Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 620 957
  • 8 707

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei se näin paskaa voinut olla. Silloin sentään voitettiin SaiPa toisin, kuin miltä nyt näyttää.
Ruudun arkistoista voisi kysellä jonkun näytteen kotiottelusta.

Huonointa hokia sitten Suikkasen kauden. Saavutus sekin, kun valmennustiimi on sama jo neljättä kautta.
 

Micol

Jäsen
Ei kyllä tule ihan heti mieleen milloin olen nähnyt näin järkyttävän tasoisen Liiga-pelin. Ketään ei kiinnosta oikein kunnolla vetää täysillä ja odotellaan, että ottelu tulisi päätökseen. Ette sitten vittu vie tätä jonnekin läpiajokisoihin asti. En kestä katsoa tällaista niin pitkään.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan kauheaa kuraa. Kun ei kiinnosta niin ei vaan kiinnosta. Miselle hieno syöttöpiste jälleen vastustajan maaliin. Ei mitään uutta siis. Haistakaa minkä haluatte ja pitäkää tunkkinne etc.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Ei tuota jaksa katsella kuin sivusilmällä. Sen verran huonoa on meidän joukkueen peli.

Vittu seinän katseleminenkin on intensiivisempää.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olinpa mennä hallille, mutta ei ilmeisesti hirveä menetys vaikka jäinkin kotosalle. No toki tässä ehtii vielä puskea kaikkien aikojen kolmannen erän, mutta pahoin pelkään että se jää toiseen kertaan. Tai toiseen vuoteen.
 

Micol

Jäsen
Naurattaa kyllä vieläkin hieman SaiPan 5 min "ylivoima", joka oli kyllä aika jäätävä suoritus. Peli kuitenkin tilanteessa 0 - 0 ja toinen pelaa kuin ottelu olisi ollut jo ratkennus Kärpille ajat sitten. :D Asennetta ja voiton kiimaa löytyy kyllä molemmilta.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aiai. LM on sitten ensi kauden valmentaja ? Tekeekö Suikkaset ?
Ei vaan, ei Mannerkaan peluuttanut yhtään tämän parempaa hokia tällä kaudella. Taitaa tulla alamäkivuosi jos yleensäkkään pelataan.
Rosterissa on nimimiestä poikineen mutta esimerkiksi ykkösketjun hommat ovat ihan kuutamolla.
Jotain on mennyt totaalisesti pieleen. Mitäpä Haba tuumaa ? Nyt ei mene putkeen...
Katosiko jotain Puljun sopparin vuoksi ? Sääliksi käy Cunykkiä ja Pyörämikaa. Pitäiskö laittaa pulju siitä veks ?
Ei mitään apuja ja jotenkin koko homma on täysin hengetön...pelkkä surffailu ei auta jos virhesuma on iskenyt.
 
Viimeksi muokattu:

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muistan kirjoittaneeni HPK pelin ”kiihkeässä läpsyttelyssä” , että en osta perjantain peliin lippua - thank god!!!!
Tämä sekavuus .....en muista nähneeni piiitkään aikaan NÄIN sekavaa Kärppälaumaa!!!! Pelaajia kierrätetään- onko se kuitenkaan paras ratkaisu??? Totta- junnut saa mahdollisuuuden, mutta tällä kaudella HE EIVÄT OLE OTTANEET tai NÄYTTÄNEET tätä mahdollisuuuta!!!!!
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aletaan olla hiljalleen jo siinä rajapisteessä, että Suikkanenkin peluutti parempaa hokia.

Toki tässä on "aika kultaa muistot" -varaus.
Mietin että Alatalon aikaan oli tällaista mutta taisi silloinkin olla peli parempaa. Tarvitaan maalintekijöitä ja pelinrakentajia eikä kulmissa pörrääjiä. Plussaa olisi syöttötaito ja kiekon kuljettaminen lavassa.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Tekis mieli lopettaa cmoren tilaus ja siirtyä taas ihan perinteiseksi teksti-tv seuraajaksi. Vähemmän nostais verenpainetta kun näkis vaan tuloksen. Voi sitä vapaa-ajan määrää sen jälkeen.
No näinpä. Tämmöinen joukkue saa miettimään, että miksi tästä haluaisi maksaa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllä sitä näinä aikoina taas osaa arvostaa vaikkapa esim. Laten aikoja. En ole oikein ymmärtänyt, enkä varmaan koskaan ymmärräkkään täysin tätä, että peli pitää voittaa, jollain "viihdyttävällä pelillä". Kunnianhimoinen yritys Mambalta, mutta ainakin itse voin sanoa, että ei kiinnosta melkein yhtään, miten niitä voittoja tulee, kunhan niitä tulee. Ja vielä vähemmän sen "voittotyylin" pitäisi kiinnostaa ammattivalmentajaa. Vaikka paljon puhutaan siitä "yleisöä viihdyttävästä pelitavasta", niin kylmä fakta on se, että ei ketään kiinnosta paskanvertaa, miten niitä voittoja tulee, jos tulee turpaan koko ajan, vielä vähemmän jotain ihan tavallista tallaajaa, joka seuraa lähinnä huvin vuoksi.

En vaan ymmärrä kuka neropatti aikanaan keksi Kärppien toimistolla Laten menestysvuosien jälkeen, että "oli väärin voitettu" tai, että "yleisö ei tykkää". Siis herranjumala! Teetettiinkö siellä, joku kysely missä yleisö ihan rehellisesti vastasi, että "paskaa on, ei viihdytä"? Vai mistä ihmeestä tällaiseen johtopäätökseen tultiin!? Mistä tämä väittämä, jostain yleisön "tietystä mausta" on edes peräisin!? Ihan K-Ä-S-I-T-T-Ä-M-Ä-T-Ö-N-T-Ä. Juu-u, kaikkia varmaan harmitti ihan hirveästi, kun Late tuli ja löi urheilullisuuden kuntoon ja kantoi pyttyä toisensa jälkeen Kärppäklubille. Ja nyt tämä kaikki kostautuu, kun Mamba koittaa pelata jotain "sexyhockeya", millä voi taktisesti pyyhkiä takapuolensa nykypäivän Liigassa. Siis ei ammattivalmentaja vaan voi edellenkään valmentaa noin. Ei vaan voi!

PS. Pahoittelut kirjoitusvirheistä, koska puhelin

Edit. Typot
 
Viimeksi muokattu:

Micol

Jäsen
Markku Flinkki oli kuulemma tehnyt viimeksi vottomaalin SaiPalle Kärpistä joskus kymmeniä vuosia sitten tai jotain. Ehkä tänään on The Ilta ja maagisen voiton kairaa lappeen rantaan veikkoloimaranta.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Jos koronaa sietää jostain kiittää niin siitä, ettei hallilla tarvitse käydä!

Aivan kauheaa lätkää.
Joo eipä tuonne tarvitse lähtä ennenkuin saadaan perusasiat edes kuntoon. En tiedä millaista sekoilua Alatalon aikana oli, mutta ei kait sekään voinut tällaista paskaa olla?

Hyi helvetti....
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kivvaa läpsyttelyä, en tiedä, olisinko mieluummin kidutuskammoissa vai katsoisin tätä halutonta, mautonta ja munatonta räpellystä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Olisihan se komeaa, lähes legendaarista taapertamista jäädä sarjajumboa vastaan perjantai-iltana kotona nollille. Ehkä herättelisi valmennusta, pelaajistoa ja joukkuejohtoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös