Vuorisalo ja Vainio, nämä herrat. Hattu päästä, hieno esitys tänään toistaiseksi.

• Tykkää
Reactions: peno

TosiFani

Ässät
Ero syntyy pelivarmuudessa, Lukko tekee joka tilanteessa nöyrästi töitä ja tekemisessä näkyy toistojen määrä. Ässien pelissä tulee liikaa sellaisia virheitä jotka avaavat maalipaikkoja. Lukon ja Tapparan tasoiset joukkueet rankovat näistä.

madeOFspade

Ässät
Lukko on ollut kova, mutta maalipaikoissa Ässät ei ole ollut yhtään perässä.

Tehokkuus huonoa, Wännström sutannut kohta 5 paikkaa.

Mv peli ja erikoistilannepelaaminen, siinä suurin ero.

Lukko pelaa ihailtavan rohkeasti välillä. Hyökkääjät uskaltavat välillä varastaa kun luotto on puolustajaan.

Roku

Rauman Lukko
4-1 Lukolle kahden erän jälkeen. Harmi tuo Ässien kavennus noinkin loppuun, onneksi ei toista maalia tullut. Ja ansaittuhan sekin oli, ei siinä mitään. Vielä pitää erä painaa, ei tämä vieläkään selvä ole.

Nigi

Tällä osumatarkkuudella jäi tuo Kivenmäen maali Ässien ainoaksi tänään.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuossa tilanteessa oli yksi neiti ja se on AMäkinen, tilanteen jälkeen työntää Kukkosen maalivahdin päälle. Ja vielä jää toiseksi väännössä Kukkosen kanssa.

"Sika" Mäkinen yritti vähän lämmittää Lukkolaisia mutta eivät lähteneet kunnolla mukaan tuohon provoon.

peno

Madness!
Tekemistä on, ja toivon että näin käy.................. Mutta aittokallio ei ole se joka pelin ratkaisee, vaan se että ässät alkaa tekemään paikoista maaleja.

Ei sekään auta jos lahjoitellaan oman pään persilyllä jatkuvasti maalipaikkoja Lukolle. Vähän sama laulu oli Tapparaa vastaan.

Raimoton

Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste

Zeta03

Setänen pelaa aikamoista unelmapeliä. Numerot olisivat toiset, jos maalilla olisi vähänkin epävarmempi kaveri.

Zeta03

Veikkaus: kolmannessa erässä nyhjätään vielä joku pystypaini.

Fuzzy

Ässät, Flyers
Ässät muuten nousi sysimustalla jumbokaudella yhdessä erässö nimenomaan 1-4 takaa-ajo asemasta tasoihin, ja meni vielä rankuille, jos oikein muistan.

Eihän tää mahoton ole. Nyt ihan perkeleellinen hurmos ja huutoa katsomosta. Ässät!

Olkku

Suomen mestarit 20-21
A.Mäkinen niputtaa, neidit hyökkäävät sit 2v1 päälle. Ihailen Attea, hieno mies.