Ilkka Heikkinen – paluu Lukkoon

  • 104 438
  • 420

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Johtaja Virran Dream Team-ketjussa tästä jo olikin, mutta pistetään vielä asianomaisen nimikkoketjuunkin tietoa, eli Marko Leppänen kirjoittaa MTV3:n sivuilla Heikkisen uran olevan "sinettiä vaille valmis".

Linkki: SM-liigan tähtipuolustaja keskittyy mökkeilyyn ja perhe-elämään – uran jatkumiseen vain prosentin mahdollisuus: ”Ihmiset tulevat juttelemaan Prismassa ja toivovat paluuta”

Tiedä sitten millaisen sinetin ja missä vaiheessa se vaatii, mutta jos Heikkinen uransa viime kevääseen päätti niin kaikesta huolimatta on hyvä että hän päätti sen Lukossa ja vielä niin että peli kulki ja uskoakseni kaikille kannattajille jäi Bonosta hyvä kuva ja pelaamisesta hyvä mieli.

Minulle ainakin jäi, vaikka vielä vuosi takaperin olin jyrkästi toista mieltä enkä häntä millään olisi Lukkoon halunnut. Mutta näin päin on mukava olla väärässä, että pelaaja vastoin odotuksia ja harhaisia luuloja osoittautuu tekijämieheksi.

Ja vielähän tässä voi joku ihmekin tapahtua tänä syksynä. Prosentti se on yksikin prosentti.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heikkinen ei tullut - eikä tule - Lukkoon jäähdyttelemään ja ottamaan helppoja rahoja pois. Hieno, rehellinen mies.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Heikkinen ei tullut - eikä tule - Lukkoon jäähdyttelemään ja ottamaan helppoja rahoja pois. Hieno, rehellinen mies.
(meni vahingossa toiseen ketjuun, kuuluu tänne)
Fiksu toteamus myös, että parempi lopettaa hieman aiemmin kuin liian myöhään.
"Vähän liian vähän on paljon parempi kuin vähän liian paljon."
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvää jatkoa Ilkalle. Hienon uran pelasi ja ei meillä noita Lukko kasvatteja liiaksi ole jotka ovat myös NHL:n kirkkaat valot nähneet. Hieno viimeinen kausi Lukossa eikä itselleni ainakaan jäänyt mitään hampaankoloon siitä TPS reissusta. Tietääkseni se ei ollut Heikkisestä kiinni, ettei jo silloin olisi Lukko paitaa päälleen vetänyt. Mieluusti olisin nähnyt tämän kauden joukkueessa myös, mutta ei sitten enää löytynyt motivaatiota ja muutenkin ajat on mitä on, lisäksi hän kun kuuluu riskiryhmään muutenkin niin ehkä silläkin oli jokin osa päätöksestä.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Vähintään yhtä paljon kuin lämmittää mieltä Liedeksen "C" tällä kaudella, niin niin tekee myös tämä.

Leppoisia eläkepäiviä Bono!
 

Liitteet

  • 1312489_-b6615a49-94cf-4493-b853-b108e0838149_s1430x0_q80_noupscale.jpg
    1312489_-b6615a49-94cf-4493-b853-b108e0838149_s1430x0_q80_noupscale.jpg
    212,3 KB · kertaa luettu: 244

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Mukavat eläkepäivät Bonolle. Hieno mies, laukaus karmea raketti. Ikinä en unohda sitä yhtä keskialueelta ammuttua lämäriä yläkulmaan kun Stadissa pelasit. Nauti vapaaherran elämästäsi. Thanks for the memories.

Covidin luoma tilanne näytti nyt valitettavasti päättävän parin sekä Lukossa että HIFK:ssa pelanneen todella hienon pelimiehen uran, Heikkisen ja Haatajan. Pahaa sanottavaa miehistä on tuskin yhdelläkään kyseisten seurojen faneista. Ipe Pitkäsen jätin tältä maestrotason listalta pois vaikka hauska tyyppi onkin.
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hieman harmittaa että ei jatkanut. Mutta onneksi pelasi viime kaudella Lukossa, jää paljon paremmat muistot kyseisestä pelurista. Niin varmaan kaikille Lukon kannattajille.
Sanasta sanaan samaa mieltä. Vielä hienompi päätös uralle olisi saattanut olla todella lähellä ilman virusta. Heikkinenhän ei tainnut hienosta urastaan huolimatta yhdessäkään mestaruus-joukkueessa pelata? Vai muistanko väärin? Suoraselkäistä kommentointia tässä matkan varrella Heikkiseltä muutenkin tilanteestaan, eli ei lähtenyt tuonne enää pelaamalla kuntoon periaatteella, vaikka siitä ei olisi ollut epäilystäkään ettei terveenä ollessaan olisi ollut vahvistus taas muutamassa kuukaudessa jokaiseen joukkueeseen. Varmaan Covidin luoma epävarmuus koko kauden loppuun pelaamisesta helpotti myöskin lopettamispäätöstä.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Sitä mä mietin, että olisi ollut hienoa vetää Lukossa, kun oli vielä enemmän virtaa. Oli pirun hieno tämä viimeinen kausi, kun sai olla kotona." - Ilkka Heikkinen

Uran jatkaminen Lukossa oli ainut vaihtoehto, mutta kroppa ja pääkoppa itse ei ole pelitahdin ja vaatimustason mukaisella tasolla.

" Ja kun tässä olen Lukon pelejä katsonut, niin ne menevät niin lujaa siellä kaukalossa, että ei mun olisi mitään järkeä mennä sinne paskassa kunnossa mukaan."

Bono on viimeisen päälle järkimies. Tämä päätös jättää kuitenkin mukavat muistot jos toinen vaihtoehto on puolen kauden räpiköinti muiden mukana. Tietyn profiilin pelaajalla on tietyn tason odotukset ja kyllähän Bonolta kaikki olisi odottanut vähintään viime kauden tasoista tulosta. Tämä päätös avaa myös Sahlstedtille uusia ovia, kun pakkihankintaa pohditaan.


Jatkossa Bonon voi bongata MorningStarsin aamujäiltä. "Olen vähän alkanut kuntoilla, ettei ihan kamalaa kaljamahaa tule."

Loppuun vielä pieni kuitti, kenties meille:
"Siellä on ihan kiva olla, kun kukaan ei suutu jos menee omiin."

Rehellisen miehen värikäs haastattelu. Sitten joskus, kun Heikki Kauhanen jää Radio Ramonan kommentaattorin paikalta pois niin kysykää nyt herranjumala Bonoa.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Jutussa muuten mainitsi myös, että Koronalla ei vaikutusta päätökseen ollut millään mittarilla. Oman pään ja kropan mukaan mentiin ja tähän tulokseen päätyi.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nonni, hienoa että ehti vielä kotiin ja sai päättää uransa kotikulmilla. Hienot harrastukset odottaa, mitä näitä nyt oli, veneily, kalastus, metsästys, aamuhöntsät jne.

Oli toi Bono nuorempana hieman arrogantti hahmo kalastajakylään jakaen mielipiteitä. Sanoo kyllä vieläkin asiansa suoraan ja kiertelemättä. Kuten tänään lehdessä: Onneksi ei tarvitse töihin mennä!
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hattu täältäkin päästä Bonolle. Huikea jamppa.

- SHL:n puolustajien maalipörssin voitto
- NLA:n puolustajien maalipörssin voitto
- Liigan puolustajien maalipörssin voitto

Tuskin on kukaan pystynyt samaan? Näköjään löytyi vielä CHL:stäkin puolustajien maalipörssin voitto. Mestaruuden olisin Heikkiselle kyllä tottakai jossain suonut, mutta onneksi ympyrä sulkeutui Bonon kohdalla varmasti juuri niin kuten mies itse toivoikin. Hyviä eläkepäiviä Ilkka Heikkinen!
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli toi Bono nuorempana hieman arrogantti hahmo kalastajakylään jakaen mielipiteitä. Sanoo kyllä vieläkin asiansa suoraan ja kiertelemättä. Kuten tänään lehdessä: Onneksi ei tarvitse töihin mennä!

Bono on myös aiemmin sanonut julkisesti suoraan, että pelaa siellä missä maksetaan eniten. (Tämä siis uran huippuvuosina). Piristävä poikkeus, kun ei vain kierrellä ja jauheta jargonia. Bono oli myös viimeisiä ns. vanhan liiton puolustajia, joiden mielestä hyökkääjän tehtävä on pitää aina pää ylhäällä keskialueella.

Bonosta kuoritui vielä viimeisellä kaudellaan viimeisen päälle joukkuepelaaja, vaikka aiemmin mies on tunnettu ajoittain hieman itsekkäänä pelurina. Toki tuo itsekkyys on ajanut uralla Bonoa eteenpäin ja auttanut ottamaan sen ykköspakin roolin yv:llä ja laukomaan aina kun kiekon saa.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Bono on myös aiemmin sanonut julkisesti suoraan, että pelaa siellä missä maksetaan eniten.
Tästä aasinsiltana, muistaako kukaan minkä arvoisen sopimuksen Heikkinen teki aikoinaan NHL:ään? Parin minuutin googletuksella en tätä löytänyt. Oliko peräti yksisuuntainen vai miten nuo tulokassopparit meni tuohon maailman aikaan?

Toinen Heikkis-kysymys näin yleisesti myös: mistä toi Bono lempinimi on peräisin?
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toinen Heikkis-kysymys näin yleisesti myös: mistä toi Bono lempinimi on peräisin?

Rokun viesti vuodelta 2007: '' JyP HT:ssä pelasi joskus sen niminen pakki kuin Markku Heikkinen, jonka lempinimi oli Ponkke. Pikkujunnuissa pelannutta Ilkkaa ruvettiin kutsumaan tuon mukaan myös Ponkkeksi, ja siitä nimi on vuosien myötä jalostunut Bonoksi.''
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Bono myös sanoo lehdessä, ettei usko monenkaan (ulkomaalaisen, oletan) pelaavan KHL:ssä siksi että se on niin hienoa, vaan raha se on mikä ratkaisee.

Suoraa puhetta kyllä Heikkiseltä.
 

ganaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Robert Nordmark #31, Johtaja Virta
Kiitos Bono
Harmi, kun mies menetettiin TPS:ään
ruotsin jälkeen.

Viime kausi oli omaan silmään lähes täydellistä tekemistä joka osa-alueella. No, nyt se on game over.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös