Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 163
  • 3 029

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Kenet Martial petti? Hän oli mitä odottaa saattoi. Flegmaattinen,löysä ripulipaska. Ei kelpaa edes kirjapainoksi.
Joo tää on oikeesti just se mitä Martial tarjoaa. Ihan järkyttävän huono oli jo viime kauden ja kun ei oo pelipäällä on vielä laiska kuin mikä :(
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Itseäni ainakin suorastaan oksettaa tuo Martialin asenne ja kehonkieli. Viime kausi oli vaikea ja eilen mies pääsi avaukseen ja aloittamaan ikään kuin puhtaalta pöydältä. Sitten jumalauta miehen esitys näytti siltä, kun olisi pakotettu kentälle ja pyrkimyksenä näytti olevan vaan selvitä jokaisesta minuutista mahdollisimman vähällä hiellä ja mustelmilla. Sellainen tappajan vaisto ja tietty terävyys tuosta vaan puuttuu.

Kunhan El Matador pääsee pelikuntoon, niin en näe kyllä Martialille oikeen mitään käyttöä liigapeleissä, ellei joku massiivinen loukkaantumissuma iske.
 

Fordél

Jäsen
Jos et sä perkele tee maalin maalia niin sitten ainakin raadat joukkueelle.

Se on ihan sama, mitä jostain treeneistä ManU:n viestintätiimi somettaa, kuinka on hyvä meininki jne., jo illasta ja kaudesta toiseen nähdään vain sitä samaa paskaa asennetta.

Martial pelaa yksinkertaisesti väärässä sarjassa. Ehkä jossain Ligue 1:ssa voisi tolla asenteella ja työmoraalilla painaa reilut 20 maalia kaudesta toiseen, mutta ei Valjussa ja ManU:ssa. Ulos ja mahdollisimman pian.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Martial oli 19/20 kaudella oikeasti hyvä, teki 17 maalia liigassa ja pelasi jo tuolloin keskushyökkääjänä. Asenne oli löysää mutta sai anteeksi kun teki maaleja.

Paljonhan tuosta silloin puhuttiin, että oliko viisasta siirtää nopea ja taitava pallon kuljettaja keskushyökkääjäksi. Viime pelissä Martial ei päässyt palloon lainkaan eikä nopeus ole tällä hetkellä sellainen, että sillä juostaisiin linjan taakse vaarallisesti. Ilman palloa Martial on täysin turhake, kun taas Cavani tekee valtavasti hyviä asioita vaikka ei koskisi palloon lainkaan.

Juoksuvauhti pisti eniten silmään, en tiedä onko siinä minkä verran polvivammaa vai onko sitten yritetty hankkia massaa. Ei se kyllä ihan Lukakulta vielä näytä.....

Iso kysymys kuitenkin lienee "pilattiinko" erittäin lupaava laituriprospekti alkamalla muuttaa pelityyliä. Kuten ylempänä todettu Martialilta puuttuu sellainen ysipelaajan luontainen röyhkeys ja työmoraali. Laiturina sen sijaan 1 vs 1 haastoissa tekniikka on huikea, ongelma oli usein laiturina suppea syöttövalikoima eli se ase oli lähinnä leikkaus sisälle ja laukaus.

Lopulta tämä johti Cavanin hankintaan. Erikoista tässä on se, että nyt kun Cavanin lisäksi Greenwood näyttää selkeästi siltä, että pystyy tällä kaudella pelaamaan ysinä, Martialia edelleen roikotetaan sillä paikalla, kun taas itse oletin että pistetään takaisin vasemmalle.

Martial on ollut Olelle "projekti-pelaaja" ja on tässä varmasti paljon sitäkin, että haluaa näyttää olleensa oikeassa kun alkoi muokata pelaajaa eri suuntaan. Harmi jos tämä kaveri ryssitään sellaiseksi "15 miljoonalla Monacoon" tyyppiseksi tapaukseksi, kun pari vuotta sitten se arvo oli oikeasti korkealla.
 

Fordél

Jäsen
Ilman palloa Martial on täysin turhake, kun taas Cavani tekee valtavasti hyviä asioita vaikka ei koskisi palloon lainkaan.

Tässä on se yksi suurimpia ongelmia. Esimerkiksi Messin kohdalla on puhuttu paljon siitä, kuinka hänen hyötynsä joukkueelle pallottomana on lähes olematon. Nykyfutiksessa alkaa olla vaikea pärjätä, jos yksi kenttäpelaajista ei paina duunia pallottomana. No, Messi painaa sen about 30 maalia kaudessa ja syöttää tai vähintään rakentaa paljon maalipaikkoja illasta toiseen, minkä vuoksi hänestä on edelleen iso hyöty jengille.

Toista 'ääripäätä' edustaa Firmino, jota on kritisoitu vähäisistä maalimääristä. Kokonaisuus kääntyy Firminolla kuitenkin plussalle, koska hän tekee paljon töitä pallottomana, kuten paineistaa ja puolustaa alaspäin riistäen palloja takaisin.

Martial jää näiden kahden ääripään väliin. Ei tee riittävästi maaleja, mutta ei myöskään korvaa tätä hyvällä asenteella ja kovalla pallottomalla duunilla. Ei tällaista kaveria kannata roikottaa jengissä vaan ulostaa vielä, kun olisi saatavissa kohtuullinen korvaus. Jos Martialista saisi vaikka 30-40 miltsiä niin sillä summalla saisi paremman korvaajan. Esim. Pool hankki Jotan lähes vastaavalla summalla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ei tällaista kaveria kannata roikottaa jengissä vaan ulostaa vielä, kun olisi saatavissa kohtuullinen korvaus. Jos Martialista saisi vaikka 30-40 miltsiä niin sillä summalla saisi paremman korvaajan. Esim. Pool hankki Jotan lähes vastaavalla summalla.
Tuollainen korvaus olisi tosiaan erinomainen ja oikeastaan hyvä sekä myyjälle että ostajalle. Toki Martialin olisi tuolloinkin parannettava otteitaan, mikä voisi olla ihan realismia jossain Monacossa tai Atalantassa (heitin hatusta!). Unitedin osalta tilanne on se, että Martialia ei varsinaisesti tarvitsisi nykytilanteessa korvata pelaajahankinnalla. Ykkösheppoja on hyökkäyksessä tällä kaudella neljä, eli Rashford, Cavani, Sancho ja Greenwood. Tuossa takana on sitten James, Lingard ja mahdollisesti Amad, mikäli ei lähde lainalle. (Aiempaan keskusteluun viitaten sanoisin, että Lingardin pitäisin ehdottomasti paitsi siinä tilanteessa että häntä voitaisiin käyttää Ricen ostossa). Lisäksi syvyydessä on oikeasti laadukkaita junnuja liigacup-tyyppiseen vastuuseen, sillä Elanga, Rantarengas ja muut ovat todella näyttäneet kynsiään. Ei pidä myöskään unohtaa tuota Pogban monikäyttöisyyttä, vaikka se ei ideaalia olekaan. Lisäksi on Chongia ja Pellistriä tulevia kausia ajatellen.

Niinpä Martialin myynti voisi käytännössä tarkoittaa vahvistusta siirtokassaan kun mietitään muita pelipaikkoja. Oikeastaan joukkue alkaa olla valmis muutoin kuin keskikentän osalta, joten sinne se CDM-hankinta sinetöisi tilannetta suhteessa mestaruushaaveisiin. Tokihan tietysti Cavanin lähdön korvaaminen täytyy sitten miettiä erikseen ja nythän on huhuja jonkun norjalaisen albiinon hankinnasta tammikuussa...
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tuo alkaa siltä näyttää että camavinga ei ole tänne ainakaan tulossa ja oikeastaan olen ihan tyytyväinen ratkaisuun, jos mies itse ennemmin haluaa PSG/Real akselille niin ei kannata väkisin tänne raahata ja sen lisäksi hyppy Rennesistä valioliigan avaukseen on kuitenkin aika iso.

Kaksi muuta veljeä, jotka vielä huhuissa pyörii kelpaisi oikein hyvin eli Saul tai Neves. Jälkimmäinen varmaan siinä mielessä varmin kortti, että pelaa jo liigassa, on hyvässä iskussa ja maanmies Bruno löytyy jengistä, kun taas Saulilla on ollut hankalampaa viime aikoina, joskin tykkäsin miehen otteista kovasti pari vuotta taaksepäin.

Vähän ehkä olisi antikliimaksi siinä mielessä, että jos ketään ei tule, mutta vastustajat sen kuin vahvistuu. Enkä tarkoita etteikö Sancho ja Varane olisi jo hyvä, mutta enemmän pitää vaatia, jos haluaa pysyä mukana.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lisäksi on Chongia
Chong muuten pelasi taas Birminghamin paidassa erinomaisen pelin 5-0 voitossa. Keskitti yhden maalin ja kaadettiin läpiajossa selvän pilkun arvoisesti mutta tilanne johti maaliin ennen vihellystä. Alun perusteella vaikuttaa hyvältä lainalta hankalan viime kauden jälkeen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Aika vahvoilta alkaa vaikuttaa ronaldo man cityyn huhut. En usko mitään ennen ku fabrizio romano sanoo here we go mutta onkohan ronaldo oikeasti valmis heittämään manchesterin punaisen puolen ikuisen arvostuksen romukoppaan?
 

Barney

Jäsen



Toivottavasti on vain perusjargonia norjalaiselta, mutta ei tämä nyt hyvältä näytä. Länsi-Lontoossa ollaan hankkimassa vielä Kounde ja Saul ennen kuin ikkuna menee kiinni, mutta Unitedissa ollaan tyytyväisiä nykymiehistöön. Keskikentän ongelmat näkyivät selvästi viime viikonloppuna ja kun Ruben Neves olisi huhujen mukaan saatavilla vielä erittäin hyvään hintaan, niin ei tämän nyt pitäisi olla näin vaikeaa.
 

Fordél

Jäsen
Toivottavasti on vain perusjargonia norjalaiselta, mutta ei tämä nyt hyvältä näytä. Länsi-Lontoossa ollaan hankkimassa vielä Kounde ja Saul ennen kuin ikkuna menee kiinni, mutta Unitedissa ollaan tyytyväisiä nykymiehistöön. Keskikentän ongelmat näkyivät selvästi viime viikonloppuna ja kun Ruben Neves olisi huhujen mukaan saatavilla vielä erittäin hyvään hintaan, niin ei tämän nyt pitäisi olla näin vaikeaa.

Tuskin on vain perusjargonia vaan realistista puhetta. ManU:n vertaaminen Chelseaan ei ole järkevää, koska se vetää hankintojen osalta ihan omissa sfääreissään verrattuna mihin tahansa muuhun huippuseuraan. ManU on suorittanut tässä ikkunassa hyvällä tasolla verrattuna sen muihin pääkilpakumppaneihin, kuten Cityyn ja Pooliin. Toki rakennettavaa riitti, mutta paljoa enempää ei ollut realistista odottaa. Ei ainakaan ilman merkittäviä myyntejä.

Siitä kuitenkin samaa mieltä, että keskikenttä ja sen pohja kaipaa vahvistusta, ja sitähän täällä on toitotettu ennen siirtoikkunaakin. Vahvistuksen saapuminen vaatisi kuitenkin myös jonkun lähtöä, koska kyllähän keskikentälle riittää määrällisesti ukkoja. Samalla van de Beekin hankinta ja tilanne näyttää koko ajan absurdimmalta. Miksi ihmeessä laitettiin vajaat 40 miltsiä kaveriin, jonka sisäänajo on jätetty aika torsoksi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ruben Neves olisi huhujen mukaan saatavilla vielä erittäin hyvään hintaan, niin ei tämän nyt pitäisi olla näin vaikeaa.
Joo ja ei. Itsekin ottaisin Nevesin innolla vastaan mutta mielestäni mitään pakottavaa tarvetta ei ole ostaa. Pogba on edelleen A-luokan keskikenttäpelaaja ja hyökkäyskolmannekselle on pelaajista ylitarjontaa kun Rashford tulee kuntoon.

Jos Pogba halutaan ehdottomasti pitää ylhäällä, niin siltikin naftaliinissa on van de Beek.

Välillä tuntuu että odotuksen joukkueen rakentamista kohtaan alkaa olla jo vähän kohtuuttomia. Kyllä tuossa Olella aika kovat palaset alkaa olla jo käytössä.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kyllähän Neves vahvistaisi joukkuetta ja olisi edullinen hankkia jos hänet 40 miljoonalla saa. Ei se silti katastrooffi ole jos ketään ei tule. Valmennuksen tehtävä nyt on kuitenkin saada nykyisestä miehistöstä enemmän irti. Pikku hiljaa kannattaisi alkaa sitä VDB:tä peluuttelemaan. Ei ole mitään järkeä, että hän istuu koko kauden katsomossa. Päälle sitten Pogba joka on iskussa ja pohjalle Fred & McT riittävät kyllä hyvin. Siihen tosiaan päälle Matic ja Mata tuo kierrätystä ja ylempänä on monipuolinen Lingard ja Brunski. Kyllä tuo riittää kunhan valmennus saa sen riittämään.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Joo ja ei. Itsekin ottaisin Nevesin innolla vastaan mutta mielestäni mitään pakottavaa tarvetta ei ole ostaa. Pogba on edelleen A-luokan keskikenttäpelaaja ja hyökkäyskolmannekselle on pelaajista ylitarjontaa kun Rashford tulee kuntoon.

Jos Pogba halutaan ehdottomasti pitää ylhäällä, niin siltikin naftaliinissa on van de Beek.

Välillä tuntuu että odotuksen joukkueen rakentamista kohtaan alkaa olla jo vähän kohtuuttomia. Kyllä tuossa Olella aika kovat palaset alkaa olla jo käytössä.

Onhan siellä kovat palaset annettu ja rahaa pistetty haisemaan kunnolla pari vuotta. Tälle kaudelle hommattiin oletusarvoltaan top5-pelaajat omalla pelipaikallaan ja ja…

Mutta sitten siellä on avauksessa ja penkillä Maticia, Mataa, Jamesia ja Martialia jne. Tuossahan se ongelma sitten näkyy kun vertaa muiden haastajien vaihtomiehiin jne.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Onhan siellä kovat palaset annettu ja rahaa pistetty haisemaan kunnolla pari vuotta. Tälle kaudelle hommattiin oletusarvoltaan top5-pelaajat omalla pelipaikallaan ja ja…

Mutta sitten siellä on avauksessa ja penkillä Maticia, Mataa, Jamesia ja Martialia jne. Tuossahan se ongelma sitten näkyy kun vertaa muiden haastajien vaihtomiehiin jne.

Tuo pelaajalista kertoo kyllä olennaisen. Penkiltä ei paljoa yleensä apuja tule ja nuo kaverit kun paikkaavat loukkaantumisia, niin taso on sitten sen mukaista.

Vaikka rahaa on laitettu haisemaan, niin ongelmakohtia on vieläkin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mutta sitten siellä on avauksessa ja penkillä Maticia, Mataa, Jamesia ja Martialia jne. Tuossahan se ongelma sitten näkyy kun vertaa muiden haastajien vaihtomiehiin jne.
Mitä mitä onko eka kerta kun @mikko600 puolustaa Olea! Meillä alkaa roolit vaihtua.

Jos nyt Chelseaan verrataan, niin huomio kiinnittyy paljon juurikin hankintoihin. Se mistä ei juurikaan puhuta on, että ennen Tuchelia jokainen Chelsea-fani oli todennäköisesti aika kypsä Azpiin, Christenseniin ja Alonsoon. Nyt kun katsoo niin jokainen noista oli avauksessa tuossa dominoivassa Arsenal-pelissä. Kuka piti Rudigeria huipputopparina ennen Tuchelia?

Ihan samaa tasoa nuo maticit ja alonsot on isossa kuvassa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mitä mitä onko eka kerta kun @mikko600 puolustaa Olea! Meillä alkaa roolit vaihtua.

Jos nyt Chelseaan verrataan, niin huomio kiinnittyy paljon juurikin hankintoihin. Se mistä ei juurikaan puhuta on, että ennen Tuchelia jokainen Chelsea-fani oli todennäköisesti aika kypsä Azpiin, Christenseniin ja Alonsoon. Nyt kun katsoo niin jokainen noista oli avauksessa tuossa dominoivassa Arsenal-pelissä. Kuka piti Rudigeria huipputopparina ennen Tuchelia?

Ihan samaa tasoa nuo maticit ja alonsot on isossa kuvassa.

Siis voihan tuon kommentin myös ottaa niin, että OGS on vahvistanut väärin joukkuetta ja luottaa liikaa noihin vajavaisiin pelaajiin.

Ettei nyt ihan mene puolusteluksi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mitä mitä onko eka kerta kun @mikko600 puolustaa Olea! Meillä alkaa roolit vaihtua.

Jos nyt Chelseaan verrataan, niin huomio kiinnittyy paljon juurikin hankintoihin. Se mistä ei juurikaan puhuta on, että ennen Tuchelia jokainen Chelsea-fani oli todennäköisesti aika kypsä Azpiin, Christenseniin ja Alonsoon. Nyt kun katsoo niin jokainen noista oli avauksessa tuossa dominoivassa Arsenal-pelissä. Kuka piti Rudigeria huipputopparina ennen Tuchelia?

Ihan samaa tasoa nuo maticit ja alonsot on isossa kuvassa.

Tästä myös kyllä samaa mieltä ja hyvä huomio muutenkin.
 

Barney

Jäsen
Joo ja ei. Itsekin ottaisin Nevesin innolla vastaan mutta mielestäni mitään pakottavaa tarvetta ei ole ostaa. Pogba on edelleen A-luokan keskikenttäpelaaja ja hyökkäyskolmannekselle on pelaajista ylitarjontaa kun Rashford tulee kuntoon.

Jos Pogba halutaan ehdottomasti pitää ylhäällä, niin siltikin naftaliinissa on van de Beek.
Mutta tässä on edelleen se ongelma, että Ole ei tunnu oikein uskaltavan peluuttaa Pogbaa ja Donnya tuolla alempana. Jos Pogban laittaa tuonne keskikentän pohjalle, niin vierelle tarvitaan toiseksi oikeasti puolustussuuntaan laadukas pelaaja, jotta homma toimii. Maticin kanssahan Pogba on eniten tuolla pohjalla pelannut, mutta Maticin taso ei vain enää oikein riitä. Nykymiehistöllä se ykkösvaihtoehto keskikentän pohjalle tulee varmasti olemaan taas McFred. Se toimii ihan hyvin korkean intensiteetin peleissä, joissa mennään päästä päähän, mutta ongelmat alkavat siinä vaiheessa, kun pelin tempo putoaa ja pallon kanssa pitäisi alkaa tekemään peliä edistäviä ratkaisuja.

Donny avasi viime kaudella Valioliigan puolella neljä ottelua ja nyt hyvän harjoituskauden jälkeen hän ei päässyt Sotonia vastaan edes kentälle. McTominay ei voinut avata, joten Ole laittoi Maticin Fredin kaveriksi keskikentälle, vaikka vaihtoehtoina olisivat olleet Donny tai Pogban tiputtaminen alemmas. Jos Ole ei uskaltanut lähteä edes Sotonia vastaan pohjakaksikolla Pogba/Donny-Fred, niin entäs sitten, kun vastaan tulee Liverpool, City tai Chelsea?

Viime kaudella Donny avasi Valioliigassa kaksi kertaa keskikentän pohjalla ja molemmilla kerroilla vieressä oli Matic. Pogba avasi viime kaudella Valioliigassa keskikentän pohjalla yksitoista kertaa, joista kuusi ottelua oli Maticin vierellä, kolme McTominayn ja kaksi Fredin. Valioliigan kärkipään joukkueita vastaan Pogba aloitti kauden alun jälkeen käytännössä jokaisen ottelun laiturin tontilla. Silloin kun Matic ei ollut kentällä, niin useimmiten Pogban pelatessa keskikentällä pelattiin tuolla timantilla, jossa sekä Fred että McTominay olivat kentällä.

Ainakin minulle tuli hyvin selväksi, että OGS ei viime kaudella luottanut keskikentän pohjalla kaksikkoon Pogba/Donny-Fred/McTominay ja tuon Soton-ottelun perusteella mikään ei ole muuttunut. Kesällä puhuttiin 4-3-3 muodostelmasta, mutta miten siihen oikein siirrytään, jos joukkueessa ei ole yhtään riittävän hyvää ankkuria? Nimilista keskikentän osalta ei ole huono, mutta ongelma on siinä, että valmennus ei onnistu hyödyntämään noiden kaikkien pelaajien ominaisuuksia. Siihen ongelmaan ainakin omasta mielestäni se ratkaisu olisi sellaisen pelaajan hankinta, jonka uskaltaisi laittaa tuohon keskikentälle kolmanneksi Pogban ja Brunon kanssa.

Jos näillä pelaajilla jatketaan, niin itse veikkaan, että se keskikentän ykkösvaihtoehto tulevallakin kaudella on McFred, Pogba pelaa ainakin kaikkia kovempia joukkueita vastaan laidalla ja Donny istuu viime kauden tapaan penkillä päästen välillä ottelun lopulla viideksi minuutiksi kentälle. Potentiaalia olisi myös parempaan, mutta tuon kunnollisen ankkurin puuttuminen jarruttaa joukkueen kehittymistä.
 

Fordél

Jäsen
Jos näillä pelaajilla jatketaan, niin itse veikkaan, että se keskikentän ykkösvaihtoehto tulevallakin kaudella on McFred, Pogba pelaa ainakin kaikkia kovempia joukkueita vastaan laidalla ja Donny istuu viime kauden tapaan penkillä päästen välillä ottelun lopulla viideksi minuutiksi kentälle. Potentiaalia olisi myös parempaan, mutta tuon kunnollisen ankkurin puuttuminen jarruttaa joukkueen kehittymistä.

Juuri näin. Keskikentän osalta ManU haviää kovimmille kilpailijoille juuri puolustavan ja tasapainottavan keskikenttäpelaan osalta. Eiväthän McT ja Fred ole huonoja, mutta eivät kuitenkaan samalla tasolla esim. Fabinhon, Rodrin ja Kanten kanssa. Toisaalta hyökkäyssuuntaan ManU:lla on todella hyvä tilanne Pogban ja Brunon osalta.

@Barney mainiosti avasi sitä, miten Ole muodostaa keskikentän erilaisia vastustajia vastaan. Viesti on selvä: van de Beekiin ei juuri luoteta. Edelleen kuitenkin ihmetyttää, että miksei edes heikompia vastustajia vastaan ole pitkäjänteisesti kokeiltu keskikentän pohjaa kaksikolla van de Beek-Pogba. Tämä on suurimpia futismaailman mysteereitä.

Samalla on todettava, että laadukas keskikentän ankkuri onkin oikeastaan ainoita materiaalin ongelmakohtia. Okei, leveyttä voisi olla vähän enemmän, mutta silti Olella on nyt köytettävissä niin hyvä materiaali, että ilman valtavaa loukkaantumissumaa, nyt pitää tulla tulosta. Täällä tuotiin hyvin esille, kuinka laadukkaassa valmennuksessa (esim. Tuchel) ja hyvin organisoidussa pelitavasssa moni yksilö nostaa tasoaan. Tätäkin elementtiä pitää vaatia myös Olelta.
 
Tuskin on vain perusjargonia vaan realistista puhetta. ManU:n vertaaminen Chelseaan ei ole järkevää, koska se vetää hankintojen osalta ihan omissa sfääreissään verrattuna mihin tahansa muuhun huippuseuraan.

Ei ole intressiä mitään miekkailua tästä tehdä varsinkaan täällä punaisten ketjussa, mutta kuitenkin kysyn mitä tällä tarkoitit noilla omilla sfääreillä? Voit vastata vaikka Chelsean tai Valioliigan kausiketjuun.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Edelleen kuitenkin ihmetyttää, että miksei edes heikompia vastustajia vastaan ole pitkäjänteisesti kokeiltu keskikentän pohjaa kaksikolla van de Beek-Pogba.
Tässä ollaan asian ytimessä. Frediltä kesti ainakin 10 peliä avauksessa päästä sisään ja vaikka oli viime pelissä surkea, on hyvä pelaaja. Viime pelissä se rooli oli väärä koska kyseessä ei todellakaan ole mikään playmaker vaan rikkova pelaaja. Monet pelaajat ovat saaneet isoja näyttöpaikkoja (Pereira, James, Lindelöf, Fred jne)

Van de Beekistä täälläkin kirjoitettiin, että kesän jälkeen tulee kovakuntoinen pelaaja täynnä näyttöhaluja ja peliaikaa tullut 0 minuuttia. Hankala on antaa näyttöjä penkiltä.

Se että United olisi ostanut van de Beekin ilman Solskjaerin suostumusta ei pidä paikkaansa, eli tästäkään ei ole kyse. Melkoinen mysteeri tosiaan.
 

Liitteet

  • FD5A070D-FC83-4364-88CE-294E490D2115.jpeg
    FD5A070D-FC83-4364-88CE-294E490D2115.jpeg
    311,7 KB · kertaa luettu: 85

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Tähän kaikkeen liittyen kysymys @Barney :lle. Kesällä pohdin riittääkö keskuspuolustajaparin (Maguire & Varane) jalalla avaaminen ja pallollisen pelin tukeminen, kun McFred kaksikolta ei tähän tukea tule. Silloin laitoit että United tuskin pelaa sellasella ryhmityksellä miss on McFred avauksessa niin ei ole tarvetta. Niin nyt kun Ole näyttää vetävän samanlisella rotaatiolla niin riittääkö keskuspuolustajien pelinavaustaito? Varanea ei ole tietysti nähty, mutta mielestäni yksi mielenkiintoinen kysymys.
 

Jeffrey

Jäsen
Keskikentän haasteisiin liittyen McTomppa on käynyt tänään pienessä leikkauksessa ja ensiarvion mukaan on sivussa Wolves pelin ja maajoukkuetauon. Viime viikkoisen jälkeen Donnylla olisi nyt se paikka saada mahdollisuutensa Wolvesia vastaan, ja toivottavasti sen myös saa.
 

Barney

Jäsen
Viime viikkoisen jälkeen Donnylla olisi nyt se paikka saada mahdollisuutensa Wolvesia vastaan, ja toivottavasti sen myös saa.
Nythän kaiken järjen mukaan Donnyn pitäisi olla avauksessa, mutta en pidättele hengitystä tuota odotellessa. Viime viikonlopun esityksen jälkeen Ole ei voi mitenkään lähteä otteluun Fred-Matic pohjakaksikolla, joten eiköhän sieltä tiputeta Pogba alemmas Maticin kaveriksi. Sancho tulee Martialin tilalle ja Pogban paikalle otetaan Dan James. Samaan aikaan Donny ja Lingard istuvat jälleen vaihtopenkillä.

Kyllä tässä nyt vahvasti tulee sellainen bon voyage -tunne. Puhutaan hyökkäävämmästä pelitavasta, mutta sitten lähdetään Southamptonia vastaan kahdella puolustavalla pohjapelaajalla. Jumalauta Southamptonia, joka on yksi suurimpia putoajakandidaatteja tällä kaudella. Liian paljon viime kaudellakin tuli pistemenetyksiä näitä alemman keskikastin joukkueita vastaan ja se johtui pitkälti siitä, että noihin peleihin lähdettiin aivan liian passiivisella kokoonpanolla pelkäämään tappiota.

Mielenkiinnolla odottelen, että pakottaako Rashfordin paluu sitten Olen peluuttamaan hyökkäävämpää kokoonpanoa. Itse pahoin pelkään, että tuon paluun jälkeen toinen kaksikosta Pogba/Sancho aloittaa aina vaihdosta. Rashfordhan ei tunnetusti lepää. Parin kovan hankinnan ja hienon Leeds-voiton jälkeen tuo viime viikonlopun esitys vain toi niin pahat flashbackit parin aiemman kauden esityksistä, että vaikea tässä on nyt suhtautua kovin optimistisesti tähän kauteen. Toivottavasti kuitenkin yllätyn positiivisesti ensi viikonloppuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös