Ketjukoostumukset kaudella 2019–2020

  • 273 862
  • 1 768

Alanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid.
Missä on sanottu että Kanki pelaa? Liigan ja veikkauksen kokoonpanoissa ei ainakaan näy.

Ifkillä 12 hyökkääjää ja 6 pakkia. Iikka ei mahdu edes puremaan tuppea?
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
En nyt mitään hurraahuutoja päästä, kun Laakso ja Kankaanperä ovat syrjäyttäneet Winbergin kokoonpanosta, mutta jos tämä ei ole toistuvaa, en jaksa vielä ihan hirveästi kitistä.


Eiköhän tähän ole järkevä syy. Winberg ei tänään Kollien mukana ja eilen kellotti 12 minuutin peliajan joten ei välttämättä lepuutuksesta ole kyse. Tietysti tämä olisi ollut kolmas peli 4 päivään niin ehkä järkevää on ottaa pari tuoretta jalkaa kehiin. Varsinkin siihen nähden kun Jukreilla kova peli alla Tapparaa vastaan.

Ja samalla tämä myös hieman nostaa sinettiä Kangasniemen lähdölle.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottaen huomioon, miten päin helvettiä tämäkin kausi on pääsääntöisesti mennyt niin en ymmärrä miksi Winberg laitetaan auttamaan junioreita tässä vaiheessa (oli toki sinun mutusi), ja tilalle nostetaan paljon huonompi pelaaja?

Inhokkipelaaja, nojoo, ei vaan mahdu minun päähäni, että IFKssa on käyttöä pelaajalle, joka ei mahtunut pelaamaan Sportiin, ja Kerhon fanit käyvät naureskelemassa täällä, että miten Laakso voi pelata IFKssa? Kuten mainittua Winberg on nyt huomattavasti parempi kuin Laakso, ja varmasti joku Teräväinen ajaisi Laakson asian myös. Varmasti Teräväiselle tulisi kasvuprosessin kannalta olennaisia munauksia, mutta hänestä sentään voisi kasvaa erinomainen Liigapelaaja.

Joo, Kolli-vaihtoehto oli todellakin vain mun mutuani ja perustui lähinnä siihen, että eilen meni seitsemän maalia omiin ja kun ymmärtääkseni HIFK:ssa katsotaan asioita nykyään yhä enemmän pitkäjänteisesti isomman kuvan kautta, saatetaan haluta välttää negatiivisen kierteen alkaminen. Tai sitten päätös on tehty jo aikaisemmin, onhan Winberg kuitenkin pelannut valtaosan kaudesta Kolleissa. Pikkarainen tekee tietenkin edarikokoonpanopäätökset, mutta käsittääkseni Kuhdan kanssa Kollien osalta mietitään peluutukset yhdessä ja molempien osapuolten tarpeet huomioidaan mahdollisimman hyvin.

Ylipäänsä Kollien peluutuksesta edareissa joudun tyytymään molempien jengien valmennusjohdon päätöksiin. Se, miksi Teräväinen ei ole saanut näyttöpaikkaa, on hyvä kysymys. Mistään henkilökohtaisesta ei varmasti ole kysymys, jolloin taustalla on pakko olla joku muu syy. Heljangon kohdallahan sanottiin, että murtautui hieman yllättäenkin edareihin oman kokonaisvaltaisen työn ja ammattimaisen tekemisen johdosta. Voiko olla niin, että Teräväinen, Myllylä ja muut eivät ole vielä riittävän kypsiä muilta osin, vaikka pelitaidoiltaan olisivatkin? Jos esim. kaksinkamppailupelaamisessa on paljon parannettavaa, kannataako nuorta laittaa niitä järjestäen häviämään? Kenen asiaa se ajaa? Tai jos valmennus antaa ohjeita pitkin kautta, mihin asioihin pitää vielä kiinnittää huomiota eikä näissä osa-alueissa oikein tapahdu edistystä, pitääkö pelaaja silti palkita näyttöpaikalla? En siis todellakaan tiedä, onko näin, mutta en mitenkään jaksa uskoa, etteikö näitä asioita olisi tarkkaan mietitty. Jokainen tajuaa, varmasti myös Pikkarainen, että omien junnujen breikkaaminen on isossa kuvassa parasta, mitä voi tapahtua. Miksi hän periaatteellisesti toimisi toisin, kun ei se oikein hänenkään asiaansa aja?

Muiden jengien fanit nauraa meille? Älä perkele! Ja se sinua heilauttaa? Jaxuhali. Tämä palstahan on täynnä ihmisiä, jotka nauravat muille ja jos vähänkään löytyy paikka, missä voi sanoa jostain asiasta tai henkilöstä negaa, se kyllä käytetään. Itse en tosin muutenkaan muista mitään muiden jengien fanien Aleksi Laakso-dissausta suuremmissa määrin. Laakso on mun mielestä ihan riittävän hyvä pakki kolmospariin. Junnut eivät aina myöskään puhtaasti ole ”pomminvarmasti parempia” ihan oikeissa pelitilanteissa Liigassa ilta toisensa jälkeen kuin tällaiset kokeneemmat pelaajat, kuten Laakso. Mä en todellakaan vastusta junnuja edarissa, mutta ymmärrän myös sen, että hyppy junnuista Liigaan on tosi iso. Tällä kaudella kokoonpano on muutenkin elänyt liikaa ja pelaaminen on ollut odotettua vaikeampaa, jolloin on varmasti jouduttu vähän himmaamaan junnujen liigakokeiluja. Jälkiviisaus on aina helppoa ja nyt voidaan sanoa, että ehkä olisi kannattanut olla vähän rohkeampi, kun pinnoja on tullut odotettua vähemmän, varsinkin himassa.

EDIT: näköjään Winberg ei pelaa Kolleissakaan. Ei kyllä sinänsä muuta ekan kappaleeni ajatusta, joten jääkööt siihen.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
@BOL Eilen mietin, että tämä maltillinen sisäänajo on kyllä hyödyttänyt Heljankoa ja Winbergiä. Pelirohkeus molemmilla kasvanut joka pelissä.

Noilla jokaisella Kollien pelaajalla on oma henkilökohtainen suunntielma kehityksen kannalta ja siellä varmasti on porkkanana edari peliaika kun riittävät tasot täyttyvät. Sanoisin, että ollaan oikealla tiellä kun otetaan esimerkit Heljangosta ja Winbergistä.
 

Tackler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta on mielenkiintoista nähdä, mikä on Kangen päivän kunto. Hän tulee nyt Ahosen paikalle 7. pakiksi. Ahosen suorittamisessa on ollut havaittavissa laskeva käyrä viime aikoina, joten hyvä antaa Ronylle hieman lepoa ja samalla tosiaan mitata, missä mennään Kankaanperän osalta pitkän kuntoutusjakson jälkeen.

Tämä peli pitää ehdottomasti hoitaa kotiin oli kokoonpano mikä hyvänsä.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Minusta on mielenkiintoista nähdä, mikä on Kangen päivän kunto. Hän tulee nyt Ahosen paikalle 7. pakiksi. Ahosen suorittamisessa on ollut havaittavissa laskeva käyrä viime aikoina, joten hyvä antaa Ronylle hieman lepoa ja samalla tosiaan mitata, missä mennään Kankaanperän osalta pitkän kuntoutusjakson jälkeen.

Tämä peli pitää ehdottomasti hoitaa kotiin oli kokoonpano mikä hyvänsä.

Voihan se olla, että Kanki käy pelkästään av:t ja jonku hajavaihdon muutaman minuutin peliajalla.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
@BOL hyvää pohdintaa sinulta. Olen oikeastaan ainoastaan eri mieltä siitä, että Laakso olisi riittävä pelaaja edes IFKn kolmospariin. Jos pelaaja on todettu riittämättömäksi Liigaan kabinettiseura Sportissa sekä myös Kerhossa, ja joutunut kovin laihoin tuloksin hakemaan vauhtia Tanskan liigasta niin mielestäni tällaisia tusinapelaajia ei IFKn edes pitäisi rekrytoida. Lisäksi kahden kauden aikana jäällä nähdyt otteet mielestäni osoittavat varsin hyvin, miksei edes pikkuseurat ole nähneet käyttöä Laaksolle.

Myös mainitsemasi jälkiviisaus Pikkaraisen&co:n kohdalla, mitä tulee isompaan vastuuseen omille junnuille, on mielestäni jatkuvaa valmennustiimin kyvyttömyyttä ja munattomuutta. Junnut ja Kangasniemi kyllä uskalletaan laittaa vilttiin, mutta J. Keränen, Nykopp, Åsten ja Petrell saavat jatkaa kokoonpanossa pelistä toiseen vaikka suoritustaso ollut kaikilla pääsääntöisesti täysin ala-arvoinen.
 

Yhdeksän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Saarinen - Lundell - Dyk
Järvinen - Lyytinen

Tallberg - Sallinen - Leskinen
Varakas - Kousa

Keränen M - Nykopp - Keränen J
Ahonen - Motin

Engberg - Åsten -Nordgren

Engren - Tuohimaa

eli näköjään nyt on tippunu Paajanenkin kokoonpanosta.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Jaahas. Kangasniemen sopimuspurku-tiedotetta odotellessa. Siitäkös riemu syntyy, kun siirtyy johonkin Ilvekseen ja johdattaa Ipan finaaleihin.

Olisin itse antanut Iikalle nyt sen mahdollisuuden näyttää, että haluaako jatkaa meillä?

Esim:

Saarinen-Lundell-Dyk
Tallberg-Sallinen-Kangasniemi
M.Keränen-Nykopp-Leskinen
Engberg-Åsten-Nordgren

Ja jos ei Winberg ole 7.puolustaja niin joukkueessa ei ole junnuilla mitään merkitystä miten pelaat. Veteraanit ajaa aina ohi pelin suorittamisesta huolimatta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Voi perse, aika repaleisella setillä menee seuraavat 4 peliä.

"Sinulla oli Paajanen-Turunen akseli"... (Lasse Lehtisen äänellä).
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Paajasen loukkaantuminen on ikävä, kai se on todettava, että Nordis saa teräsmiehetkin lasarettiin..

Mutta, itse pidän hienona asiana Anton Lundellin paikkaa ykkösen keskellä. Siinä paikalla missä kuuluisi ensi kaudella pelatakin. Iso mahdollisuus ja voi vielä maksaa isolla kädellä takaisin tämä tilaisuus.

Nyt näyttää selvältä, että Iikan pelit alkaa olla IFK:ssa taputeltu, IFK voisi kyllä tiedottaa mistä on kysymys, mutta ehkä halutaan välttä Nikke B mallinen häly.

Winberg olisi mun joukkueseen mahtunut.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Saarinen - Lundell - Dyk
Järvinen - Lyytinen

Tallberg - Sallinen - Leskinen
Varakas - Kousa

Keränen M - Nykopp - Keränen J
Ahonen - Motin

Engberg - Åsten -Nordgren

Engren - Tuohimaa

eli näköjään nyt on tippunu Paajanenkin kokoonpanosta.

Miksi helvetissä sitä Kangasniemeä ei voi päästää kokoonpanoon? Tällainen koirankoppipelleily on suoraansanottuna ihan perseestä varsinkin kun poissaolojakin on taas reiluhkosti. Nyt tuossa on kaksi suht. tasapainoista hyökkäyskolmikkoa ja kaksi, joissa ei ole päätä eikä häntää. Edellisessä pelissä hatrickin tehnyt M.Keränenkin palkittu Nykoppin ja J.Keräsen kaltaisilla virtuooseilla.

Mielummin vaikka seuraavalla tavalla.

Saarinen - Lundell - Dyk
Kangasniemi - Sallinen - Leskinen
Tallberg - Keränen M - Nordgren
Åsten - Nykopp - Keränen J

Jos joku sanoo, että Kangasniemi ja Leskinen eivät kuulu samaan ketjuun, niin minä sanon, että A: heiltä voi sentään odottaa tulosta hyökkäyäspäähän, B: Nykopp-Keränen J -kaksikko kuuluisi korkeintaan rajallisille minuuteille nelosketjuun ja C: Engberg-Nordgren -kaksikko täydennettynä Åstenilla voi olla aika katastrofaalinen koostumus sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Melkoinen kokoonpano taas, huh huh. On se kun pitäisi nyt niitä pisteitä kairata raivolla niin jengiä tippuu kuin kärpäsiä. Miksei M. Keränen kakkosen laidalle ja kaksi huippuketjua ja kaksi jarrukenttää kasaan, nyt toi kolmonen on kyllä ihan huumoriosastoa ja varmaan hattutemppu-Keränen fiiliksissä tästä sommitelmasta... :)

Eiköhän tää tosiaan ole sinetti Kangasniemen lähdölle, jännä nähdä mikä on uusi osoite ja milloin tiedotetaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ylivoimassa lepää toivo, vaikea on esim. M.Keräsen tehdä mitään suurempia taikatemppuja kun sentterinä on Nykopp ja toisella laidalla se toinen Keränen. Nordgren pelaa varmaan taas jotkut jämäminuutit vain.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Miksei M. Keränen kakkosen laidalle ja kaksi huippuketjua ja kaksi jarrukenttää kasaan, nyt toi kolmonen on kyllä ihan huumoriosastoa ja varmaan hattutemppu-Keränen fiiliksissä tästä sommitelmasta... :)

Tai keskelle, jossa tehnyt ennenkin tulosta? M.Keränen on kuitenkin ihan yhtä paljon sentteri kuin vaikkapa Sallinenkin.

@-Kantor- Tuskin on kyse enää koirankoppi pelleilystä vaan siitä ettei Kangasniemi ole joukkueen arjessa mukana. Syitä tähän voi olla useita.

Kangasniemi on käsittääkseni edelleen joukkueen palkkalistoilla ja ilman loukkaantumista aivan taatusti käytettävissä pelaavaan kokoonpanoon.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Tarjottu Kangasniemeä Ruotsiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK

Tarjottu Kangasniemeä Ruotsiin.

Jaahas, tämä on ihan perseestä. Kangasniemi on parhaimmillaan aivan huikea yksilö ja Liigan viihdyttävämpiä pelaajia. Pakko myös samaan hengenvetoon kysyä, että missä vika kun jo toisena kautena putkeen ollaan myymässä tulosyksikön pelaajaa kesken kauden muualle. Joukkueen rakennusprosessissa mennyt jotain pieleen? Johtamisongelmia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös