Virtasen olemus ei vakuuta. Koko porukka ihan hengetön. Onneksi on kultainen muisto viime kaudesta.

Tahto, tarkkuus, halukkuus, huolellisuus. Missä olette?

Lukko
Ootko tosissas? En tie miks ees kysyn trollilta.

Oletko sitä mieltä, että peli oli 2-0 johdon näköistä? Ihan sama mitä tioastot sanoo, jos esim syötön vastaanotoissa jatkuvaa haparointia.

Ei kukaan voi tosissaan sanoa, että 1 erä oli kiekkoa, jolla voitetaan illasta toiseen?

Raymond

Lukko

Jos sun mielestä eka erä näytti siltä, että Tappara tekee 2 maalia tai enemmän seuraavassa erässä, niin ohhohhooijaaaaaaa. Montako paikkaa Tapparalla oli ekassa?

SJK10

Lukko

Jos laukaukset voitetaan 20-5 ja kiekkoa pidetään 55% peliajasta, niin kyllä, se on kiekkoa jolla voitetaan illasta toiseen.

Mark Fox

Rauman Lukko
Mä en aio syyttää yhtään pelaajaa tästä perseilystä, mitä nyt nähdään. Kun Lukon vaihtoaitioon menee kuva, Veltsu katselee Jumboa, Kauvo fläppitaulua ja Eepi pelaa taskubiljardia.
Eiköhän se ole tuon kolmikon tehtävä kertoa, miten halutaan pelata? Ja nyt lähinnä Eepin, joka kai vastaa puolustuspelaamisesta. Koko kauden on vastustajilla ollut kaikki tila ja aika maalin edessä. Ääh, ei jaksa.

Via Dolorosa

Україна
Eniten olen huolestunut, ettei tota joukkuetta edes näytä vituttavan nykymeno. Löisi nyt joku edes mailan paskaksi ja näyttäisi tunteita, ettei tälläinen muniinpuhaltelu jumalauta sovi!

Johtajaa on kyllä ikävä.

Heitin vitsillä puhelimessa kaverille, että pitäskö tuohon Tapparan erätauolla olleeseen livevedon voittokertoimeen 12,50 tarttua, mutta empä tietenkään uskaltanut. Vittu!

Hagi

Nyt pitäisi Lukon ja Lehtisen taistella erätauolle. Yhtään lisää ei saa Tapparalle maaleja antaa. Lukon peli on mennyt aivan roiskimiseksi, äskenkin Piipponen veti hätäpurkua aivan turhaan.

Lukko

Tuskin joka erään riittää se, että konaiskuvassa pelaa huonosti mutta riittää, kun on parempi paikallaolijoista. Lukon 1. erän pelillä esim Ilves olisi pyyhkinyt Lukolla persettä ja tilanne olisi ollut toisinpäin.

Lukko8

Lukko
Vittu mikä jäähy Abtilta. Pelin ulkopuolella onnistuu saamaan 2+2min. Voi vittu.

Raymond

Lukko
En syytä Lehtistä tai ketään muutakaan, mutta miksi Jukuri ei ole saanut pelata kuin yhden pelin? Rehellisesti sanottuna pelannut paremmin alkukaudella.

Metsästäjä

JVDT
Kaikki Tapparan maalit maalin edestä. Pitäiskö niitä vastustajia koittaa tuuppia maalilta pois jossain kohtaa ..

Juuriskapää

Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK

Kyllä ja äsken kun oli penkiltä kuvaa niin tosi ahdistuneen näköistä porukkaa. Täysin eri näköistä porukkaa mitä viime kaudella.

Lukko

Yritän sanoa selkeästi. Tapparan huonous sai Lukon hallitsemaan peliä. Mietin, että kun Tappara tuosta piristyy niin käy niin, kuin kävi.

Sinällään kaipailisin jotain ulostuloa asian suhteen aika piankin, jos homma ei ala kulkemaan.

Joukkue ei voi olla niin huono miltä peli näyttää. Ehdottomasti vahvistusta tarvitaan tällä menolla. Ennen sitä kuitenkin pitää saada peliä kulkemaan paremmin nykyisillä pelaajilla. Nyt kukaan ei pystyisi näyttämään esimerkkiä mahdollisille tulijoille.

Lukko
Tottakai. Lukko on sun mielestä aina huono, kun hävitään.

No usein mutta en aina. Sanoisin 95/5.

Olen myös sitä mieltä, että vaikka Lukko voittaa niin se voi olla huono. Tätä täällä mm. sinä et osaa myöntää. Tilastot ei todellakaan kerro pelistä koko sisältöä. Muutenhan tämä olis aika helppoa analysointia.