Valioliiga 2020–2021

  • 94 715
  • 828

Mikä joukkue voittaa Valioliigan?

  • Aston Villa

    Ääniä: 0 0,0%
  • Brighton

    Ääniä: 0 0,0%
  • Burnley

    Ääniä: 0 0,0%
  • Crystal Palace

    Ääniä: 0 0,0%
  • Fulham

    Ääniä: 0 0,0%
  • Everton

    Ääniä: 0 0,0%
  • Leicester

    Ääniä: 0 0,0%
  • Newcastle

    Ääniä: 0 0,0%
  • Sheffield United

    Ääniä: 0 0,0%
  • Southampton

    Ääniä: 0 0,0%
  • West Brom

    Ääniä: 0 0,0%
  • West Ham

    Ääniä: 0 0,0%
  • Wolverhampton

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    41
  • Poll closed .

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Liekö sitten suurin osa rahoista laitettu uuteen stadioniin( ilmeisesti pitäis olla käytössä 2023-24 kauden alussa).

Everton käyttänyt viiden viime kauden aikana vajaa 550 miljoonaa uusiin pelaajiin, notta eiköhän siellä ole rahaa käytettävissä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
No katoppa, sitä on näköjään menny aikalailla enemmän mitä oon ajatellu, haha.
Täydellinen esimerkki siitä mitä tapahtuu kun ostat kasan 30 miljoonan ”ihan hyviä” pelaajia. Walcott, Iwobi, Sigurdsson (49 milj.!), Schneiderling jne.

Richarlison varmaan ainut merkittävä hankinta, jonka ura on mennyt Evertonissa eteenpäin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kiitos. Todella hienoa. Oli kiva lukea teksti ja iloita, että stadion on valmis tuota pikaa. Yleisöä mahtuu stadikalle tulevaisuudessa yllin kyllin, jos niin voi sanoa. Ei muuta kuin tupa täyteen ja viihtmään.
Vielä ei ole yhtään lapionpistoa tehty ja lisärahoitusta pyydetään Liverpoolin kaupungilta.
Olen yllättynyt, jos valmistuu suunnitellusti.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Eli Everton-keskustelusta opimme että stadion ei ole tulossa piakkoin ja rahaa on käytetty helvetisti.

Hohoh.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Vielä ei ole yhtään lapionpistoa tehty ja lisärahoitusta pyydetään Liverpoolin kaupungilta.
Olen yllättynyt, jos valmistuu suunnitellusti.
Valmistuuhan jenkkilässä talo valmiiksi kahdessa päivässä ainakin, jos on uskominen noita huuhaa ohjelmia lätäkön takaa. Ihan vain kyläläisten avustamanakin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mä vähän mietin noita ennakoita että jaksanko sitten vääntää joka vitun Brightonista kunnollista ennakkoa, tai se että en mä jaksa tehdä silleen puolivaloilla väkisin mitään. Ihan mielummin omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti, koska silloin on myös hauskempi itselle kirjoittaa. Notta voi olla että nostan vaan enemmän esille sitten asioita mitä seurata/mielenkiintoisia pelaajia/ilmiöitä/taktiikkaa jne. Mutta joo, jotain tulee kirjoitettua varmaan tänne ketjuun sitten kattavammin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Jos sitä lähtisi vaikka liikkeelle siitä mitä varmasti kaikki saa sitten kuunnella tylsistymiseen saakka ensi kaudella, niin asiantuntijoiden kuin kommentaattoreiden kuin facebook-asiantuntijoiden suusta. Eli keskustellaas hiukan:

BIELSAN LEEDS

Marcelo Bielsa on tuttu varmasti ainakin pintapuolisesti jos on hiukankin enemmän seurannut jalkapalloa viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Mutta pieni kertaus on aina paikallaan. Bielsan uran jälkeen kun aletaan miettiä, miksei jo nyt, jalkapallovalmentajia jotka ovat omalla tekemisellään vaikuttaneet pelin evoluutioon, on Bielsa todella korkealla listalla. Jos nyt meriittejä ja pokaaleja katsotaan, Bielsan tekeminen vaikuttaa varmasti aika heikolta. Mutta, varsinkin tässä tapauksessa on todella tärkeää katsoa sinne tulosten taakse. Enempää jaarittelematta voi vaan todeta, että Bielsa on persoona ja isolla P:llä. Oli sitten kyseessä Spygate ja sen jälkeinen legendaarinen tunnin pressitilaisuus, tai Laziossa pikainen käynti, Bielsa ei ole nuollut persettä, ei toimittajien tai kenenkään muunkaan. Jääräpäinen innovaattori kuvailee ehkä Bielsaa parhaiten.

Nykymanagereista Guardiola on eniten velkaa Bielsalle ja El Locon innovaatioille, mutta kaikkineen todella moni nykyhuippujalkapallon teeseistä on saanut alkunsa hullun neron päästä. Ainakin sen perusidean siis. Ilman Bielsaa ei olisi nähty yhtä pelin murrosta, ja tämä nyt pelkästään tekee argentiinalaisesta yhden aikansa merkittävimmistä valmentajista. Bielsan yhdeksi esikuvakseen ovat maininneet mm. Rodgers, Simeone, Guardiola, Pochettino, Sampaoli, Martinez ja Martino.

Bielsan omat vaikutteet tulevat jo kaukaa mm. Unkarin legendaarisesta joukkueesta joka mullisti jalkapallon kolmella kärjellään ja paikkaaa vaihtavine laituireineen. Unkari tietty oli velkaa jo Jimmy Hoganille joka taas aikaisemmin mullisti jalkapalloa omakehittämällään nopealla syöttöpelillään Itävallan peräsimessä. Tämän jälkeen tuli juuttien Total Football ja Michelsin "sosialistinen jalkapallo" joka myös aikanaan muutti kokonaan miten jalkapalloa pelataan. Argentiinassa aloitellessana uraansa Bielsa seurasi myös tarkkaan Cruyffin Barcelonaa. Mitä siis vaaditaan uudistajalle? Edellisiä uudistajia. Kaikistä näistä intohimoinen Bielsa alkoi tekemään ja "parantelemaan" omaa tyyliään.

Ja se kritiikki? Se on helppoa. Bielsa on todella vaativa valmentaja, moni Bielsan joukkue on vain yksinkertaisesti väsynyt jatkuvaan äärettömän korkeaan vaatimustasoon ja loppuunpalanut. Kuten moni muu pelin innovaattori, Bielsa on todella äärimmäinen kaikessa tekemisessään ja siinä sivussa voi moni urapolku ja silta palaa, lopullisesti.

Mutta miten Bielsan Leeds sitten pelaa?

“Football rests on four fundamentals, as outlined by Óscar Tabárez: one, Defense; two, attack; three how you move from defense to attack; four how you move from the attack to defense. The issue is trying to make those passages as smooth as possible.”

Van Gaal aikanaan toi menestyksekkäästi esiin Bielsankin suosimaa 3-3-1-3 -taktiikkaa. Van Gaalin 3313 erosi selvästi Cruyffin suosimasta 4-3-3:sta, jossa keskikenttä oli paljon "tasaisempi". VGn 3313:ssa tärkeä rooli oli keskikentän hyökkäävällä pelaajalla josta tuli linkki kärkikolmikon ja keskikentän välille. Tästä Bielsa on lähtenyt kehittämään omaa versiotaan 3313:sta ja nykyisestä suosikkitaktiikastaan. Paperilla siis perinteinen 4-3-3 on usein Bielsan joukkueilla hyökätessä 3313. Muut selvät ja silmiinpistävät erot "perusjoukkueisiin" Bielsan Leedsissä on tutut, jumalaton prässi ja kova liike, tämä kaikki myös puolustuksesta karsimalla. Maaleja tulee tulemaan, molempiin päihin. Leeds oli ehkä maailman rankimmassa sarjassa Championshipissä koko sarjan kovakuntoisin joukkue, ja se on melkein vähimmäisvaatimus myös Bielsalle. Leeds teki paljon maaleja ottelun loppuhetkillä vastustajan yksinkertaisesti väsyessä koko ottelun kestäneeseen korkeaan prässiin. Nyt sarja on paljon kovempi, kuten myös vastustajat, joten tämä elinehto tulee myös ratkaisemaan paljon Leedsin sarjasijoituksessa. Championshipissa Bielsa vaihteli paljon ryhmitystä riippuen siitä, pelasiko vastustaja yhdellä vai kahdella kärjellä. Yhtä kärkeä vastaan 4-1-4-1 ja kahta sitten tuo jo mainittu 3313. 3313:sta ehkä mainostin eniten nyt turhaan, koska molemmat nuo ryhmittymät ovat tuttuja Leedsille. Pääperiaatteet kuitenkin samat.

Siksi myös alkukaudesta Leeds voi päästä yllättämään monta joukkuetta. Pelaajat tietävät tarkkaan systeemin ja tehtävänsä. Bielsa luottaa pelaajiinsa ja ei pahemmin vaihtele avauskokoonpanoaan, muuten kuin loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Leeds on jo valmis uuteen kauteen. Hankinnat ajetaan sisään vaativaan systeemiin nopeasti ja toivotaan parasta.

MITEN LEEDS PELAA

Bielsan taktiikassa toistuu tutut kaavat, keskuspuolustajien ja laitapakkien (inverted wingbacks) synkronisoitu liikkuminen on elintärkeää. Tällä pyritään estämään vapaiden tilojen muodostuminen mahdollisimman nopeasti ja estämään näin vastustajan laitureiden väleihin juoksut. Tässä Bielsa luottaa myös wingbackien tippuvan alas nopeasti auttamaan puolustamisessa, muuten jatkuva liike ja prässi ja valmistautuminen hyökkäyksiin luo helposti taitavalle vastustajalle liikaakiin tilaa.

Hyökätessä lähdetään joko nopeaan vastahyökkäykseen tai Bielsamaisesti pelataan puolustuksesta saakka lyhyillä tilaa tekevillä syötöillä. Jälleen kerran laitapakkien liike ratkaiseen paljon, tavoitteena on muodostaa ns. timanttikuviota niin keskikentän puolustavan kuin ns. kymppipaikan pelaajan kanssa. Tämä taas auttaa luomaan tilaa laitureille, joiden luotetaan haastavan vastustajan laitapakkeja ja täten saamaan tilaan keskityksille ja syötöille boksiin. Eli mitä seurata? Laitapakkien ja laitureiden liikettä. Leeds on parhaimmillaan rasvattu kone ja todella näyttävä sellainen. Laitapeli korostuu. Bielsa myös haluaa keskuspuolustajien olevan hyviä pallollisena ja heidän syöttötaitoonsa luotetaan myös nopeissa hyökkäyksiinlähdöissä. Hyökätessä puolustusnelikossa on vain kolme pelaajaa. Timantit ja tilat. Jälleen.

Bielsa näkee itsensä arkkitehtina. Pelaajat liikkuvat ja vaihtavat paikkaa koko ajan. tällä haetaan numeerista ylivoimaa eri kentän osa-alueille ja täten lisää tilaa. Vaikka joúkkueen prässäys on kovaa, nopeat vastahyökkäykset lähtevät usein puolustuksesta saakka. Pallonriistot myös korostuvat ja tällöin Leeds onkin vaarallisimmillaan.

Tärkein pelaaja? Championshipissa Leedsin tärkein pelaaja oli helposti Calvin Phillips. Phillipsin rooli on niin tippua puolustajien eteen, kuin lähteä kärkien takana tukemaan hyökkäystä kuin tehdä juoksuillaan tilaa ja ylimiehitystä laitureille ja laitapakeille. Jälleen kerran, tilaa ja timantteja. Phillipsin roolia voi ehkä kuvailla perinteisenä registana tai ns. halfbackina.

Bamford kärjessä on myös sisäistänyt hyvin mitä Bielsa haluaa. Liikettä, levittämistä laidoille ja tarvittaessa jopa alaspäin pelaamista. Jälleen kerran ideana saada lisää tilaa.

Videolinkkinä myös. Näkee ja havainnoitsee ns. paremmin vielä mistä puhutaan.





Nyt alkaa ajatus jo sakkaamaan. Mutta jos jotain kysyttävää tms. niin tarkennan kyllä. Ei nyt kaikista näteintä tai jaoteltuinta tekstiä, mutta jotain edes!
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tuossa lyhyesti about mitä tosiaan mietin. Kirjoitellaan lisää ja muista sitten jos jengiä vähänkään kiinnostaa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tuossa lyhyesti about mitä tosiaan mietin. Kirjoitellaan lisää ja muista sitten jos jengiä vähänkään kiinnostaa.
Ihailtavaa vaivannäköä. Etenkin nousijajoukkueet kiinnostavat, koska en ole viime vuosina seurannut juurikaan Championshipia.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
En viitsisi whinettää, mutta tuo aikaisemmin kumottu Man C:n tuomio on jotain munatonta toimintaa UEFAn puolesta ja se voi vaikuttaa tulevan kauden tuloksiin Valioliigassa. Ai miksi se voi vaikuttaa? Koska joukkueen omistaja voi jatkaa samaa toimintaa jatkossakin ja pumpata rahaa sponsoreille, jotka sponsoroivat itse joukkuetta. "Pumppaamisesta" löytyy tietoa esim. Spiegelin uutisesta jo vuodelta 2018. Tästä Man C jäi kiinni ja hyvien lakimiesten avulla pääsi kuin koira veräjästä.

Nyt Koronan aikana Valioliigajoukkueilla ei ole varaa ostaa kalliita pelaajia, esim ManUlla, "maailman suosituimmalla joukkueella" on muka rahavarat vähissä ja tinkivät Sanchosta (onneksi Dormund pitää päänsä ja haistattaa Manuren naurettaville tarjouksille). Man C:lla on pohjaton kassa, mutta heidän pitää olla varovaisia, etteivät siirtosummat mene yli rajojen ja he jäävät taas kiinni huijaamisesta.

Mut joo, Poolilla on asiat hyvin ja joukkue on yhtenäinen joten Man C voi haastaa ensikaudella vaikka kiertävätkin taas sääntöjä.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Koko paska on lähtenyt lapasesta jo vuosia sitten. Barca ja Real varmaan ne ensimmäiset kirjanpito kikkailuiden aloittajat.

Itse en näe, että eikö joukkueilla ei olisi varaa ostaa pelaajia. Kyllä sitä varallisuutta löytyy moneltakin seuralta. Eriasia on sitten, että halutaanko sitä käyttää.

Olisin jopa toivonut, että Dortmund olisi myynyt sillä 120 milj. summalla Sanchon Manulle... Harmi, että Manulla loppu munat rahan takia. Siinä olisi Manulle kirjanpidosta muutamaksi vuodeksi poisteltavaa, kun Sancho lasaretista käsin vetäisi 10 peliä kaudessa.
 
Viimeksi muokattu:

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Olisin jopa toivonut, että Dortmund olisi myynyt sillä 120 milj. summalla Sanchon Manulle... Harmi, että Manulla loppu munat rahan takia. Siinä olisi Manulle kirjanpidosta muutamaksi vuodeksi poisteltavaa, kun Sancho lasaretista käsin vetäisi 10 peliä kaudessa.
Itse uskon, että Sancho pysyy terveenä ja pysyy Dortmundissa ensi kauden. Miksi helvetissä lähtisi huonompaan joukkueeseen? Kun vertaa Dortmundin ja Manuren joukkueita, Dortmund pesee Manun aika helposti. Reus, Haaland, Sancho, Billingham, Hazard, Brandl, Zakadou, Guerreiro, Hummels, Schmelzer, jessus mikä joukkue. Tulee voittamaan enskaudella vähintään mestareiden liigan. Dortmundilla on kovin rosteri tälle kaudelle koko euroopassa.
 
Viimeksi muokattu:

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Itse uskon, että Sancho pysyy terveenä ja pysyy Dortmundissa ensi kauden. Miksi helvetissä lähtisi huonompaan joukkueeseen? Kun vertaa Dortmundin ja Manuren joukkueita, Dortmund pesee Manun aika helposti. Reus, Haaland, Sancho, Billingham, Hazard, Brandl, Zakadou, Guerreiro, Hummels, Schmelzer, jessus mikä joukkue. Tulee voittamaan enskaudella vähintään mestareiden liigan.

No tuosta rosterista voit laatu pelaajia raakata yli puolet jo. Klopp tuon olisi saanut toimimaan ehkä, mutta Favrella tekee tiukkaa pysyä edes herkkusieni liigassa kiinni. Hummelsin jalat ei kestä kuin korkeintaan 10 peliä. Hazard oli viime kauden nimensä mukainen. Reus on lasaretissa myös sen 50% kaudesta vähintään. Reina voisi ensi kaudella yllättää...

Kunhan ensin tuon Favren saisi ulos ensin, niin voitaisiin puhua eteenpäin menosta...

Sancho olisi kiva nähdä valioliigassa. On se taitava poika kyllä. Toki en laita pahakseni, että Dortmundin väreihin taitaa jäädä. Vaikkakin ne kunnon rahat olisi Manulta pitänyt nyt lypsää.
 
Viimeksi muokattu:

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
No tuosta rosterista voit laatu pelaajia raakata yli puolet jo. Klopp tuon olisi saanut toimimaan ehkä, mutta Favrella tekee tiukkaa pysyä edes herkkusieni liigassa kiinni. Hummelsin jalat ei kestä kuin korkeintaan 10 peliä. Hazard oli viime kauden nimensä mukainen. Reus on lasaretissa myös sen 50% kaudesta vähintään. Reina voisi ensi kaudella yllättää...

Kunhan ensin tuon Favren saisi ulos ensin, niin voitaisiin puhua eteenpäin menosta...
No onhan saatanan kova tiimi. Hummelsin fysio on ollut joka vuosi hyvällä tasolla joten ei pelkoa. Hazardin veli toimii. Sancho juhlii ja tekee maaleja ja syöttelee. Brandl on keskikentän maestro. Reus pelaa puolet peleistä ja on silti 50%, Haaland tekee vähintään sen 20 maalia, Billingham lyö itsensä läpi, mutta vain 3 maalia ja 5 syöttöä ...... Reus ei ole joka kausi lasaretissa. Dortmundin tiimi on paras euroopassa Liverpoolin jälkeen.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
No onhan saatanan kova tiimi. Hummelsin fysio on ollut joka vuosi hyvällä tasolla joten ei pelkoa. Hazardin veli toimii. Sancho juhlii ja tekee maaleja ja syöttelee. Brandl on keskikentän maestro. Reus pelaa puolet peleistä ja on silti 50%, Haaland tekee vähintään sen 20 maalia, Billingham lyö itsensä läpi, mutta vain 3 maalia ja 5 syöttöä ...... Reus ei ole joka kausi lasaretissa. Dortmundin tiimi on paras euroopassa Liverpoolin jälkeen.

Billingham on uusi tuttavuus kyllä itselleni...Jude Bellingham tosin ei.

Valioliiga topicista kyse, joten tämä varmaan jää tähän?

Valioliigaa koskien: Auban jatkosopimus pitäisi julkaista eri medioiden mukaan jopa jo tänään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kiitos aivan loistavasta analyysista! Leedsiä on tosi hankala arvioida miten tulevat pärjäämään.

Se jäi mieleen kun pelasivat Arsenalia vastaan cupissa, niin Arsu oli ekalla jaksolla aivan helisemässä ja juuri tuo Leedsin pelinavaus, jossa Phillips tuli tukemaan toppareita ja pallo pelattiin laitaan liikkeessä olevalle wing backille oli komean näköistä. Toisaalta paketti ei kestänyt kasassa 90 minuuttia ja Arsenal meni jatkoon.

Leedsiä on tosi hankala arvioida onko saumoja olla Wolvesin kaltainen valmis paketti vai liian optimistinen Norwich?

Pitäisin hyvänä vertailuna Brightonia, joka pelaa kanssa alhaalla uppiniskaisesti pallon kanssa eikä suostu roiskimaan ja kyllä tuo on välillä ihan itsemurhaa. Southampton varmaan toinen vertailukohta, joka on kanssa hyvin valmennettu porukka ja Leicester pöllytyksen ja muiden kasvukipujen jälkeen alkoi näkyä pientä kehitystä.

Hankintapuolella Bielsa ei varmasti keuli ja on aiemmin todennut, että tekee omista pelaajista mielummin parempia ja toki ei noin tiiviiseen systeemiin voi ihan ketä vaan tuoda. Isoimmaksi hankinnaksi veikkaan maalivahti Romeroa, joka sopisi sinne kuin nyrkki kreikkalaispoliisin silmään.

Kalvin Phillips on se pelaaja, josta itse odotan seuraavaa Maddisonia/Grealishia, joka nousee tähtikategoriaan. Viime kesänä ennustin samaa Ceballoksesta ja sen suhteen alku näytti pahalta mutta loppua kohden paransi.

Oma arvio on, että Leeds pysyy sarjassa melko kevyesti mutta ei myöskään tarvitse haaveilla top 8 sijoituksista
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Poolin paketti on valmis tuollaisenaan tai kosmeettisilla lisäyksillä vielä pariksi vuodeksi. Yksi jännä huomio siihen liittyen on se, että kirvelevän CL-tappion jälkeen se voitti koko roskan komeasti ja kirvelevän PL-kakkossijan jälkeen se voitti koko roskan komeasti. CL-voiton jälkeen tuli seuraavana vuonna CL-ulospuhallus. Näin ollen voidaan olettaa, että ensi kaudella tulee PL-ulospuhallus:

Määritteletkö termin "ulospuhallus"? Minun määritelmäni on sellainen, että peli/suoritus muuttuu puuroksi, haluttomaksikin, jossa ei oikeastaan tapahdu mitään. Jengi on väsynyt etenkin henkisesti, mutta osin myös fyysisesti.

Nyt Poolin CL-kausi päättyi Atleticoa vastaan, jossa peli ei minun mielestäni ollut millään tavalla paskaa. Päinvastoin, matsi kotona oli täysin hallussa, mutta sitten Adrian päätti hörpätä, ja peli valui sitä kautta käsistä. Tietysti se oli paskamainen tappio, mutta ei se mikään ulospuhallus ollut, ellei se sitten tarkoita sitä, että jokainen virhe tarkoittaa ulospuhallusta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Määritteletkö termin "ulospuhallus"
Tuossa CL-tapauksessa puhutaan siitä, ettei Poolin olisi kuuna päivänä pitänyt pudota vielä tuossa vaiheessa. Näin vain sen jälkimmäisen ottelun, senkin jälkikäteen. Siinä Pool oli tasapäinen Ticon kanssa, ei selvästi parempi, kuten olisi kuulunut olla. Suureksi ikäväkseni ilmoitan, että tällä hetkellä eurooppalaisessa futiksessa on mielestäni sellainen harvinainen tilanne, että yksi erottuu muista aika selvästi. Liverpool on Bayernia lukuunottamatta kertaluokkaa lähimpiä kisaajiaan parempi, on sitten kyse PSG:stä, Realista, Barcasta tai Citystä.

Oliko tuo täydellinen ulospuhallus? Tietysti. Pitäähän sitä jostain saada scousereille kuittailla.

Ps. Ensi kaudella Liverpool sijoittuu 84 pisteellä toiseksi tai kolmanneksi ja karsiutuu CL:ssä pois ennen 8-vaihetta.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Oliko tuo täydellinen ulospuhallus? Tietysti. Pitäähän sitä jostain saada scousereille kuittailla.

Ps. Ensi kaudella Liverpool sijoittuu 84 pisteellä toiseksi tai kolmanneksi ja karsiutuu CL:ssä pois ennen 8-vaihetta.

No sitten tietysti, jos kuittailu oli se pihvi tuossa. :D

Itse en lähde ennustelemaan. Pelit alkavat kolmen viikon päästä (oletettavasti), joten sitten alkavat näytöt. Vaikea on muuta ennustaa kuin sitä, että tiukempaa tulee kuin menneellä kaudella. Voi ihan hyvin olla, että ennusteesi toteutuukin. Eikä se nyt maailmanloppu olisi, kun on 1,5 vuoden sisään voitettu kummatkin pokaalit. Mutta tietysti se vituttaisi, jos mitään ei jäisi käteen. Kyllähän sinä sen tiedät... ;)
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kattelin tossa sivusilmällä Pool - Stuttgart 3-0. Hyvällä jalalla oli Pool liikkeellä, puoliajalla vaihtoivat kaikki. Oli melkein sivurajalta (siis kuvan korkeuden osalta) kuvattu, niin söi vähän katseluelämystä.

Eipä tuossa saksalaisilla palaa ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös