Kiitos kaudesta, TPS!

  • 62 222
  • 308

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kun nöyryys puuttuu jokaiselta organisaatiotasolta, kaikilta toimihenkilöiltä ja pelaajilta, niin jälki on todellakin tällaista.

Kesäteatterikaan ensi kesänä Naantalissa ei pysty näin posketonta sekoilua esittämään vai mitä Kouki?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Juu, kiitoksia minunkin puolesta Palloseura, ensi kaudella kokeillaan sitten uudestaan.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On muuten karua lukea oma kommenttinsa liki 11 vuoden takaa ja peilata tähän nykytilanteeseen. Eihän tässä ole enää aihetta mihinkään vitutusketjuun, on vain puhtaasti surullista miten kaikki (pl. Kissat) on saatu vedettyä lokaan. Hävetkää edes.
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kunnianpalautus, heh. Jäi sitten tekemättömäksi tälläkin kaudella. Kiitos vaan, en tiedä pitäisikö tämän kauden sähellyksen johdosta itkeä vai nauraa. Toivon mukaam tammikuussa 2016 emme ole samassa tilanteessa.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Onhan tämä nyt jumalauta hienoa seurattavaa ollut vuoden 2010 mestaruuden jälkeen...

2011: 13.
2012: 10.
2013: 13.
2014: 13.
2015: 14?

Mutta kuten joku jo totesikin, ensi kaudella päästään vielä alemmaksi!
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS voisi laittaa liigaosakkeen myyntiin ja hakea Mestis-paikkaa tätämyötä. Ehkä sillä tasolla pärjättäisiin paremmin? Tosin onhan tämä touhu ollut jopa Mestikseen verrattuna ihan katastrofaalista.

Meinaan vaan että alkaa näin kannattajastakin tuntua siltä, että tässä touhussa ei ole enää mitään ideaa. Tällä hetkellä ei paljon liikuttaisi jos koko organisaatio lakkaisi olemasta. Säästyisipä aikaa muuhun toimintaan ja satunnainen vitutuskin lakkaisi.
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jarla vois alkaa Fingerporin rinnalla piirtää Fingerturkua. Aiheita meinaan löytyis ja olis koko Suomen kansalla hauskaa. Komiikkaahan tää touhu on ollut viimeiset viisi vuotta muutenkin.
Kiitos TPS tästä kaudesta. Hyvin vedetty. Katsellaan keväällä sarjataulukkoa ylösalaisin niin hyvältä näyttää. Syksyllä taas uudella valmennuksella ja pelaajilla kohti parempaa. Sija 15 on pomminvarma.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Vaikeaa on tepsin tuleva ohjelma. Seuraavaksi 3 ottelun vierasputki; Kärpät, Lukko, Tappara
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotain TPS on todellakin saanut tällä kaudella aikaiseksi, sillä minua ei kiinosta enään yksikään TPS:n pelaama jääkiekko-ottelu, jos noita voi edes otteluiksi kutsua. Jos minulta oltaisiin kysytty syksyllä, että toivonko Sportin voittavan TPS:n tammikuuna ja vieläpä omina synttäreinä, olisin nauranut päin naamaa. Nyt tämä kuitenkin on täysin totta ja vain siksi, että haluan TPS:n sukeltavan todella syvälle tällä kaudella. Se on varmaa, että Sport ohi menee ja toivottavasti menee myös todella lujaa ja TPS jää suurella erolla jumboksi. Saadaan sitten keväällä kuulla miten viime kausi unohdettu ja ensi kaudeksi lähdetään palauttamaan sitä kunniaa jälleen kerran.

Alkuvuodesta sentään häviöt vituttivat, mutta nyt se on minulle aivan se ja sama voittaako TPS vai ei ja mielummin juurikin häviäisi vaikka kaikki loppu pelit. Vuori kumppaneineen voisi sen jälkeen pohtia mitä tarkoittaa pitkäjänteisyys, roolitus sekä ottaa tämä katastrofikausi niskoilleen ja erota välittömästi. Eikö se UTJ ole vastuussa kuitenkin urheilupuolesta.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Aika hyvä nosto tämä ketju. Oikeastaan juuri tuosta 2004 kevään tilanteesta alkoi tämä virallinen urheilullinen alamäki ja strateginen poukkoilu, jolle ei loppua näy (pl. kevät 2010). Taloudellinen alamäki oli jo tainnut alkaa aiemmin. Kaudelle 2005-2006 taidettiin ensimmäistä kertaa lanseerata tuo hieno "kunnianpalautus" teema.

On hyvin vaikea nähdä ulospääsyä tästä nykyisestä kierteestä. Ainoa tapa palauttaa uskottavuutta on alkaa yksinkertaisesti voittamaan, mutta millä ihmeellä TPS meinaa myydä sidosryhmilleen ensi kauden tuotetta (?). Tuo reilu kymmenen vuoden säätäminen on varmasti jättänyt jälkensä moneen. Siinä saa tosiaan olla aika monta "mattiateppoaseppoa" hengennostatusvideolla, jotta kausikortit käyvät kaupaksi. Melkeinpä parhaiten ilmaa puhdistaisi vierailu jossain mutasarjassa ja sieltä ylöspäin ponnistaminen.

Lisäksi on käsittämätöntä, että TPS-johto ei pysty myöntämään viimeisintä radikaalia virhettään. Eli, Suikkasen kenkimistä ja/tai eritoten Elomon palkkaamista päävalmentajaksi Suikkaselle rakennettuun joukkueeseen. Elomon aikana meno on ollut todella surkuhupaisaa ja moni maallikkokin näki tämän tulevaksi jo kilometrien päähän. Ero pistekeskiarvoissakaan ei jätä mitään selitettävää.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Nonni jaettu jumbosija! Kiitokset palloseuralle tämänkin elämyksen tuottamisesta ja kiitos taas tästäkin kaudesta. 7 senttiä ei tänäänkään riittänyt.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Nonni jaettu jumbosija! Kiitokset palloseuralle tämänkin elämyksen tuottamisesta ja kiitos taas tästäkin kaudesta. 7 senttiä ei tänäänkään riittänyt.

Seitsemänsenttisellä KUIVANA kakkoseen. Sekin olisi nautintoa verrattuna tepsun otteiden seuraamiseen.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos kaudesta tosiaan!
Se vähäinenkin luotto toimiston osaamiseen on kadonnut. Vuodesta toiseen samaa kyykkäämistä urheilullisesti. UTJ ei luonnollisestikkaan ota asiasta mitään vastuuta vaan häipyy kun pieru saharaan.
En näe mitään syytä miksi ensi kausi olisi yhtään sen parempi kuin edellisetkään. Taitaa olla ihan sama kuka Tepsin seuraava valmentaja on tai ketä pelaajia tänne hommataan. Taustaorganisaatio pitää huolen, että kurssi pysyy pohjaa kohden.

Reilut 30 vuotta on tullu Palloseuran otteita seurattua eikä koskaan ole ollut näin paska fiilis koko lafkasta. Edes se perkeleen korkealla mailalla tehty maali vituttanut näin paljoa. Nykyään Tepsissä kiinnostavinta on kulissien takana tapahtuva puppelointi ja sekin lähes poikkeuksetta negatiivista. Hyvä esimerkki tästä on Vahalahden ryssiminen Lukkoon.
Kai tämäkin vitutus laimenee välinpitämättömyyteen. Ei kestä ihmisen mieli näin päätöntä konttaamista ilman mitään toivoa paremmasta.

Tepsistä on jäljellä enää historia.
 

Veijari

Jäsen
Tepsi teki peräkkäisten vierastappioiden ennätyksen Liigassa. Yhtään tilastoja tuntematta ja tietämättä, pian taitaa olla hyvää vauhtia tulossa voitottomien (3p) peräkkäisten otteluiden ennätys? 15 on jo kasassa, mikä mahtaa tässä tilastossa olla ennätys?
Ei kiinnosta enää tepsin tekemiset millään tasolla mutta ennätysten rikkominen on aina hienoa!
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Noh, seuraavaksi vastassa on kahdesti Tappara ja mikäli Tapparan joukkue suhtautuu TPS:n samalla tavalla kuin pari viikkoa sitten kotipelissä Tampereella niin TPS:lle on kyllä ihan varmasti pisteitä tiedossa. Jos taas Tappara aikaa ihan pelatakin tällä kertaa voi TPS:lle tulla lisääkin tappioita.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä ketju. Noista yli kymmenen vuoden takaisista viesteistä välittyvät hyvin senaikaiset tunnelmat siitä miten älyttömän pitkältä ja jopa surrealistiselta silloin tuntui tuo silloin jo päättyneeksi luultu korpivaellus, jonka aikana TPS sijoittui peräkkäisillä kausilla sijoille 4 ja 8 ja molempina kausina joukkue putosi lopulta pudotuspeleissä saappaat jalassa taistellen runkosarjan voittajille. Eipä olisi silloin uskonut, että seuraavien yli kymmenen vuoden otannalla TPS on SM-liigassa eniten häviävä joukkue ja korpivaellus ei ollut vielä edes alkanut. Sama juttuhan se oli myös keväällä 2010, silloinkin sitä luuli, että korpivaellus olisi jo jäänyt taakse, mutta eihän se ollut silloinkaan kunnolla vielä edes alkanut. Viimeistä mestaruuskautta edeltävinä kausina TPS kuitenkin suoritti pääosin käytettyjen resurssien mukaisesti, toisin kuin nyt parin viimeisen kauden aikana. Katastrofikausi 2010/11:kin meni vielä yksittäistapauksena mestaruuskrapulassa, mutta vuodesta 2012 lähtien on tämä syöksykierre alkanut jo mennä yli ymmärryksen.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lisäksi on käsittämätöntä, että TPS-johto ei pysty myöntämään viimeisintä radikaalia virhettään. Eli, Suikkasen kenkimistä ja/tai eritoten Elomon palkkaamista päävalmentajaksi Suikkaselle rakennettuun joukkueeseen. Elomon aikana meno on ollut todella surkuhupaisaa ja moni maallikkokin näki tämän tulevaksi jo kilometrien päähän. Ero pistekeskiarvoissakaan ei jätä mitään selitettävää.

Suikkasen 11 ottelun pistekeskiarvo ennen kenkimistä oli 1,55 p. Ehkä paketti ei ollut parhaassa mahdollisessa terässä mutta onhan tuo nyt aivan huikea keskiarvo jos katsoo mitä Elomo on sen jälkeen saannut aikaan, viimeiset 18 ottelua 0,33 p/peli.

Suikkasen viimeisen kuukauden keskiarvolla Tepsi olisi edelleen taistelemassa suorasta pudotuspelipaikasta Tapparan ja SaiPan kanssa.

Ilmeisesti johto (Arse yms) tuolloin päätteli että tällä valmennuksella ja rosterilla pitäisi olla Top3:ssa.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eiköhän suikki-miehelle annettu monoa sen aivan käsittämättömän järkyttävän kamalan epäinhimillisen vieraspelisaldon vuoksi. Yksi kolmen pisteen vieraspelireissu kaudessa -tahti ei ollut tervettä ja kertoi jostakin vakavasta henkisen puolen ongelmasta joukkueen sisällä ja asialle oli ehdottomasti tehtävä jotain.

Ikävä vaan että valmentajanvaihdon jälkeen nyt hävitään sitten jo kaikki kotipelitkin.

Viime kausi oli kaikkine vahis & suomis & numppis -episodeineen sellainen pohjanoteeraus, etten millään olisi uskonut että siitä voidaan vielä laittaa huonommaksi. Pelillisesti tai muuten. No, tämä kausi onkin ollut vielä kamalampaa ryöpytystä. Joukkue pyörii päivittäin mediassa negatiivisissa mielessä. Mutta ens kaudella sitten taas.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos kaudesta TPS! Välierien tappiosta huolimatta tämä oli kokonaisuudessaan hyvä kausi. Runkosarjan toinen sija ja paikka neljän parhaan joukossa ensimmäisen kerran sitten viime mestaruuden. Erityiset kiitokset Tomi Kalliolle! Sinä olet kapteenina nostanut Tepsin takaisin Liigan kärkisijoille. Sinne minne se kuuluukin. Kiitos!
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä, TPS tarjoili useita viihdyttäviä hetkiä runkosarjassa ja varmistettiin CHL-paikka runkkarin perusteella. Kiitos.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kiitos TPS! Ei me nyt niin pahasti kyykätty kauden tärkeimmissä peleissä. 0+0 jokainen suurtähti ja palkkaakaan ne ei nosta hurjimmat kuin puoli miltsiä. Pelifirma kuittaa. Joukkuetta kannatteli jotkut farminiilot ja muut koohottajat, mutta se oli sitä koron kasvattamista. Pitsiturnauksesta tähän päivään mennessä melkein kaikki pukumiehet ehdittiin vaihtaa, seuraavaksi lienee fanit vuorossa.

Nyt voi laittaa kaljat kylmään ja odottaa taas seuraavia intohimoisia jees-puheita tulevasta, edelliset oli niitä 2020 paras EU-kasvattajaseura vai mitä se oli?

Haluan että ensi kaudella ykkösketju on Lehtinen-Virtala-Hauhtonen
Konttinen (Tero) - Olssoni (miinus)
Maaliin vaikka Kipper crocseissa.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt voi laittaa kaljat kylmään ja odottaa taas seuraavia intohimoisia jees-puheita tulevasta, edelliset oli niitä 2020 paras EU-kasvattajaseura vai mitä se oli?
Kiitos omastakin puolesta huikeasta kaudesta! Tuli säästettyä pitkä penni, kun telian sai irtisanottua jo hyvissä ajoin. Kun ei tässä mitään paanasia olla, niin tulee tarpeeseen.

Eurooppalaisesta suurseurastakin oli joskus puhetta, mutta perkules kun CHL:ssä syrjitään tätä liigan pohjasakkaa eikä päästä edes pelaamaan siellä. Muutenhan taisteltaisiin varmasti sielläkin mestaruudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös