EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 825 835
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kohta Maailman Paras kentällä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kompuroi jo ennen kontaktia, joka ei ollut edes rike.

Kompuroi joo, ja sen jälkeen oli tsekin pelaaja selässä, kun yritti päästä takaisin jaloilleen ja siitä sitten nurin. Kuten täällä joku sanoi, että 50-50 tilanne ja tänään tuo ratkaisi täysin pelin. Niin tuomarin päätös jättää rike viheltämättä kuin De Ligtin idioottimaisuus tilanteessa, kun odotti, mitä ilmeisemmin vaparia tilanteesta itselleen.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Puhut asiaa, mutta korjaan sen verran, että Promes tuli kentälle 0-0 -tilanteessa, eli silloin ei haettu tasoitusta.

Ah, joo siis. Kortin jälkeen Promes kentälle, ei 0-1 tilanteessa. Joka tapauksessa käsittämätön vaihto ottaa tuo turhake kentälle. Ei sillä, että se De Roon olisi kentällä mitään tehnyt.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Onko oikeesti nyt vain joku huono koutsi ja materiaali noin muuten riittäisi pidemmällekin? Ei ole tullut seurattua paljon Hollantia.

Valmentajan pitää löytää taktiikka vastustajan mukaan sopivaksi mikäli joukkueen materiaali ole muuten riittävä.

Tämä nähtiin Crystal Palacessa missä De Boer melkein upotti seuran. Liigapeleissä Palace ei onnistunut tekeen De Boerin alaisuudessa maaliakaan. Tilalle tuli vanha kääkkä (Hodari) ja käänsi Palacen kurssin niin ettei pudottu.

Jos nyt en väärin muista niin 7 ensimmäistä liigapeliä Palacella meni tuolla kaudella maalisuhteella 0-13 ja pisteitä 0. Kyllä siinä nähtiin tämän Herran kyky ottaa materiaalista parhaat osat käyttöön.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ai että, Tom Sawyer. Nautin.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Noniiin!

Nyt on sitten kaikki tiistai-tason asiantuntijat siirretty studiosta sivuun ja nyt siellä jo istuu maestrojen maestro: kikkapoika-Ilaripro!

Meriitit puhuvat jo puolestaan. On nimittäin vetänyt Pansion nurtsikentällä ylärimapalloja Make Halstin kanssa! Ja sieltä YLE:n lämpiöön pilkkomaan peliä
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös