Washington Capitals 2020–2021

  • 108 265
  • 531

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jaaha. Olipahan onneton pyristely Rangersin kanssa. Järkyttävää kuraa.

Oviella ei onnistunut mikään, eikä näyttänyt muutenkaan huvittavan, ja mitä kapteeni edellä niin muu jengi seurasi perässä. Muita en jaksa haukkua, mutta yksi erottu kyllä joukosta erityisellä huonoudella. Tää oli varmaan huonoin peli mitä oon Carlsonin nähnyt pelaavan koskaan. Jokanen ratkasu minkä teki oli huono ja väärä. Ja valmennus palkitsi tuon peluuttamalla herraa sitten melkein joka toisessa vaihdossa. Mitähäh..

vanecek oli hyvä. Ja orlov ollut pari viime peliä hyvä. Kaikki muut negalistalle, jopa ne normaalisti sieltä taisteluasenteella pois pääsevät Wilson ja Oshie oli harvinaisen vaisuja tänään.

oon koittanut olla varovaisen positiivinen tän kauden osalta, ja siinä covid-häiriöiden aikaan alko jo ihan tosissaan vähän fiilis nousta kun jengi oikeesti taisteli kaukalossa. Nyt kuitenkin viimeset 10 peliä ollut sen tason muniin puhaltelua että niin vaan alkaa se huoli tulemaan, että tässäkö tää oli. Meidän ykkösjätkiä ei vaan yksinkertaisesti saada liekitettyä tappelemaan voittamisesta tosissaan. Ei taida auttaa edes kokenut ja hyvä valmentaja.

Silloin harvoin kun niitä oikeesti kiinnostaa Caps on kova nippu, mutta sitä kun ei vaan saa nappia painamalla päälle ja suurin osa ajasta mennään lähempänä tän illan esitystä kuin sitä parasta mahdollista. Talenttitason ansiosta välillä voittoja tulee huonompinakin iltoina, mutta tän lyhyen kauden osalta se pleijaripaikka on kyllä aika kova haaste mikäli siihen tahtotilaan ei nopeesti saada pysyvää muutosta. Ehkä liiankin kova.

Jos olisin GMBM, niin alkaisin pikkuhiljaa virittelemään puhelinlankoja kuumiksi. Jos valmentajien vaihdot ja uudet sopparit jne ei saa noita kärkijätkiä heräteltyä, niin ainoo jäljellä oleva keino on se isompi treidi. Sitä kautta jotain kipinää ja epätoivoa ja kiukkua koppiin, ja käsitys että ei se ole mitenkään itsestäänselvyys että normaalit nhl-maailman lait ei päde meidän jengin pukukopissa.

no, ehkä panikoin taas hiukan liian aikasin. Toivottavasti. Tynkäkausi vaan loppuu ennenkuin kerkee kunnolla panikoimaankaan, jos sitä ei tee ajoissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
4-1 nuhaan Rägseiltä. Ei kyllä oikeasti näytä siltä että nykyistä joukkuetta voi kutsua varteenotettavaksi haastajaksi. Jotain täytyis tehdä, nykyisellä kokoonpanolla ei vaan yksinkertaisesti enään pärjätä. Hitto kun se Chiarelli ei oo enään Oilersilla hommissa, GMBM ois voinut virittää muuten jonkun Kuznetsov +2nd for McDavid, ja sit oltais voitettu seuraavat 4 cuppia putkeen.

Ei siinä, ihan tosissaan en halua nähdä Kuznetsovia enään caps paidassa. Vaikeeta on varmaan löytää ottajia, varsinkaan niin että vaihdossa tulis takas mitään sellasta mikä auttais joukkuetta heti, mutta ihan sama. Ei jaksa enään kattella tota surffailua.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Pelihän oli jaskaa mutta kolikon kääntöpuolella on että McMichael teki Hersheyssä ammattilaisuransa ensimmäisen hattutempun ja oli ainoa syy miksi he voittivat pelin.
 

Ferris

Jäsen
Nyt kuitenkin viimeset 10 peliä ollut sen tason muniin puhaltelua että niin vaan alkaa se huoli tulemaan, että tässäkö tää oli. Meidän ykkösjätkiä ei vaan yksinkertaisesti saada liekitettyä tappelemaan voittamisesta tosissaan. Ei taida auttaa edes kokenut ja hyvä valmentaja.

Eli venäläisten paluusta lähtien?

Huominen peli muuten aikaistettu alkamaan klo 21.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Capsin huhuttu olleen jossain neuvotteluyhteyksissä Ekholmin suhteen. Lisää pakkeja kun tarvitaan :)

mutta laitettaisko tuo Kuzy sitten Nashvilleen vaikka vaihdossa. Ei ehkä Predatorsin nykytilanteeseen oikein palanen, mutta jos ne haluis taas kokeilla uuden ykkössentterin löytämistä (epäonnistuakseen siinä taas).. laitetaan suurena lisävaluena entinen ykköskiekan varaus Lucas Johansen, joka pääsee sitten reklamoitumaan veljensä ohjauksessa. Ja samassa rytäkässä se mv-osasto kuntoon veteraaniavun muodossa!

Kuzy + Lucas Johansen + ?
For
Ekholm + Rinne @ 50%

sen jälkeen paikkaillaan 2C reikää suostumalla ottamaan Tyler Johnson Tampasta. Jos ne nyt tähän kohtaan enää luopuu siitä, kun ei just nyt pakkoo ole. Toki se pakko siellä kesällä lymyilee ja viimeksi ei kelvannut waivereista eikö muualtakaan kelleen niin malttavatko olla luopumatta jos tilaisuus tulis. Eikös tuo Johnson jostain Washingtonin lähimaastosta ollut kotosinkin? Ja taas ihan on kelvollinen kauden alku sillä, ei se ainakaan kuzya huonompi voi olla.

jensen
For
Tyler johnson

sammy pelatkoon sitten farmissa tään kauden tai treidataan se johenkin varausvuoroihin tai mitä vaan. Ei hirveesti jaksa tuosta kaverista enää innostua. Olis lunastamisen aika, mutta kaveri ei pysty pysymään kaukalossa. Jos ei muuten onnistu niin heitetään vaikka pelkkänä kylkiäisenä sinne nääsvilleen.


ovie-backs-wilson
Vrana-johnson-oshie

ekholm-carlson
Dillon-schultz
Chara-orlov
 
Viimeksi muokattu:

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
En osaa arvioida mikä treidi olisi paras mahdollinen paitsi että Kuzy on se jonka pitäisi olla ulosmenevässä postissa. Jokainen näkee että se ei tällä hetkellä halua olla kaukalossa Caps-paidassa. Saas nähdä onko se edes kentällä illalla. Kai siellä joku merkkimies pitäisi penkittää ihan vaan koska Lavin on pakko lähettää signaali.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
En osaa arvioida mikä treidi olisi paras mahdollinen paitsi että Kuzy on se jonka pitäisi olla ulosmenevässä postissa. Jokainen näkee että se ei tällä hetkellä halua olla kaukalossa Caps-paidassa. Saas nähdä onko se edes kentällä illalla. Kai siellä joku merkkimies pitäisi penkittää ihan vaan koska Lavin on pakko lähettää signaali.

samaa mieltä. Kuznetsov on nyt vaan nähty. Mua ei edes häiritse pahasti että kaveri on kaukalossa sysipaska, vaan se miten Kuzy esiintyy kaukalon ulkopuolella.

on se hauska hihitellä Kuzyn mukahauskoja-kommentteja koronasta jne, mutta todellisuudessa nuo kommentit on tyhmiä ja ylimielisiä. halutaanko me että junnut ottaa tästä mallia, ja että muut core-pelaajat joutuu hiljasesti hyväksymään yhden perseilyä?

Esim Kokainiini-skandaalista, kuten mistään muustakaan, kuzy ei ottanut mitään vastuuta. Tuommoisen käytöksen sulattelee vielä jos vastuu kannetaan edes kaukalossa, mutta kun sama meno jatkuu sielläkin niin aika nostaa kissa pöydälle. Ja heittää se hännästä... niin kauas missä pippuri kasvaa tms

Kuzyn treidaaminen ei luo mitään ”paikattavaa reikää” mihinkään, koska tuo sama reikä ammottaa siinä ihan just nyt. Kuznetsov onkin siinä pelkkä yks iso ****reikä tällä hetkellä.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Anderson tänään ilmeisesti maalissa. Jännä homma kyllä, koska eikös Sammy ollut eilen jo luukkuvahtina, mutta ei sitten näemmä kuitenkaan vielä 100% iskussa?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Alkuun meinas jo tulla itkupotkuraivarit (vähän tulikin), mutta tänään sentään kairattiin pinnat kotiin. Ja kun omat turhautumiset sai puhallettua pois niin taisi se esityskin aika ehjä olla ekan kympin jälkeen. Aika murskaavasti vietiin sen jälkeen ainakin laukaukset, maalintekopaikat ja oikeestaan kaikki muukin.

puolustus toimi ihan hyvin tällä kertaa. Hyökkäys yski kyllä vieläkin, mutta onneks Devilsin umpisurkea av riitti että saatiin tarpeeks maaleja aikaseen.

Anderson sai voiton ekasta avauksestaan ja ei mitään haukkumisen arvoista tehnyt. Mutta jotenkin toi perusolemus vähän häiritsee. Jotenkin en ihmettele miks sitä ei ole peluutettu enempää, vaan Vanecek on heitetty susille. Jokin tossa paketissa näyttää hämärältä. MUTTA. Andersonille ihan ok peli ja voitto. Pääsi onneks lopulta aika vähällä.

Nelosketjulta aika jekyll ja hyde peli. Turhia jäähyjä ja ruma maali omiin, mutta lopussa hyvä av-tappo ja hankittu jäähy kaverille. Samaa tarinaa Carlsonista. Pääosin aikamoista saibaa, mutta tärkee tasoitusmaali ja pörssipäivä muutenkin. Ja perkele jopa Ovechkin teki maalin.

Charaan oon kyllä ihan rakastunut. Mahtavaa huumoria katella kun Zdeno laittaa kumoon kaikki jotka miehen ilmakehään osuvat. Ja runtua perään. On se hieno mies.

Ei sentäs jääty tyhjin käsin tästä viikonlopusta ja nyt voi taas yrittää tiistaihin asti hengittää ilman paperipussia.
 

Ferris

Jäsen
Alkuun meinas jo tulla itkupotkuraivarit (vähän tulikin), mutta tänään sentään kairattiin pinnat kotiin. Ja kun omat turhautumiset sai puhallettua pois niin taisi se esityskin aika ehjä olla ekan kympin jälkeen. Aika murskaavasti vietiin sen jälkeen ainakin laukaukset, maalintekopaikat ja oikeestaan kaikki muukin.

Täällä turhauduttiin ekaan 30 minuuttiin siinä määrin, että lopetin katsomisen (ok, vain puolella silmällä seurasin somettamisen ohella siihenkin asti) ja päätin, että nyt alkaa pelienkatsomistauko siihen asti kunnes tuossa kokoonpanossa tapahtuu jotain kunnon muutosta. Siinä määrin vituttaa katsella tuota hengetöntä surffaamista pelistä toiseen. Bring back the Hershey guys!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kuulinko oikein että tuo oli Devilsien neljäs peli viikkoon? Jos, niin se nyt olisi vielä puuttunut että ei oltaisi otettu pisteet parempaan talteen. Nyt oli kuitenkin pitkästä aikaa koko ajan sellainen fiilis että peli hoidetaan vaikka oltiinkin tappiolla.
Anderson otti ne kudit - tai ainakin yhtä monta - kun mitä Vanecek olisi ottanut. Ei se todellakaan ole mikään pelastus mutta silti hyvä tietää että se voidaan ylipäätään laittaa tolppien väliin sen ajan kun Samsonov kuntoutuu.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
On siinä teillä savotta...niin ja vielä editoin omaa ylläolevaa: ei todellakaan koko aikaa ollut fiilistä että homma hoidetaan kotiin mutta viimeiset 50 minuuttia tai jotain.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
On siinä teillä savotta...niin ja vielä editoin omaa ylläolevaa: ei todellakaan koko aikaa ollut fiilistä että homma hoidetaan kotiin mutta viimeiset 50 minuuttia tai jotain.

Neljän pelin viikot ovat melko yleisiä normikaudellakin, muutamalla joukkueella per viikko sellainen on. Harvinaisempaa sitten on se, että noin monta viikkoa putkeen olisi neljä matsia. Tai se, että Buffalolla on 5 matsia alkavalla viikolla. Mutta joka tapauksessa, ei tuo Devilsin pelisavotta niin järkyttävä ole vielä ollut, kun vastahan se alkoi. Toki tauon ja mahdollisen koronan sairastamisen jälkeen saattaa kestävyyskunto olla heikompaa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
On siinä teillä savotta...niin ja vielä editoin omaa ylläolevaa: ei todellakaan koko aikaa ollut fiilistä että homma hoidetaan kotiin mutta viimeiset 50 minuuttia tai jotain.

Neljän pelin viikot ovat melko yleisiä normikaudellakin, muutamalla joukkueella per viikko sellainen on. Harvinaisempaa sitten on se, että noin monta viikkoa putkeen olisi neljä matsia. Tai se, että Buffalolla on 5 matsia alkavalla viikolla. Mutta joka tapauksessa, ei tuo Devilsin pelisavotta niin järkyttävä ole vielä ollut, kun vastahan se alkoi. Toki tauon ja mahdollisen koronan sairastamisen jälkeen saattaa kestävyyskunto olla heikompaa.

Jep, olihan myös Capseilla neljän pelin viikko alla (Pens, BUF, NYR, NJD). Ja myös tälle viikolle neljä peliä. Sikäli kun ne nyt sitten pelataan..

Ti/ke ja to/pe yö Pens, ja viikonloppuna lauantai 20:00 ja sunnuntai 22:00 taas sitten Devilsejä aimo annos.

Eli ei siitä Devilsin peliurakasta meille ihan hirveetä etua ollut. Toki normaalisti liigalla ois ollut mahdollisuus heittää Devils meitä vastaan tuoreena, mutta korona on pilannut vieteriukolta mahdollisuuksia kusta meitä normaaliin tapaan silmään. Eiköhän se jotain kuitenkin vielä keksi :)
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
@CuJo#31 Kyllä on kiva kuulla että on jo jäällä, viimeksi kun kuulin jotian niin taisi olla miehen omalla insta/twitter-tilillä juttua että leikkaus mennyt hyvin.
Ei taida silti pelata tällä kaudella?
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
@CuJo#31 Kyllä on kiva kuulla että on jo jäällä, viimeksi kun kuulin jotian niin taisi olla miehen omalla insta/twitter-tilillä juttua että leikkaus mennyt hyvin.
Ei taida silti pelata tällä kaudella?

Hän ilmoitti aiemmin itse ettei tule pelaamaan tällä kaudella. Never say never?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös