuohan ei ole millään tavalla hyvä asia, se on todella typerää. Toki nyt heillä kävi onni että finaalikolmikko on Shirly, Eve ja Paul. Jos Heikki olisi ollut jommankumman naisen sijasta siellä olisi voiton mahdollisuus Shirlyllä/Evellä ollut mitätön kaikkien siltojen polton takia. Suomen tuomaristossa sopimusten pitämisen tärkeys korostuu verrattuna jenkkiversioon. Otetaan esimerkiksi viime kausi, jonka Krisu dominoinnistaan huolimatta voitti vain niukasti heikkoa Mariannea vastaan. Suuren kiitoksen siitäkin saa antaa Krisun vastauksille tuomariston kysymyksiin, joissa ”omisti jokaisen peliliikkeensä” eikä lähtenyt kiertelemään kysymyksissä, jota Eve ja Shirly varmasti tulevat tekemään.

Olen vahvasti #teamPaul, paskahan tämä kausi verrattuna siihen viimeiseen on ollut, mutta toivotaan että tällekkin tulisi nyt edes siedettävä loppu

Täällä ollaan myös Paulin porukoissa. Tosin ei se Paul ilman peliliikkeitä ole tuonne asti päässyt. Miehellä oli kolikoita ja käytti ne oikein ja oikea-aikaisesti. Ihmettelisin kummasti, jos jompi kumpi naisista tämän voittaisi sillä Paul on käynyt syvemmällä kuin kukaan toinen ja hilannut perseensä Hylättyjen saarelta semifinaaliin asti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sillä todennäköisesti sellaista kisaa ei tulekaan, missä Eve ja/tai Shirley voittaisivat Paulin.
Juuri taisi palkintokisa olla sellainen, jossa molemmat voittivat Paulin, tai Eve nyt ainakin kirkkaasti. Paulilla ei ollut minkäänlaista tatsia siihen linkohyppelyyn. Koskemattomuuskisan voitto oli sitten taas kova suoritus, koska näytti että Paul hyytyy täysin sinne viimeiselle uintimatkalle, mutta pää toimi kuitenkin paremmin kuin muilla.
@Weber80 Viime vuosina suomiselviytyjissä on tainnut viimeisen kisan kaksi parasta päästä finaaliin, mutta ainakin ekalla julkkiskaudella Janni valitsi Sampon finaaliin (ja hävisi). Eli ei tuota varmaan etukäteen kerrota.
Se on toki todella epätodennäköistä, että Paul häviäisi molemmille naisille, eli draaman kannalta voi hyvin olla että tällä kertaa tosiaan viimeisen kisan voittaja saa valita finaalivastustajan.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Yrittääkö Shirly edes voittaa seuraavaa kisaa? Koska jos hän voittaa, niin hän joutuu valitsemaan kumman ottaa kanssaan finaaliin. Jos hän valitsee Even, hän häviää koko kisan voiton. Jos hän valitsee Paulin, Even johdolla kaikki kääntyvät Paulin leiriin, koska Shirly on yhtäkkiä selkäänpuukottava ihmishirviö.

Eli Shirlyn kannalta paras vaihtoehto olisi se, että Paul voittaa seuraavan skaban ja valitsee Shirlyn kanssaan finaaliin. Silloin Shirlyllakin on vielä mahdollisuus viedä koko roska.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yrittääkö Shirly edes voittaa seuraavaa kisaa? Koska jos hän voittaa, niin hän joutuu valitsemaan kumman ottaa kanssaan finaaliin. Jos hän valitsee Even, hän häviää koko kisan voiton. Jos hän valitsee Paulin, Even johdolla kaikki kääntyvät Paulin leiriin, koska Shirly on yhtäkkiä selkäänpuukottava ihmishirviö.

Eli Shirlyn kannalta paras vaihtoehto olisi se, että Paul voittaa seuraavan skaban ja valitsee Shirlyn kanssaan finaaliin. Silloin Shirlyllakin on vielä mahdollisuus viedä koko roska.
Olettaen että finaaliin valitaan, eikä päästä kisasta.
Pientä spekulaatiota viimeisen jakson kuvauksen perusteella:
"Jakso 15/15. Ratkaisun hetket. Leirissä on odottava tunnelma, kun kilpailijat pohtivat, ketkä heistä pääsevät jatkamaan finaalineuvostoon. Sateinen sää tekee viimeisistä päivistä tuskaa, ja voimat alkavat olla kaikilla lopussa. Karman merkitys korostuu, kun on suurten valintojen aika."

Ei tuosta oikein pysty sanomaan, mutta jättää ainakin valinta-vaihtoehdon mahdolliseksi. Sinänsä tuo viimeinen lause antaa ymmärtää, että finaalissa on Paul, koska miksi tyttöfinaalista noin kirjoitettaisiin? No tietysti siksi, jos Paul onnistuu tylyttämään Eveä tuomaristolle ja Shirly voittaa.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Olettaen että finaaliin valitaan, eikä päästä kisasta.
Pientä spekulaatiota viimeisen jakson kuvauksen perusteella:
"Jakso 15/15. Ratkaisun hetket. Leirissä on odottava tunnelma, kun kilpailijat pohtivat, ketkä heistä pääsevät jatkamaan finaalineuvostoon. Sateinen sää tekee viimeisistä päivistä tuskaa, ja voimat alkavat olla kaikilla lopussa. Karman merkitys korostuu, kun on suurten valintojen aika."

Ei tuosta oikein pysty sanomaan, mutta jättää ainakin valinta-vaihtoehdon mahdolliseksi. Sinänsä tuo viimeinen lause antaa ymmärtää, että finaalissa on Paul, koska miksi tyttöfinaalista noin kirjoitettaisiin? No tietysti siksi, jos Paul onnistuu tylyttämään Eveä tuomaristolle ja Shirly voittaa.
En nyt ala spoilerin taakse omia spekujani kirjoittamaan, mutta tosiaan tuonkin perusteella haistelisin skenaariota, että Paul antaa Evelle viimeisen kerran sen mitä ansaitsee. Eve käänsi julmasti Paulille selkänsä jo alkuvaiheessa ja vielä myöhemmin uudestaan, joten enää ei auta itku.

Sanoisin, että Paul voittaa skaban, valitsee Shirlyn kanssaan finaaliin ja lopussa Paul vie koko roskan. Vaikka Paul on päässyt eteenpäin "vain" olemalla raudanluja skaboissa ja julmetulla kasalla kolikoita. Täytyy muistaa, että Paul on joutunut selviytymään myös hylättyjen saarella todella pitkään, joten olisi tosiaan aivan älytöntä julistaa lopussa Shirly/Eve voittajaksi.

Kyllä tuolla hotellilla majailleet ovat varmasti saaneet perspektiiviä omiinkin ajatuksiinsa ja heidän on pakko arvostaa Paulin selviytymistarina korkealle. Olisi jotenkin vielä mautonta äänestää lopussakin Paulia vastaan ja viedä ansaittu voitto häneltä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Paul on jo tämän kauden voittaja. Paul muistetaan tästä kaudesta, vaikka joku tytöistä voittaisikin. Pidin krisun voittoa kaikkienaikojen kovimpana, mutta en enää ole ollenkaan tämän mielipiteen takana. Kumpi tässä loppupeleissä on kovempi? Krisun totaallinen domimointi since day one vai Paulin täysin uskomaton taistelu FINALIIN asti. Ja siis itsekkin totesin jo ensimmäisen jakson aikana, että tämä jon-jonin nobody kaveri lähtee nopeesti vekeen. Juu, näköjään lähti.

Evellä on muuten mennyt tämä selviytäjät aika tunteisiin. Instagramissa joutuu jokainen estolistalle, jos kommentoi jotain negatiivistä. Tai oikeastaan ihan vaan riittää jos kehuu Paulia.
 

Rush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Juuri taisi palkintokisa olla sellainen, jossa molemmat voittivat Paulin, tai Eve nyt ainakin kirkkaasti. Paulilla ei ollut minkäänlaista tatsia siihen linkohyppelyyn. Koskemattomuuskisan voitto oli sitten taas kova suoritus, koska näytti että Paul hyytyy täysin sinne viimeiselle uintimatkalle, mutta pää toimi kuitenkin paremmin kuin muilla.
@Weber80 Viime vuosina suomiselviytyjissä on tainnut viimeisen kisan kaksi parasta päästä finaaliin, mutta ainakin ekalla julkkiskaudella Janni valitsi Sampon finaaliin (ja hävisi). Eli ei tuota varmaan etukäteen kerrota.
Se on toki todella epätodennäköistä, että Paul häviäisi molemmille naisille, eli draaman kannalta voi hyvin olla että tällä kertaa tosiaan viimeisen kisan voittaja saa valita finaalivastustajan.
Minusta tuntuu, että Paul aina vähän "säästelee" noissa palkintokisoissa, jotta sitten voi vetää hieman kovempaa siinä varsinaisessa koskemattomuuskisassa.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Onko muuten nyt niin, että putoamme tavisten kyytiin eli joudumme venaamaan kaksi viikkoa finaalia, kuten aikaisemminkin on joskus ollut, kun plussa on ollut tilattuna? Ja kuten Oskar tuossa jo mainitsi, niin Paul on jo voittaja. Ollut tähtäimessä paluusta lähtien joka kierroksella ja silti finaalissa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Evellä on muuten mennyt tämä selviytäjät aika tunteisiin. Instagramissa joutuu jokainen estolistalle, jos kommentoi jotain negatiivistä. Tai oikeastaan ihan vaan riittää jos kehuu Paulia.

Tällainen toimintahan on oikeasti aika surullista, jos viestit eivät ole olleet uhkaavia. Kenenkään ei tietenkään tarvitse sietää mitään uhkailuja tai muuten vain alatyylisiä kommentteja. Mutta, jos viestit ovat muuten olleet asiallisia, en ymmärrä ollenkaan. Hän on itse mennyt tv-ohjelmaan ja käyttäytynyt tavalla, joka ainakaan mun mielestäni ei ole ollut järin tahdikasta, joten ei kai se mikään ihme ole, jos jotain moinen käytös ottaa päähän. Syitä voi olla monia, esim. ihan vain kova henkinen paine tai ”pelaaminen”, mutta kyllähän kypsän, aikuisen ihmisen pitäisi kestää sen kritisoiminen joka tapauksessa. Omaa toimintaansa voi yrittää selittää, jos kokee siihen tarvetta, mutta eihän niihin kaikkiin kommentteihin tarvitse reagoida mitään. Joo, negatiivinen palaute tuntuu varmasti ikävältä, mutta elämä on sellaista ja teoilla on seurauksia. Ei maailma ole mikään hattaralandia, eikä kukaan ole arvostelun yläpuolella, ainakaan tällaisessä tv-ohjelmassa, missä juonitellaan ja tiettyyn pisteeseen asti se kuuluu formaattiinkin. Mun mielestä tuollainen kritiikin vaimentaminen kertoo aika paljon ihmisestä. Itse olen pitänyt Eveä todella rasittavana tyyppinä alusta alkaen ja voin hyvin kuvitella, etten tulisi itse tuollaisen ihmisen kanssa järin hyvin toimeen. Tämän lainaamani tiedon perusteella intuitioni on osunut oikeaan. Antaa itsestään kuvan epävarmasta ihmisestä, joka ei näköjään aidosti pysty asettumaan toisen ihmisen asemaan. Jos ei edes tällaisessa kilpailussa moiseen kykene, tai edes sen jälkeenkään nähtyään itsensä tv:stä, millaisissa tilanteissa sitten reaalimaailmassa pystyy? Vain silloin, kun osuu todella lähelle? Vai oikein vakavissa asioissa?

Eilinen Even ja Paulin välinen keskustelu oli taas hyvä esimerkki käytösmallista, mitä mun on vaikea sietää: asiat nähdään vain omalta kantilta, suututaan, jos kaikki ei menekään omien toiveiden mukaan, jonka jälkeen uhriudutaan. Oikeita sääntöjä on vain yhdet ja ne on aina ne omat. Ei toisen kanssa tarvitse olla samaa mieltä, mutta kohtuuttomaksi ei kannattaisi heittäytyä. Se kun harvoin näyttää hyvältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös