EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 830 301
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Sieltä sit luettavaa kiinnostuneille Locatellista joka todnäk syksyyn mennessä voi olla jo isommassa seurassa kuin Sassuolo.

 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Onko muuten Saksa, Tsekki vai Sveitsi paras maa jos katottais jääkiekon ja futiksen yhteisrankingia? Vai onko Kanada ookoo futiksessakin?
Eiköhän Saksa ole aika selvästi ykkönen.
 

redpecka

Jäsen
Sanoisin että Italia on tällä hetkellä omissa papereissani ykkössuosikki mestariksi. Todella vakuuttavaa, kokonaisvaltaista tekemistä kentän molemmissa päissä.
Kyllä tähän stallioneen voi puoli taloa laittaa, mutta muistetaan, että siellä on vielä se Ranska ja Suomi, jotka tekee hirveesti paitsiomaaleja. Se on Gebardöyn nenänmitasta mahdollisesti kiinni. Mutta hyvä Italia ja Paolo Rossi -82.
 

redpecka

Jäsen

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Bonucci taitaa kyllä tuon sisäteräsyötön molemmilla jaloilla, siinä on monelle juniorille mallia. Kovia syöttöjä ja pallo napsahtaa aina oman pelaajan jalkaan. Usein arvostetaan niitä kikkoja ja pomputtelua, mutta kyllä pelissä tuo syöttötaito on tärkeämpi.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mä veikkaisin tsekkiä tai neuvostoliittoa. Lätkästä on hyvin kuuluisasti palkintokaapit täynnä ja näiden lisäksi löytyy ainakin eurokannut.
Minä ajattelin että kyse olisi tämän hetken rankingeista. Toki jos all time katsotaan niin sitten varmaan neukut kova.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös