Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 633 573
  • 20 712

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Miten täällä taas otetaan uusi vahvistus näin negatiivisesti vastaan ja jopa puhutaan että Pohjanoksalla pitäisi mennä, jolloin toisena voisi olla vaikka A-junnu tms. Kun ykkösveskari loukkaantuu, niin eikö se ole aika selvää että hankitaan uusi mies? Joukkueen tavoite on kuitenkin päästä sääleihin. Jos playoffeihin pääsisi normaalit 8 joukuetta, niin panosta ei enää olisi, jolloin kokemattomia poikia voisi peluuttaa niin paljon kuin sielu sietää. Kun panosta vielä löytyy, niin pelaajien kotimaalla, tulevan kauden joukkueella sun muilla ei ole mitään merkitystä. Parhaat pelaavat.

Tirronen on imuroinut viime aikoina todella outoja maaleja ja olenkin ehtinyt kiroamaan entistä enemmän miksi Haukeland päästettiin pois ja selvästi keskinkertaisempi (jonka katto on juurikin SM-Liiga) kaveri pidettiin. Loukkaantuminen selittää tätä paljon, Tirronen ei ole todellisuudessa noin huono. Hankinta oli loukin jälkeen pakollinen ja onhan Källgren paperilla ihan eri luokan veskari kuin Pohjanoksa. Kaverit ovat samanikäsiä, mutta Källgren on selvästi isompi veskari, päässyt Ruotsin junnumaajoukkueisiin ja pelannut jo reilut 100 ottelua ammattisarjoissa. Pohjanoksalla on itse asiassa 100 ottelua vähemmän kokemusta ammattikaukaloista. Näiden speksien pohjalta toisella heistä on potentiaalia tehdä uraa Liigaa kovemmissa sarjoissa, eikä se ole Pohjanoksa.

Pitää muistaa että SM-Liiga ei ole enää sama sarja kuin joskus muinoin. Tänne on vaikea hankkia kunnon pelaajia ellei heilllä ole toinen jalka eläkkeellä tai loukkaantumishuolia ja se näkyy myös suoraan kentällä. Viime aikojen näkemäni matsit ovat olleet aikamoista soheltamista, amatöörimäisiä virheitä on näkynyt vähän joka suunnassa kenttää. Kevät alkaa kuitenkin lähestymään, joten pelin luulisi kehittyvän syksyn karmeista räpellyksistä. Sarjassa pelaakin paljon joukkueita jotka ovat lähempänä Allsvenskan-tasoa kuin Euroopan huippusarjoja. Tähän peilaten ei ole suuri yllätys että nämä Ruotsin divaritähdet (+ Venäjän divaripelurit Pelicansis/Jukureis) sopeutuvat Suomeen niin hyvin. Tämä ei olisi tullut kysymykseen 15-20 vuotta sitten. Silloin naurettiin paskaisesti jos joku hankittiin Itävallasta tms. Nykyään EBEL-pelaajat ovat kuitenkin ihan kärkiukkoja täälläkin terävimmän kärjen ulkopuolisissa jengeissä.

Eli pähkinänkuoressa: TPSn tavoite lienee edelleen pudotuspeleissä. Edes sääleihin pääseminen, puhumattakaan jonkun Lukon tiputtaminen mitä vaaditaan itse playoffeihin selviytymiseen olisi mahdotonta pelkällä Pohjanoksalla. TPSn peli on ollut aika sekavaa viime aikoina, joten kokeneempi ja isokokoinen veskari saattaa tarjota tarvittavan selkänojan ainakin sääleihin asti. Phoenixin organisaatiossa on hieman turhan monta veskaria tällä hetkellä, joten Källgren olisi joutunut ECHL:ään. Tuo sarja ei ole kovin hedelmällinen kun olet kuitenkin jo pelannut monta vuotta ammattilaissarjassa. Jos AHLään avautuu tilaa ensi tai sitä seuraavana kesänä, niin sinne ehtii vielä takaisinkin.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näit. Tervetuloa mikäli mies on 100% terve, pysyy kunnossa sekä taidot ja tuntuma on tallella. Onneksi try out.
Siis ilman muuta tervetuloa, koska koeaika. Todellinen low risk high reward keissi. Ehkä miehen itsensä kannalta ajateltuna olisi kannattanut jo ura lopetella. Kenenkään pää ei kestä iskuja loputtomiin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt kun välikautta juhlitaan kuntoutuskurssein, niin tämän lomaliiton voisi vielä tämän vuorokauden puolella täydentää Seikolalla ja Timo Salo myös mukaan tälle vuosikurssille. Niillä pojilla oli pari kautta sitten kinesioteipille ja tiikerisalvalle käyttöä loukkaantumisista päätellen.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän kahden viikon ja 5 ottelun tryoutteihin palaa ihan tolkuttomasti rahaa
Tämä 12 päivän tryout aika kertoo aika paljon että kyseessä on valitettavasti eräänlainen arpa kerran TPS:n pelaaja hankinnoista vastaavat eivät ole nekään varmoja hankinnasta. Toivotaan että tällä "arvalla" voittaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Oishan tietty voitu mennä Pohjanoksa - Anttila tandemillakin?
Vai viittaatko Tukoseen? Kait Sastamala ulkomaista käy.

Lähinnä tietysti Källgreniä tarkoitin ulkomailla. Tosin kyllähän vähän vaikuttaa, että Tukonen on löydetty toiselta planeetalta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketäs muita klesoja vielä olis vapaana? Saataisko Kovasen Tommista meille viivapelote? Vahalahtihan olisi jo valmiiksi palkkalistoilla? Dave Spina?

Ehkä tässä on tietoinen strategia, kun Kärpät, Tappara ja Ilves vetoavat nuoriin, viimeistä kehitysaskelta ennen isompiin liigoihin siirtymistä hakeviin pelaajiin, niin TPS voisi tarjota tällaista "sairasvuoteelta takaisin kaukaloon" -kuntoutuspolkua
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tervetuloa kummallekin kaverille! Riski olematon molempien kohdalla ja rahaa ei noihin paljoa mene. Tuksu on kova pelaaja, saa nähdä mikä on äijän kunto.

Tepsi ei nyt ole mikään varsinainen pudotuspelien suosikki, joten hakujen "taso" on ihan ymmärrettävä. Ihan turha ottaa mitään järjetöntä riskiä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kyllähän kahden viikon ja 5 ottelun tryoutteihin palaa ihan tolkuttomasti rahaa

Joo ja varmasti näyttöjäkin ehtii antaa. Try out kaksi viikkoa? Pitääkö se Tirrosta sen ajan kädestä kiinni siellä sairaalassa? Eihän tuossa ajassa ehdi edes sukkia vaihtaa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TS:n jutusta koskien Tukosen paluuta:

Pudotuspelipaikoista käytävään taisteluun vahvasti viime kierroksilla mukaan noussut TPS vahvistuu Kallion mukaan mahdollisesti vielä jatkossa muutamalla pelaajalla.

– Olemme hereillä jokaisen pelipaikan suhteen. Joukkue ei välttämättä vielä ole aivan tässä, Kallio paljasti.


Tuossa muutenkin valotetaan Källgrenin ja Tukosen saapumisen taustoista.
Mielenkiintoista että tulijoita olisi vielä "muutama." Toivottavasti ainakin sinne pakistoon.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivon ihan oikeasti että TPS on onnistunut molemmissa hankinnoissa. Tsemppiä,terveyttä ja onnistumisia niin Tukoselle kuin Källströmmille (vai miten se kirjoitetaan).
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoa, että joukkuetta yritetään vahvistaa eikä ainakaan tyhjennysmyyntejä ole käynnistetty. Ei nää jannut mitään ykkös-, kakkos- tai kolmoskorin kavereita ole, vaan aikamoisia arpoja. Plussaa siitä, että ei varmaan maksa paljoa. Toki varmasti kaikki olisivat halunneet kovempia tekijöitä, mutta reaaliteetit ovat mitkä ovat.

Erityisesti Tukoselle toivon onnistumista. Odotukset on kolmeen peliin tehot 4+1 ja neljännessä (tps-jyp) tuppuraisen aivopieru päättää kauden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös