@Le Banner kyselit siitä McIntyrestä aiemmin. Omaan silmään jalat liikkuu, mutta maisema ei vaihdu. Eikä siellä sopparissa taida olla vähimmäisnopeudesta vaatimuksia.

Pentti Matikainen
Hieno aloitus Saukkoselta. Jäähy tulossa HPK:lle ja peli vihelletään poikki, kun HPK koskee kiekkoon. Saukkonen huutelee, että HIFK:lle jäähy. Sekanen jätkä. Aina ollut.

L4E

Rauma Luk
Porissa pitäisi tehdä uudet jaot.. Lukon dominointi kyllä ihan omaa luokkaa .. taululla voisi olla jo 0-4 .. vitun tylsä peli tämä kun ei yhtään vastustusta

Frankie

평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ai tuossa ei ollut mitään?

Roku

Rauman Lukko
Ässät-Lukko 0-1 ensimmäisen erän jälkeen. Olen hiukan pettynyt, että numerot ovat noin pienet sillä Lukko sai pelata viisi kertaa ylivoimaa ja saldona tuo yksi maali.

Jännä nähdä keikahtaako paatti taas toisessa erässä nurin niinkuin eilenkin?

peno

Madness!
Lukon olisi pitänyt naulata tämä peli ekaan erään, saas nähdä jatkuuko padan persily toisessa erässä, vai koitetaanko pelata jääkiekkoa välillä.

Volkovin kanssa olisi peli varmasti ratkennut, nyt kuitenkin oikea maalivahti veräjällä.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ässillä oli alkuun melkoisesti ylilatausta, mikä purkaantui tyhmien jäähyjen muodossa. Eipä noissa kai mitään seliteltävää ole.

TheSirPena

HPK johtoon ja HPK:n myötähäpeää aiheuttava maalilaulu lähtee soimaan.

"Upea" alku tältä meidän tähtisikerlmältä.

Ei ehkä hyväksytä tosin.

TheSirPena

HPK:n hyökkääjä lyö Halosta mailalla päähän. Ei varmaan maalia hyväksytä? Tosin eihän näistä tiedä.