Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Heljanko heittaa kiekon ranniin oudossa paikassa,siella odottaa vihulainen joka syottaa keskelle ja peli tasan.

Hirvonen

Tappara
Heljangolla paikka jättää kiekko pakille viereen, mutta päättää laittaa kiekon ränniin ja Lukolle tämän seurauksena maali.

Borre

Tappara
Lukko tekee vihdoin kun Tappara ei osaa puolustaa keskustaa ollenkaan. Varmaan ainakin viides täysin avopaikka parhaalta sektorilta.

Heljanko pitänyt Tapparan pelissä mukana mutta kaikkia ei hänkään voi torjua.

Trimmer

SaiPa
KooKoolle tappiolla kotona 0-3. Hävettää.

Huono pakki

SaiPa, Ketterä
Eiköhän yksi erä riitä tätä "viihdettä". Toivottavasti KooKoo vähän edes höllää, tulee muuten ihan järkyttävät lukemat...

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
0-3 ja peli ohi ekassa erässä kotikentällä. Ok. Hyvin vedetty. Onhan tää nyt ihan uskomatonta paskaa, mitä SaiPa tarjoaa...pelistä toiseen. Painukaa vittuun surffaamasta sieltä kentältä, hävettää katsoa tuota. Tai no lähinnä naurattaa jo.

Hollanti

Varmaan se KalPa
Videoilta katellaan saiko KalPa kiekon maaliin.

Ässät
Heitetääs sellanen.kysymys, miltä Sebastian Revon peli on näyttänyt?

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ymmärtääköhän SaiPan viisikko ja Lehterä miten vitun hölmöltä tuo ns puolustaminen näyttää kun vastus polkee yksin omista maalintekopaikalle

Hollanti

Jukureille yv #3. Kantolan vuoro mennä boksiin

Huml71

Kärpät
Kyllähän Pelsuilla asennetta on. Tuohimaa avittaa myös.

1-1

Tapparan alivoiman paattyessa Malinen polkee huippunopeasti Moilasen kanssa 2-1 yv-hyokkaykseen ja vie Tapparan johtoon

Huml71

Kärpät
Laadukas nukahtaminen Pelsujen puolustukselta. Täysin sovittu aloituskuvio, Saarinen läpi, ja 2-1.