Otteluseuranta 15.–16.1.2021

  • 5 910
  • 125

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
McCannilta sikamainen temppu. Ajeli käsivarrella Sanheimin päähän, vain 2min. Olisi voinut antaa vitosen myös.
 

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Flyersiä kiinnosti pelaaminen ekat n. 10 minuuttia, Sen jälkeen eivät ole oikein edes yrittäneet saada mitään aikaan. Vain ajan kysymys milloin Shittsburghin Kalkkunat tasoittavat
Ei nyt voi sanoa ekaa kymppiä, kun ensimmäinen laukaus saatiin 7min kohdilla. Koko peli ollut aika koomailua, maalitkin tuli puolivahingossa.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Jääkiekko on hieno peli. Ottawa johtoon.
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Saapahan nähdä tuleeko McCannille lisäpenalttia pelikiellon myötä. Aivan selkeä vahingoittaisyritys.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Toronto on kyllä paska omalla alueella, Ottawa ei liikaa ole aikaa viettänyt hyökkäysalueella, mutta sitten kun viettää niin järjestään aina vaarallinen vetopaikka.. Ottawa puolustaa maalia ja maalin edustaa paremmin.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kahden erän jälkeen Buffalossa tilanne 0-1. Capsin maalintekijänä Jakub Vrana. Laukaukset kotijoukkueelle 26 - 13...
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tierney 4-2. Toronto sulaa.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Kova kaveri on Tierney maalin edessä. Ensiksi teki maskia Ottawam 3-2 maalissa ja nyt tekee maalin edestä Ottawalle 4-2.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Flyersin kiekkokontrolli on kyllä täysin hukassa. Eivät saa 3 puhdasta syöttöä omille lapaan. Penguinsilla ollut varmaan 5 2v1 hyökkäystä, onneksi Hart ja puolustus hoitanut noista jokaikisen.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Ottawa antaa Toronton pyöriä laidoilla ja kulmissa vapaasti ja puolustaa keskustan, sekä maalinedustan. Toki Toronton hyökkäyksellä väkisinkin maalipaikkoja tulee, mutta ei ne pitkät hyökkäykset välttämättä niin kaikkea kerro.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Torontolla nyt vähän pasmat sekaisin noista parista takaiskumaalista.
Pasmat tuntui menevän sekaisin siitä johtomaalista, peli hajosi sen jälkeen aivan täydellisesti. Eihän noin huonosti vain voi puolustaa, Brodie varsinkin katseli lähietäisyydeltä kahta maalia tekemättä yhtään mitään. Aivan kammottavaa paskaa ja jo nyt voi nähdä ettei tästäkään kaudesta tule yhtään mitään. Vittu mitä paskaa ja kaikille kenkää.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Olisitpa nähnyt 2 erää Flyersia.
Jääkiekko on kuitenkin tulosurheilua ja kun Flyers johtaa ottelua niin huonomminkin voisi mennä. Lisätietoja voi kysyä Toronto-faneilta, joiden joukkue on kahden maalin takaa-ajossa Ottawaa vastaan, joka sijoitettiin melkein jokaisessa ennakossa Kanadan divisioonan viimeiseksi.

Torontolla kyllä on kovia virtuooseja hyökkäyspäässä, mutta on tuo kollektiivinen viisikkopuolustus aika surkealla tasolla heillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös