To 29.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 47 743
  • 1 022

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Siinä tuli kylmää vettä jääpalojen kanssa.. Ihan hyviä aihioita oli mustavalkoisilla, ettei tahtipuikko olisi punaisilla koko ajan. Niistä aihioista vaan olisi yksi pitänyt työstää numeroina tulostaululle. 4 - 1. Edit: kirjoitusasu.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Viinbääärillekin eka poffihäkki. Ei niitä muutenkaan montaa ollut taskussa. Oliko yksi?
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karjalainen hoitaa tänään paikkansa, lisäksi pääsee jostain syystä antamaan melko painavia taklauksia.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ei ole kyllä Lukolla jakoa HIFK:ta vastaan, jos ja kun finaaliin pääsee. Harmi, kun 29.4. klo 20:32 on jo kevät selvillä.

:)
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Muutama vuosi sitten Tapparan kannattajat kehoittivat pääsemään tuomarivirheestä yli, jos sen virheeksi myönsivät. Samoin nauroivat myös Törmäselle ja vahvasti olivat sitä mieltä, että valmentaja vie keskittymistä vääriin asioihin.
No Törmänen on ihan 100% mulkku, joka vähättelee vastustajiaan. Tapola vetää tunteella mukana, mutta arvostaa kuitenkin vastustajan joukkuetta.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastustaja lähtökohtaisesti aikaisempaa fyysisempi —> IFK nostanut fyysisyyttä aivan saatanasti ja valkopaitaa lentää aina seinälle kun paikka.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä Pikkaraisen prosenttikiekko kolmannen erän johtoasemassa on jollain tavalla ihanan kaameaa. Pelkkää perseroiskintaa keskialueelle ja satunnaisen paikan tullen isketään.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä tää meni vähän niinkuin uumoilinkin. Ihan täys vapaalippu finaaliin HIFKille tämä sarja. Isot on tasoerot tämän kauden Liigassa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Vieläkö joku sanoo että IFK on jotenkin puolikuntoinen tai koronan runtelema? Jännä homma kun vastustajat ei siltikään pärjää. Tuskin Tepsi yhtä huono on kuin Kärpät. Vai onko?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
No jaa, toki sen Ipa-”sulamisen” ja tämän ”sulamisen” tärkein yksityiskohta on se, että tasoitusten jälkeen Lukon otteissa ei näkynyt pienintäkään pelkoa vaan kliininen ”no vittu tehdääs tästä nyt sit tää yks” asenne, ja tasoitusten jälkeen Lukko otti molemmat pelit haltuun ihan isännän elkein.

No tässä tullaan siihen että miten joukkue käsittelee sen johtoaseman menetyksen...
Te olette päässeet suht helpolla vielä tähän asti pleijareissa.
Ehkä sitä viimesintä puristusta ei ole nähty. Olisi kiva nähdä tilanne jossa joutuisitte johtoasemasta tappiolle ja sieltä kairaan sen voiton ? ( my bad mikäli niin kävi ipa sarjassa ).
Tänään, kuten sanoib aiemmin, pelaamalla omaa peliänne, jatjoaikaa ei olisi pitänyt edes pelata.
Hienosti klaarasitte erätauolla tilanteen ja hoiditte homman kotiin. Ansaittu voitto
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös