Minkä joukkueen voittaisit mieluiten finaaleissa 2020–2021?

  • 5 390
  • 31

Kukko

Jäsen
Mikäli oma joukkueesi pääsisi Liigan finaaleihin kuluvalla kaudella, niin minkä vastustajan voittaisit finaaleissa mieluimmin? Sama lista itsellä pätee myös, jos ajattelee asiaa karvaimmasta finaali tappiosta. Kirjoita alkuun oma seura, mikäli ei ole selvillä.

Oma joukkue Tappara

1. Ilves. Paikalliskilpailija. Haluaisin nähdä Ilveksestä murskavoiton. Sarja suoraan Tapparalle ja pelit murskalukemin. Ei armoa tai sääliä.

2. HIFK. Olisi mukavaa pelata HIFK:n kanssa seitsemännen ottelun jatkoajalle. Ratkaisumaali Tapparalle jollakin hivenen epäselvällä tuomariratkaisulla. Median jälkipelit, ja kiukkuisat valmentaja/pelaaja haastattelut kruunaisivat illan.

3. Kärpät. Kärpät olisi mukava voittaa, koska läheinen historia. Viimeisessä voittopelissä selostajan oikeana kätenä, voisi tunnelmiaan tulkita Kukkosen Lasse. Voittomaalissa Juhis Aaltosen kompastuminen siniviivalla.

4. HPK. Hämeenlinna jotenkin niin epämukava paikka pelata. Yleisö ja lähellä olevien katsomoiden aiheuttamat huutojäähyt. Tuntuikin että kotijoukkue oppi viime mestaruuskaudella kaatumaan aina varsin sopivalla hetkellä. Kyllä pitäisin kannun nostosta nimenomaan vieraskentällä. Ratkaisu ylivoimalla (syy sukeltaminen).

5. Lukko. Lukon juna on puksuttanut väkevästi läpi kauden. Voitokas sarja Lukosta herättäisi mukavia muistoja menneisyydestä. Uskon myös Virran tarjoavan ratkaisupeleissä viihdettä täydellä rahalla. Virta on selkeästi valmentaja, joka inhoaa häviämistä. Persoonia tarvitaan, jotta viihde 5/5.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Toivoisin Tapparan mieluiten voittavan Lukon. Ilveksen en toivo pääsevän finaaleihin.

Toiseksi mieluiten Kärpät.

Täydennän vielä. Jos finaaleihin saadaan El Klasiko, en halua herätä siitä unesta.
 
Viimeksi muokattu:

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kyllä se olisi Pelicans. Sen hopean jälkeen eräs hikinen kuittailu Kisapuiston vieraspäädystä mitaleiden väreistä meni tunteisiin. Ja onhan Lahelaiset tunteita herättävä vastus, joten miksi ei.

KooKoon kohtaaminen finaalissa ei sovi, koska tuolloinhan Kouvolaan menisi hopea. Sitä on siellä odotettava jopa tässä fantasiassa muutama kymmenen vuotta vielä.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Tapparan tietysti. Toiseksi mieluiten Kärpät. Siinähän nuo viime vuosikymmenen menestyneimmät seurat on. HIFK kolmantena tähän vielä. Muutkin seurat olisi kiva lyödä finaaleissa, mutta nämä kolme sytyttää aina eniten.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Ehdottomasti juuri tänä keväänä Ilves. Ensimmäinen paikallisfinaali Hakametsässä, ja myös viimeinen.

Jäähyväisten kunniaksi kelpuuttaisin jaetulle kakkossijalle Kärpät, TPS, HIFK, Ässät, Lukko ja KalPa. Näitä kaikkia olen saanut seurata vierasjoukkueina Hakametsän finaaleissa.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
KooKoo lasien läpi kaikki käy jopa se tappio finaaleissa. ;)

Mut fantasiassa se olis Pelsut, SaiPa, Jukurit tai Sport.

Näistä tosin voi sanoa että nykytekemisellä se on mahdollista vain Lahtelaisten kanssa. Muut joukkueet ovat juuttuneet tukevasti bottom-6 joukkueiksi. Toivottavasti siihenkin tulee muutoksia että saadaan tunteikkaita paikallisvääntöjä suuntaan jos toiseenkin. Ja tietysti toivoa sopii ettei rakas KooKoo romahda täysin jossainvaiheessa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ässät-Lukko unelmafinaali piti toteutua jo 2020. Näin toivoin jo Kiekkopesän aikaan ennen Jatkoajan keskustelupalstaa.

Tuli korona ja vei sen ilon.

Joskus vielä. Satakunnan paikallinen.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joskus vielä. Satakunnan paikallinen.

Tämä tietysti juu.

Sitten haluaisin myös revanssin HIFK:ta vastaan. Sen verran on hampaankolossa vuoden 1980 sarjasta.

Tapparan kanssa saatiin jo tilit tasattua muutama vuosi sitten, mutta niin hienoja sarjoja ne ovat olleet, että kyllä niitä jaksaisi lisääkin.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mikäli oma joukkueesi pääsisi Liigan finaaleihin kuluvalla kaudella, niin minkä vastustajan voittaisit finaaleissa mieluimmin?

Ei mitään mikäliä.. me voitetaan finaaleissa Lukko suoraan 4-0.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Aika paha, mutta oikeestaan kaksi skenaariota tuli mieleen:

1. Jos ei aiemmin kohdata tai joku muu sitä tiputa, niin sitten tapsukkaa finaaleissa ilman armoa turpaan 4-0 ja murskaluvuin tietenkin.

2. Ipa tiputtaa tapsukan 4-0 neljännesfinaalissa ilman armoa murskalukemin, joten sitten Hifk saisi tulla finaaleihin vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ipa olis kiva piestä finaaleissakin, kunhan ne sais ittensä joskus sinne! Meidän puolesta on kyllä muutama tilaisuus siihen tarjottu 2000-luvulla. Tästä tulikin mieleen, että montakohan Mestaruutta Lukko olis voittanut 2010- luvulla ilman pientä ja sisukasta Tapparaa...

Edit. Ipan kannattajatkin pääsisivät todistamaan ekan kerran kannun nostoa Hakametsässä vielä kun se on mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Aika paha, mutta oikeestaan kaksi skenaariota tuli mieleen:

1. Jos ei aiemmin kohdata tai joku muu sitä tiputa, niin sitten tapsukkaa finaaleissa ilman armoa turpaan 4-0 ja murskaluvuin tietenkin.

2. Ipa tiputtaa tapsukan 4-0 neljännesfinaalissa ilman armoa murskalukemin, joten sitten Hifk saisi tulla finaaleihin vastaan.
Itse suosisin tällaista tapaa voittaa Tappara pudotuspelisarjassa, ja varsinkin finaalissa:

Tappara johtaisi sarjaa jo 0-3 voitoin, ja neljättäkin peliä vielä viimeisellä minuutilla. Sitten Ilves tasoittaisi, ja veisi voiton jatkoilla tässä matsissa. Siitä sitten hirveässä hurmoksessa Ipa marssisi sarjan voittoon, ja mieluiten mestaruuteen. Tuollainen tapa, että tikkari repäistään suusta asti niin, että hampaatkin lähtee mukana olisi ihan passeli.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko sanoa myöskin että ihan sama kunhan sinne finaaleihin päästään ensiksi. Sen jälkeen kun se eka kannu mun elämän aikana on voitettu, niin sitten jälkeen järjestys olisi tämä:

1. Ässät
2. TPS
3. HIFK
4. Tappara
5. Ilves
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Ehdottomasti Tappara. Ei ole muita vaihtoehtoja.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Ehkä se olisi HIFK tai Pelicans. Jos Jokerit pelaisi vielä Liigaa niin nostaisin vielä mukaan.

Tärkeintä olisi kuitenkin se, että ratkaisu tapahtuisi Hämeenlinnassa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Luonnollisesti Lukko-Ässät olisi se kaikkein kiihottavin vaihtoehto, mutta kovin kaukana ei sitten joukkueena Tappara tule. Niin kovaa on Tappara kurittanut pudotuspeleissä Lukkoa viime vuosina, että siinä purkautuisi samalla se vuosien ja vuosien henkinen taakka.

Näiden joukkueiden takaa sitten löytyy jonkinlaisen välimatkan takaa HIFK sekä TPS.

Loput = aivan se ja sama
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Luonnollisesti se olisi Lukko. Tänä vuonna se onneksi ei taida olla mahdollista, sillä olisi äärettömän suuri sääli, että ottelut jouduttaisiin pelaamaan tyhjille tai hyvin rajatulle yleisömäärälle. Veikkaan, että muuten tunnelma olisi katossa sekä vähän sen yli...
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFKin kanssa on ollut aina ikimuistoiset playoff sarjat, joten HIFK olisi siistiä voittaa finaaleissa. Jos oma joukkue ei finaaleihin pääsisi, toivoisin finaalissa pelaavan ainakin joku näistä kolmesta; Ilves, KooKoo, Lukko
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä se varmaan SaiPa olisi että nekin saisi mitalin. Toisena HIFK:in kaataminen maistuisi kun Nordiksen lähellä asustaa niin pääsisi helposti paikanpäällä.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Näin kuopiolaisena toteaisin, että näiden kaikkien mestaruuksien jälkeen kaikki käy.

Eka on aina eka ja sama se miten se tulee. Sen jälkeen alkaa helposti fantasioida lapsenomaisesti jostain kolmen suurseuran putkeen kaatamisesta altavastaajana, ja loppuhuipennuksesta tietysti jossain game seven jatkoajalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös