KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 073
  • 3 460

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
CSKA on kyllä kova ja eittämättä yksi KHL:n top-10 porukoista yhdessä Jokereiden kanssa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toi Goldobin on huikea jannu, muistaakseni pelannut joskus liigaakin, mutta ei oikein täällä pärjännyt. Toivottavasti nyt on sarja oikea.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Avtolla taas vaihteeksi hieman kovempi lähtö peliin, kun 7 minuutin jälkeen kaksi - muna taululla. Jäätävällä prosentilla Jekaterinburg tuntuu iskevän avausmaalin ensimmäiseen vitoseen kotikentällä, taikka sitten olen vain valinnut oikeat pelit katsottavaksi.

Holland ja Macek maalintekijät. Ensimmäinen läpiajosta ja jälkimmäisessä Macek jätettiin aivan vapaaksi kaarelle, josta pisti kiekon sisään.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Avtomobilist on kyllä niitä harvoja ryssäjoukkueita, joiden peliä on ilo seurata ja yrittävät kentällä muutakin kuin pääsääntöisesti estää vastustajaa tekemästä maalia. Mielestäni jopa "ei-venäläisin" venäläisjoukkue ja varmasti Petersillä on siihen vaikutus. Toki ovat koittaneet pelata iloista hyökkäyspeliä jo useamman vuoden(?) ajan, joka sitten on kostautunut pudotuspeleissä.

Kuittaako rakas @Sämppäri väitteen todeksi?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuittaako rakas @Sämppäri väitteen todeksi
Kuittaa kyllä. Lisäisin vielä, että tälle kaudelle koko skene on muuttunut aika paljon. Maalimäärät on hurjassa nousussa, joka kielii siitä, että pelitapakin on muuttumassa enemmän hyökkäysperusteiseksi koko sarjassa. Ei muutos tietenkään hetkessä tapahdu, mutta oikeilla jäljillä ollaan. CSKA:n pelissäkin on näkyvissä muutoksia, koska materiaali on sen verran huonompi kuin ennen.

Avto on tosiaan pelannut epätyypillistä kiekkoa jo vuosien ajan. En sanois, että se on kostautunu pudotuspeleissä niinkään, vaan ehkä enemmänkin pelitapaa ollan jostain syystä muutettu pudotuspeleihin, mikä on sitten kostautunut. Tiedä näistä.

Ufa on myös toinen epätyypillinen venäläinen organisaatio ihan johdosta pelitapaan saakka. Voi olla jonkin verran Lämsänkin kädenjälkeä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SKA:lla pelaajat toipuneet koronasta. Lähes paras kokoonpano jalkeilla. Aaltonen ainakin vielä poissa, ja pääkoutsi. Kova peli Magnitkaa vastaan tulossa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Atte "seison viisikon keskellä ylivoimassa" Ohtamaa. Mies.Myytti. Ylivoiman legenda. Attehan pyöri jokeriajan, jostain mystisestä syystä 1.ylivoiman keskellä. Tehot oli luokkaa 0+5. Moses-Koukal-Omark-Lajunen-Atte. Mitäänhän se ei siinä tehnyt, mutta oli tietysti kiva olla jäällä katsomassa kun Koukal teki maskin, Limpan tarjoili ja Mosse naulasi. Vieläkään en ymmärrä miksi peruspakkien perikuva on ylivoimalla kentällä. Ei tainnut tietää Erkkakaan.

Pahoittelut off-topicista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös