Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  • 2 497 414
  • 16 370

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Kyseessä on vittu kausi-influenssaa lievempi tauti, jonka moni sairastaa huomaamattaan.
Lääketieteestä jotain tietävät ovat sanoneet, että muutama kuukausi ja virus häviää joka tapauksessa.

Median siivittämä massahysteria ja globaali sosiaalinen paine niin Suomen lammaspäiset päättäjät tekevät just niin kuin muuallakin tehdään. Saatana tulis se iso meteoriitti nyt sitten kun maailma pysähtyy kuitenkin. Kuollaan kaikki kun mieliala on jo sen mukainen ja napalmia kiinalaisille.
Jos leviämistä ei rajoiteta ja tartuntapiikki jätetään korkeammaksi ja kapeammaksi, ei terveydenhuollolla ole kapasiteettia hoitaa apua tarvitsevia vaikka useimmat sen flunssan ihan ohi mennen sairastavatkin. Nyt nimenomaan ei taivuttu globaalissa paineessa vaan päätöstä viivyteltiin turhaan ja tärkeitä toimenpiteitä jätettiin tekemättä epidemia-alueilta tulleiden suhteen. Nämäkään toimenpiteet tuskin riittävät sillä tauti kyllä leviää julkisissa, työpaikoilla ja kouluissa.

Vaikka tilanne lieneekin kesän tullen käytännössä ohi, ei tässä mitään ylireagointia ole.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kookoolla ei mestaruutta Liigasta koskaan, Ipallakin jostain historiasta ja Lukolla Jeesuksen ristiinnaulitsemisen aikoihin. Kärpillä tullut mestaruus suurinpiirtein joka toinen vuosi tässä 20v ajan. Hieman eri asiasta puhutaan. Lukon pajatsokin tyhjenee aika hyvin kauden jälkeen, kuten varmaan Ipalla ja Kookoollakin käy. Saattaa olla ihan once-in-a-lifetime (vaikka korona ei iskisikään) tilanne tämä näiden joukkueiden faneille.

Ilmeisesti olisi ymmärrettävä asia niin, että näiden seurojen menestys olisi tärkeämpää kuin muiden ihmisten terveys. En väitä, etteikö se harmittaisi jos pelit jää pelaamatta, mutta pitää pystyä asiat laittamaan tärkeysjärjestykseen.
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hermes
Liigan toimitusjohtaja ei vieläkään voinut kertoa liigan jatkosta. Ei halunnut spekuloida sillä että kausi päättyy runkosarjaan
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Päätöksen pudotuspelien pelaamisesta SM-liigan hallitus tekee mahdollisesti jo tänään illalla ylimääräisessä kokouksessa. Vaihtoehtoina ovat Hiltusen mukaan koko kauden peruminen tai pudotuspelien pelaaminen tyhjille katsomoille.

Pelataan tyhjille. Olen valmis maksamaan vaikka satasen lisää Telialle/Liigalle, jos se talouspuolesta on kiinni.
 
Vittu että vituttaa. Vituttaa niin saatanasti, ettei vittu mitään rajaa!

Tämä oli osaltani tässä, tack och adjö Jatkoajan keskustelupalsta.

SAATANA.

"Miehistä parhaat, tää on matkamme pää.."

Ymmärrän tietysti tässä tilanteessa täysin Lukon, Ilveksen ja KooKoon fanien vitutuksen määrän.

Mitä ihmettä? Luulisi että tuo porukka juuri osaa parhaiten pettymyksiä käsitellä..

Nyt vaan osui kaikille sama päivä. Vai väitätkö tosissasi, että tuossa olisi ollut mitalikolmikko? Tai edes 2 mitalistia?

Ilveksen symppaaminenkin on vähän kuin heiittäis siperianhuskyn pihalle, ja miettis että tarkeneekohan se pakkasessa..
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
No ehkä toiset ottaa nuo asiat suuremmalla tunteella, mutta ihan samalla tavalla ajattelen vaikka futiksen EM-kisoista. Voi varmaan verrata Lukon tai muiden vastaavien tilanteeseen. Pitää kuitenkin muistaa, että terveys on viihdettä tärkempi asia.
Eiköhän ne kisat vaan siirry ens kesään. Ottaisi sekin päähän jos ne peruttaisiin mutta uskon siirtoon niin en tuota stressaa.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oli paikkakunta tai kaupunki mikä tahansa niin onhan nämä itkupotkuraivarit huvittavia kun kyse on vakavasta terveysuhasta meille kaikille. Tämä on vain urheilua.

Ei sunkaan jeesustelua jaksaisi joka ketjussa lukea kaiken muun vitutuksen lisäksi. Eikö facessa tai jossain olis jotain valkoritarointiryhmiä?
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
No ei ole kaikille ihan sama. Viidellä joukkueella kausi olisi joka tapauksessa loppunut lauantaina. Kerrankin kun KooKoon osalta kausi olisi jatkunut runkosarjan jälkeen niin eiköhän joku vitun Korona-virus tule ja pilaa koko kauden. Ei ole todellista. Ihan kun olisin unessa ja näkisin painajaista.
Edelleen kysyn miksei loppuja pelejä pelattaisi maksimissaan 500 katsojan yleisömäärille.
Nyt oikeasti säälittää kookoo fanien puolesta ilman sarvia ja hampaita. Kyllähän tämä melko uskomattomalta tuntuu. Saattaa tulla vielä melkoiset jälkiselvittelyt loppukaudesta.
 

Creeper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
"Miehistä parhaat, tää on matkamme pää.."



Mitä ihmettä? Luulisi että tuo porukka juuri osaa parhaiten pettymyksiä käsitellä..

Nyt vaan osui kaikille sama päivä. Vai väitätkö tosissasi, että tuossa olisi ollut mitalikolmikko? Tai edes 2 mitalistia?

Ilveksen symppaaminenkin on vähän kuin heiittäis siperianhuskyn pihalle, ja miettis että tarkeneekohan se pakkasessa..

Harmi jos kausi perutaan, ei näe loppuun saakka Tapparan kiihtyvää alamäkeä.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Valoja nyt vähän päälle, kummasti on monessa maassa toiminut se että riskialueelta tulleet on laitettu karanteeniin ja/tai testattu. Suomessa ei tehty yhtään mitään! Vielä tänäänkin koneet lentää Italiasta Suomeen ilman mitään rajoituksia. WHO:n johtaja on nimenomaan jo useampaan kertaan kehunut muutamien maiden toimia joilla on epidemia saatu rajattua/pysäytettyä ja toisaalta taas antanut aika kovaa kritiikkiä muille maille kuten Suomelle kun mitään ei ole tehty.
äh - antaa olla. Se on ihan sama mitä täällä sanoo. Mä jätän osaltani tähän.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Laksatiivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karri Kivi
Vaikka kyseessä olisi Ässien MOI '13, en siltikään olisi otteluiden perumista vastaan, jos semmoinen päätös tulisi. Kyseessä on kuitenkin hieman urheilua tärkeämpiä asioita.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä näitä pelejä tule kukaan näkemään Teliastakaan, koska ei siellä palvelimet pysty käsittelemään lisääntyneitä katsojamääriä
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Miettikääs nyt raumalaiset ihan oikeasti, että mikä tässä maailmassa on tärkeämpää:

- Lukko jääkiekon pudotuspeleissä ja riski, että sairaalat ja terveydenhuolto kuormittuvat niin pahasti yli, että kaikkia sairaita ei pystytä hoitamaan kunnolla.

Vai:

- Jääkiekkokausi seis ja riskien minimointi, jotta mahdollisimman moni saa mahdollisimman hyvää hoitoa.

Ymmärrän, että ottaa päähän, mutta nyt järki käteen. Ei tämä ole mikään "mummolla on nuha jossain italiassa" -tilanne, vaan oikeasti vakavasti otettava pandemia.
Eikö saisi vituttaa? Ainakin minulle ja monelle muulle Lukkofanille Rauman Lukko on yksi tärkeimmistä asioista. Helvetinmoinen henkireikä kaikkine huonouksineen ja hyvyyksineen. Voin varmaan sanoa monen muunkin joukkueen kannattajan puolesta saman asian. Ainakin Ilves- ja KooKoofanit ovat varmasti yhtä murheissaan tilanteesta.

Mikä sinä olet sanomaan, että mikä saa vituttaa ja mikä ei? Osaa varmasti vituttaa se, että menettää työpaikkansa tai puolet omaisuudestaa. Toista voi vituttaa, kun hieno kevät on pilalla ilman tapahtumia. Ihan yhtä lailla voidaan aina sanoa, että miksi sinua nyt joku paskalta maistuva nakki vituttaa, kun toisella puolella maailmaa lapset näkevät nälkää.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Nyt vaan osui kaikille sama päivä. Vai väitätkö tosissasi, että tuossa olisi ollut mitalikolmikko? Tai edes 2 mitalistia?
En mä niin väittänyt, mutta pitkälti kiitos noiden kolmen underdogin, väitän että meillä olisi vuosikymmenen mielenkiintoisimmat puolivälieräparit käsillä. Ja nyt ne pelataan best case scenariossakin tyhjille katsomoille... Kiitos Kiina!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kulujen osalta kun miettii niin voitaisiinko kenties pelata "virtuaalikatsojille" eli kulut hallista ja matkakuluista saisi faneilta ja yhteistyökumppaneilta. Telia voisi myydä vaikka jotain lippupakettia josta osuus menisi seuroille. Tietenkin terveys edellä pitää mennä mutta juuri nyt ei pitäisi kai mitään isoa uhkaa olla pelaajille jos ilman katsojia pelataan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Noloa Liigan hallitukselta kun pari tuntia sitten tuli tiedote että hommat jatkuu ja nyt on hallitus kieltää kaikki.
Niinsanottu kredibiliteetti kärsii.

Ehkä vähän sellanen rinnakkaistodellisuuden olo tuli kyllä. Markkinoidaan tapahtumia, myydään lippuja, eikä sivumainintaa muunlaisista vaihtoehdoista. Kun nyt kuitenkaan ei eletä (uutis)tyhjiössä.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Mutta joku jääkiekko-ottelu on esimerkiksi aika turha ja ylimääräinen tapahtuma, joka on helposti vältettävissä.
Pikkuinen ero kuitenkin asioille, että vähän nyt valoja päälle kuitenkin.
Mikä sinä olet sanomaan mikä on turhaa ja ylimääräistä ja mikä ei?

Etkö ymmärrä pointtia hallituksen jeesustelusta. Nuo vajakit eivät ymmärrä mistään mitään. Se on niin helppo laittaa tällaisia 'muka-kieltoja' joilla ei ole vitunkaan vertaa merkitystä isossa kuvassa. Vain jäävuorenhuippu.

Niin kauan kun rajat ovat auki, lennot pyörivät normaalisti, ihmiset käyvät töissä, koulussa, hoidossa, harrastuksissa, kaupassa on riski sairastua. Niin se kaikkien muidenkin tautien kanssa.

Jos tuolla hallituksen paskalla olisi ollut munat, asioille olisi tehty jotain kaksi kuukautta sitten. Vittu että sylettää.

Edit. JA odotan että kaikki isot toimistot kautta maan vedetään säppiin ja ihmiset kotiin töihin. Minulle kelpaisi pari kuukautta kotioloja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös