Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 887 025
  • 13 864

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onneksi toisen tuomari ei katsellut katsomoon että onko siellä tuttuja. Toinen eli se sokeampi olisi viheltänyt Jasulle 2 min. pelin viivyttämisestä.
 
Vittu Eemil Viro. Jääkiekkoilijoille taotaan päähän kymmenvuotiaasta lähtien, että vastustajan siniviivalla et vaan voi menettää kiekkoa. Etenkään jos olet pakki. Aivan järjetön poikittaissyöttö vastustajan sinisellä ja omissa soi.
Kyllä on minun papereissani Viro tällä hetkellä tippunut Anttalaisen ja Rafkinin alle pakkirankingissa. Bibic sitten pahnan pohjimmaisena, ihan vaan koska ei ole oma kasvatti.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kareev tuler mielestäni liikaa ulos maalista. Siihen sitten poikittaissyötöstä laukaus, niin maali on tyhjä. Toinen maali meni veskarin piikkiin.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Itselleni ainakin näyttää siltä, että generational-miroa ei meitin Virosta tule. Edelleen tilanteiden lukemisessa selkeitä puutteita. Fyysiikkaa ei kukaan edellytä, mutta älyä, luistelua ja kiekkovarmuutta. Nyt toteutuu ehkä keskimmäinen.

Hyvä poika, mutta itsellä odotuksissa ehkä liiallista ihmeloikkaa hall of fame -tasolle. Kahtellaan.

e: eikä tämä nyt mikään vitutusketjun aihe osaltani ole.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Se, että hävitään lähtökohtaisesti samoista sijoista kamppailevalle joukkueelle.
Oho. Ollaan kahdeksan pistettä edellä, pelattu pari peliä vähemmän..ai niin, vielä olis myös pari erää jäljellä joten katellaan lähempänä ysiä kuinka kävi.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös