Vittu miten typerä taklaus Elleriltä, 5 metriä ennen jo näkee numerot ja silti tööttää niihin.

Nopeasti vaihtui johtoasema, nyt 2-1 Pensille.

Pensille jäähy.

oiler99

Vranalla hyvä paikka mutta ei mene.

Walkin

Siitä olisi tuomari ansainnut syöttöpisteen, mutta Murray torjui. Kyllähän tämä vähän päiväpeli meininkiä on.

oiler99

Simon 3-1. Sitä ennen Hörnqvist ja Eller yrittivät hämmentää Brian Boucheria keskinäisellä juttutuokiolla.

Walkin

Seuraavaksi Pens ylivoimaa, 1-4 taululle maistuisi tähän väliin.

oiler99

Capsilla ei ole kyllä tänään minkäännäköistä tuuria.

(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Walkin

Hyvä toinen erä ja peli voisi olla enemmänkin vieraille, viimeinen ylivoima oli kyllä tosiaan uskomattoman väsynyttä tekemistä kun oli hyvä paikka karata kunnolla johtoon. Laukaukset 27-19 vieraille, nyt kliininen vieraserä ja pisteet mukaan.

Kuznetsovin yritykselle piiloutua Pensin vaihtoaitioon tuli hymähdettyä.

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Nyt on alkamassa hieno maalivahtien taisto kun Carey Price ja Elvis Merzlikins kohtaavat NHLssä! Kun on seurannut molempia veskareita useamman kauden ajan tarkemmin, niin tämä on hieno ilta. Jos he olisivat kohdanneet viime vuosina vaikka MM-kisoissa, niin koitosta olisi voinut tituleerata "Maailman paras versus Eurosarjojen paras".

Viasat palkitsee taas katsojansa niin, että vaikka tänään pelataan vain kolme ottelua, niin tätä ei näemmä näytetä. Tulinen Washington-Pittsburgh näkyy tällä hetkellä kahdella eri kanavalla ja "eeppinen klassikko" Carolina-Vancouver tulee jopa kolmelta eri kanavalta livenä! Jospa joku paskalaatuinen Xtra sentään aukeaa toisen erän aikana, mutta siihen asti pitää väijyä streamiltä. Super Bowl on tainnut viedä Viasatin kaiken huomion tämän vkln osalta..

Grainger

La Decimoquarta
Viasat palkitsee taas katsojansa niin, että vaikka tänään pelataan vain kolme ottelua, niin tätä ei näemmä näytetä.

Kyllästyin joskus tuohon ja vaihdoin suoraan Viaplaylle. Ei ole juurikaan jäänyt sen jälkeen otteluita näkemättä muuta kuin omasta tahdosta.

Sieltähän tämänkin ottelun näkee.

(1)
  • Tykkää

oiler99

Kuznetsov olisi voinut itse ampua.

Walkin

Pari vahvaa vaihtoa Capsilta ja 3-2 kavennus.

oiler99

Kuznetsov 3-2.

Walkin

Näyttää siltä ettei Pens pysty Philly-pelin tapaan kliiniseen kolmanteen erään, jonkinlaista selviytymistä tuo on nyt taas ollut ja tuolla pelillä on vain ajankysymys koska peli on tasan.