Rauman Lukko – Suomen mestari 2021!

  • 37 078
  • 284

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Onnea Lukko, ansaittu mestaruus. Voin kuvitella, miten iso juttu se on. Monelle kannattajalle ensimmäinen kerta.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Onneksi olkoon, Lukko ja sen kannattajat! Ei jäänyt epäilystä parhaasta. Hyvää kesää!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onneksi olkoon, te olitte tämän kauden paras joukkue lopulta selkeällä marginaalilla ja olette juhlanne ansainneet. Mielestäni saatiin kuitenkin hyvät loppukinkerit finaaleista ja mukava provokin lensi puoleen ja toiseen, mutta nyt on aika haudata ne.

Virralle valtava hatunnosto ja kannattajille kovaa saunomista ja nautiskelua, pian on taas Pitsiturnaus! Hyvää kesää!
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harvoin sitä tulee itkettyä, mutta kun Liedes tarjosi Kanada-maljan suoraan Koivistolle..
Erittäin hieno ele Lukolta ja kapteenilta. Urheiluromantikko sisälläni kiittää ja pokkaa.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ei tule mitään mieleen. 30 vuoden odotus, ajattelin että tässä ehtii kuolemaan ennen mestaruutta, mutta tämähän meni vallan muikiasti. :) Tosi isot kumarrukset teille, jotka olette tuolta kaukaa seitkytäluvulta jne. jaksaneet odotella, en voi kuvitella, miten pitkältä tuo odotus on voinut tuntua. Nyt ei tarvitse enää odotella, nyt voi rentoutua, pahin on takana. Kaikki ja loput on pelkkää bonusta, kirsikkaa & kuorrutusta kakun päällä. Tämä on SE kausi. Ollapa nyt Raumalla, kotona. Pitäkäähä kovat pirskeet siellä!
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Miten Rauman giäl sanotaan, että kaikki ovat jo nakit silmillä? Siis täytyy olla mahtava fiilis Rauman flikkoil ja poikkil.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Onnittelut Lukolle ja sen kannattajille, olette mestaruutenne ansainneet! Vilpitöntä iloa ja odotusta on ollut havaittavissa myös raumalaisilla kavereillani, olen iloinen heidän ja koko Lukko-yhteisön puolesta.

Tätä bandwagon-matkaa ei himmennä myöskään se, että mestarisvalmentaja siirtyy tänne kaakon kulmalle seuraavaksi. Toivottavasti kultasormi tekee taikojaan myös täällä!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Suuret onnittelut koko Lukon joukkueelle ja organisaatiolle! Tehty huikeaa työtä urheilullisesti sekä ihan joka osa-alueella. Pekka Virran ja Kalle Sahlstedtin tulojen myötä vaatimustaso ja rima nostettiin huippuunsa. Lukko om tällä hetkellä mittatikku kaikille muille organisaatioille. Ennen kaikkea lämmittä Pekka Virran puolesta. Mieletön tarina ja tuli pohdittua, että taasko korona lyö kapuloita Virran ja Lukon mestaruusrattaisiin, mutta ei enää tällä kertaa! Liigan paras organisaatio ja parasta lätkää pelannut Joukkue jo toista kautta putkeen. Tämä, jos mikä oli _ansaittu_ voitto. Paljon onnea!
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Onneksi olkoon Lukolle kannattajineen! Kun pitkään odottaa, sen paremmalta tuntuu. Oranssia kevättä seurasi keltainen kevät. Nauttikaa!

JK. Seuraavaa ei tarvitse odottaa yhtä kauan. Tekeminen Lukossa on hyvää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös