• 35 222
  • 586

Toby Dammit

New Jersey Devils
Rantasella erinomainen paikka laittaa 3-1 Girardin syötöstä, mutta ohjaus yli maalin.

Toby Dammit

Dallashan tässä toki paremmin on pelannut. Joulu kävi Coloradolla, mutta peli on pitkä vielä.
Eka puolisko joo, mutta mitä pidemmälle erä meni, sitä enemmän Coloradolla oli paikkoja. Vaaralliset maalipaikat Coloradolle. Esim. Rantasella kaksi hyvää tonttia mutta ei uponnut.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Mitä meinaat paremmin pelaamisella? Avsit päässy aika tiuhaan hyville tekopaikoille ja Dallasin maalin edessä vähän väliä trafiikkia.

Juu ja Coloradon maalin edessä ei varmaan tapahtunut mitään. Ihme puusilmiä täällä.

Henkka

Niin, eli erän ekaa puoliskoa ei lasketa, vaan se jälkimmäinen vain merkitsee?

M10

Avsin eka maali oli joulu ja toka täysin Oleksiakin maali.

Khudobinin piikkiin ei voi laittaa mitään.

Ei silti Stars oikein pärjää tuolle Avsin vauhdille. Toivottavasti peli hidastuisi tästä, se on ainoa toivo Starsin kannalta.

Toby Dammit

Kummallinen johtopäätös. Dallas hallitsi ekaa puoliskoa, siitä en ole eri mieltä. Toka puolisko oli sitten Coloradon. Mielestäni Colorado onnistui saamaan erän aikana yhteensä enemmän vaarallisia maalipaikkoja kuin Dallas.

Mutta siis kummallakin joukkueella oli omat momentuminsa.

Avalanche ja Tappara

Burakovskyn maalin jälkeen Dallas sai yhden vedon aikaiseksi maalia kohti hyökkäysalueella. Alussa Dallas oli ehkä niskan päällä, mutta oli Coloradollakin siinä paikkansa toisin kuin Dallasilla nyt lopussa.