RIP-ketju

  • 2 887 180
  • 11 650

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Muistan lähinnä Lahdenmäen yhteistyöstä Docventuresin kanssa sekä parista kirjasta Riku Rantalan kanssa. En tiennyt mitään raiskaussyytteistä tätä ennen, siinä mielessä yllättävä poismeno.

Tuosta löytyy tarinaa. Good riddance sanoisin.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Emmerdalen Betty 89-vuotiaana. Poismeno on tapahtunut jo joulukuussa, mutta asia tuli suurempaan tietoisuuteen kuolinilmoituksen oltua lehdessä.


Surulinen uutinen vaikkei mikään yllätys korkean iän vuoksi. Betty oli kuitenkin pitkään omia suosikkihahmojani Emmerdalessa ja toisinaan sitä toivoi että palaisi vielä takaisin sarjaan.

Olisiko tuo nyt enää muutenkaan palannut sarjaan takaisin etenkin ikänsä vuoksi mutta nyt asiasta ei tarvitse enää edes haaveilla. (toivottavasti ei tehdä salkkareita Emmerdalessa että uusi näyttelijä vanhan tilalle, mutta tuskin tässä tapauksessa.)

Nyt on sitten lyhyessä ajassa lähtenyt kaksi erittäin hyvää entistä Emmerdale-näyttelijää kun se Zoe Tatenkin näyttelijä hiljattain menehtyi.

Ikäviä uutisia, kepeät mullat molemmille näyttelijöille.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ite luulen, että oli elämä epätasapainossa jo, ennen raiskautta ja syytettä.

No kaikkien kertomusten perusteella varmasti olikin. Ihmeen kauan Lahdenmäki sai jatkaa touhujaan, hyvin kaveria suojeltiin. Mutta sitten kun kaikki paljastui, niin työura loppui siihen. Raiskaajan maine on täysin kestämätön julkisessa työssä, vaikka kuinka osaisi hommansa. Lahjakas ihminen, mutta tuhosi ihan kyllä itse itsensä. Jotain vastuuta laittaisin myös niille, jotka Lahdenmäkeä suojelivat. Jos eivät olisi suojelleet, niin monta pahaa asiaa olisi jäänyt tapahtumatta.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Sailas sairasti vuosikausia syöpää. Se kuitenkin tavallaan unohtui, kun hän oli julkisuudessa asiantuntijan roolissa siitä huolimatta. Ainakin vielä viime vuoden puolella Sailasta haastateltiin, liekö sitten vasta tänä vuonna tapahtunut käänne huonompaan.

Iso puu kaatui. Yksi Suomen legendaarisimpia virkamiehiä, olen joskus itsekin hänet tavannut. Kevyet mullat.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt lähti tolkun mies. Sailas pelasti Suomen aikoinaan 90-luvun laman synkimmillä hetkillä. Kevyet mullat.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Suuri menetys varsinkin suomalaiselle huumorille. RIP Jope.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Pieni Hiace on hiljentynyt. Jope oli lahjakas ja hauska kaveri. Harmi että viime vuodet menivät terveysongelmien riivaamana.

Ollaan enkeleitä toisillemme, nyt Jope on itse sellainen. Rauhaisiat levot.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jormaa kaipaamaan jää hänen Samuli Edelmannin kanssa tekemänsä äpäräpoika, Arttu Wiskari.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juuri eilen oli töissä puhetta yhden kaverin kanssa että ei ole Jopen nykytilasta enää pitkiin aikoihin mitään kuultu. Molemmat kun osataan Jopen laulut ja sketsit ulkoa niin sen takia vaan mietittiin tuota.

Sellasta se on. RIP vaan. Jope oli hauska mies.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Harmi juttu. Jopen elämä ei ilmeisesti ainakaan terveyhuoliensa kanssa ollut kovin helppo.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Suuri menetys varsinkin suomalaiselle huumorille. RIP Jope.
Voisi ajatella, että suomalaisen huumorin taso jopa nousi Jopen poismenon myötä. Kaikki kunnia toki sorvin kiertämiselle.

Olen juntti, asun junttilassa ja tunnen vain juntteja. Silti en koskaan ole tavannut ensimmäistäkään ihmistä, joka olisi pitänyt Ruonansuun huumorista. Ei niitä täällä ole. Ehkä ne on sitten Helsingissä.
 
RIP tosiaan. Monitaituri ja itselle kotimaisista viihdetaiteilijoista ykkönen. Harvemmin julkisuuden henkilöiden poismenot suuria tunteita aiheuttavat, mutta tämä kyllä riipaisi.

Viihdepuolen lisäksi hallitsi myös herkemmän musiikin teon. Enkeleitä toisillemme on hieno kappale ja taidankin pistää sen nyt soimaan Jopen muistolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös