TPS kaudella 2019–2020

  • 580 779
  • 2 358

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Ilves hankki maalivahdin heti kun huomasi tarpeen.

Mitä tarkoitat tällä? Viime kaudella Dostal tuli, kun oli enää 10 peliä jäljellä. Siihen mennessä kumpikin pelannut maalivahti oli vetänyt 88%:n torjuntaprosentilla. En sanoisi, että hankittiin/saatiin heti, kun oli tarve :)

Kesken tämän kauden Ilves ei oo hankkinut maalivahtia, vaan Dostal liittyi takaisin vahvuuteen heti, kun oli selvää, ettei NHL:stä vielä tällä kaudella aukea paikkaa.

EDIT: Korjataan sen verran, että vähän aiemmin, helmikuun alussa tuli, mutta ei pelannut kuin 10 peliä runkosarjassa.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei se vaihtamalla parane. Tällä hetkellä joukkueen itseluottamus on taas jotakuinkin sellainen että ladon oveenkaan ei osuta metrin päästä. Kaskis-kiekko oli sellaista väkipakkoa jo pelitavaltaan ja ilmapiiriltään, että se sai tämän kauden osalta vankkurit aivan totaaliseen väärään suuntaan.

Huonot suoritukset ruokkivat huonoja ja kyllä Crosbystakin saataisiin tuskainen pleksien paukuttaja tällä löperyydellä. Mulle tulee ihan ne 12-13 ja 13-14 sekä miksei 14-15 - kaudet mieleen tästä. Artistit kentällä vain ovat vaihtuneet ja pääosan esittäjät. Valmentaja valmentaa samalla tajuten koko tavoitteen mahdottomuuden. Hajanaista, päämäärätöntä siveltelyä missä joka tilanteessa otetaan kuin alitajuntaisesti 10% pois joka tilanteessa. Joku pelaaja on luovuttanut enemmän, joku vähemmän, mutta sitä se teettää kun vanne kiristää tarpeeksi kauan.

Kyllä mä vaan toivoisin, että ne karsinnat olisi. Silloin tapeltaisiin näilläkin sijoilla veri suussa eikä nostettaisi päivärahoja, koska karsintakurimukseen ei kukaan enään tällaisen tervassa ja höyhenissä kieriskelyn jälkeen halua. Sen takia 10-11 - kausi oli poikkeava vaikka täyttä lietettä oli tuokin kausi tuloksellisesti, mutta silloin oli panosta ja se näkyi joukkueesta vikan taiston tauottua. Perkele kansaakin oli pirtissä.

Käyn peleissä tälläkin kaudella, mutta kyllähän tämä fiilikseen vääjäämättä vaikuttaa, vaikka välikauden teemoilla tähän startattiinkin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Pelissä ei toimi mikään ja just sen takia siitä pitäisi ensin tehdä niin helvetin yksinkertaista, että se voi toimia. Taitoa tossa sakissa on, mutta kuka sen kaivaa esille? On siellä ihan uskomattomia turhakkeitakin. Mutta niin on Budissit ja Korpparit jo taitonsa näyttäneet, että tulostakin voi tulla. Jos taas kunto on nolla, tai yleinen vitutus niin sitten asia on toinen. Moni varmaan haluaisi pelata kuitenkin ensi kaudeksi hyvän paikan itselleen, niin ihan kaikki ei välttämättä ole menetetty.

Raskasta on.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuulostaa negailulta, varsinkin kun kautta on vielä yli puolet jäljellä mutta joukkueen suoritus ja pelaajien puolilla valoilla hiihtely on sitä luokkaa että eiköhän tämä kausi ole jo taputeltu ja voidaan ruveta keskittymään ensikauteen. Joukkue ja jopa koko organisaatio muistuttaa tällä hetkellä mätää omenaa.
Ainut tämän kauden jännityksen aihe on enää se kuka lähtee koutsaamaan Tepsiä ensikaudesta lähtien. Onko se Kivi, josta olen itsekin hyvin vakuuttavalta taholta kuullut ja johon itse myös uskon vai kuitenkin Lämsä josta jotkut täällä vakuuttelee. Lämsän nimen jo kuullessa nousee karvat pystyyn sillä juurihan yhdestä Erkan suojattilapsesta päästiin eroon ja toivottavasti häntä ei tulla täällä näkemään missään roolissa.
Jokatapauksessa niin pelaajilla kuin kaikilla seuran työntekijöillä on peiliin katsomisen paikka tämän kauden osalta.
Yksi joka olisi ensimmäisenä saanut mennä peilineteen ehti itse irtisanoutua tehtävästään. Tuolla budjetilla olisi pitänyt pystyä kokoamaan aivan eriluokan joukkue kuin minkä Antsa kokosi. Rasitteena jo aikasemmin tehdyt Filppulan sekä varsinkin Korpikosken järjetön kuuden vuoden ja pitkähintainen sopimus. Joukkue ei ollut mitenkään tasapainoisesti koottu jossa on sopivasti maalintekijöitä, taitavia yksilöitä kuten mm. Palve, nopeita, kevytjalkasia laitureita jotka pystyvät myös ratkomaan pelejä, rouhijoita, nelosketjun puolustavia hyökkääjiä, taitavia kiekollisia pakkeja, isoja ja vahvoja oman maalinedustan siivoajia ja myöskin takuuvarmaa, voittavaa maalivahtia.
Tämän kauden joukkueessa puolustus oli jo ennen kauden alkua sellainen josta tiedettiin ettei hyvää tulee heilumaan. Nyt tämänhetkisistä pakeista Forsström, Kaskinen sellaisia nimiä joita ei kuuluisi lukea yhdenkään Liigaseuran kokoonpanossa, jotka ennen kauden alkua asettavat tavoitteekseen mitalli ja mestaruus. Lisäksi kun Sund, Windlert ja Salonen olleet todella floppeja niin eipä sinne montakaan nimeä jää ketkä ovat puolustuksessa edes jotenkin onnistuneet. Onnistujiksi lasken Anttalaisen, Larssonin, Viron ja myöskin Piskulan.
Hyökkäys onkin sitten oma lukunsa. Liikaa raskasjalkasia hyökkääjiä, niitä joiden taito-tai pelikäsitys ei vaan riitä ja ennenkaikkea huonoasenteisia pelaajia.
Mitähän Antsan päässä mahtoi liikkua hankkiessaan tänne kauden alettua Guiresin suoraan vuoden sopparilla ilman try-outtia ja Janatuisen samoin 1+1 sopparilla. Kumpikin täysin turhia täytepelaajia, joilla ei mitään annettavaa joukkueelle. Syövät vain omien nuorten peliaikaa pois.
Budish ei myöskään täytä lainkaan ulkomaalaisvahvistuksen vaatimia odotuksia ja Korpikoski, Filppula ja Wirtanen ovat pitkähintasilla lapuillaan olleet joukkueen selkeästi heikoimpia lenkkejä.
Antsa hankki jälleen täksi kaudeksi Ruotsin ”Mestiksestä” arvan, hyökkääjän( Holm), joka osoittautunut myöskin tyhjäksi arvaksi.
Sitten on näitä Antsan ja Kaskisen suosikkipelaajia( Väyrynen, Karvonen ja Kuru) jotka ovat nauttineet aivan liian suurta luottoa sillä kenelläkään heistä ei mitään käyttöä joukkueessa, jonka kuuluisi taistella mitaleista.
Osalla näistä mainitsemistani nimistä jatkuu soppari valitettavasti myös ensikaudella joka myös iso rasite.
Nyt tuo joukkue pitäisi tuulettaa kertaheitolla kunnolla ja kasata tulevan uuden koutsin avustuksella sellaiseksi jolla voitaisiin taas ruveta haaveilemaan menestyksestä. Sopivasti hyvän asenteen omaavia tähtipelaajia, nopeita, kevytjalkasia pelaajia, muualta tulleita nuoria nousevia kykyjä, paljon omia kasvatteja jne.
Paljon pitää tapahtua ennenkuin Palloseura jälleen palaa pysyvästi Liigan kärkiryhmään mutta pakko uskoa että Kallion, Uraman ja Westerlundin johdolla tämä on mahdollista ja tietysti tulevan päävalmentajan johdolla.
Täytyy myöskin toivoa että Urama osoittautuu juuri niin hyväksi hankinnaksi kuin mitä johto mainostaa ja hän laittaa junioripuolenkin kukoistamaan ihan erimalliin kuin mitä se nyt on ollut. Sieltäkin on saatava sisäsiittoinen kuppikunta touhu nopeasti pois, mikäli meinataan edes joskus haaveilevan siitä tavoitteesta minkä seura on asettanut vuodeksi 2020 eli olla Euroopan paras kasvattajaseura.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Joukkuetta ja eritoten ehkä tiettyjä kokeneita pelaajia vaivaa motivaation sekä uskon puute.

Johtunee siitä, että joukkue itsekin tajuaa, että mitään menestyssaumoja tällä kaudella ei ole, ja kymppisijakin - ei kovin kaksinen tavoite - lipuu kauemmas. Koeta siinä sitten löytää taistelumieltä, semminkin jos ei mitään varsinaista TPS-sydäntä ole.

Ankeaa. Lopputulos sitten näkyy kentällä, kun kukaan ei usko mahdollisuuksiin, ja harvaa kiinnostaa ihan vaan kunnian puolesta pelaaminen.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Joukkuetta ja eritoten ehkä tiettyjä kokeneita pelaajia vaivaa motivaation sekä uskon puute.

Johtunee siitä, että joukkue itsekin tajuaa, että mitään menestyssaumoja tällä kaudella ei ole, ja kymppisijakin - ei kovin kaksinen tavoite - lipuu kauemmas. Koeta siinä sitten löytää taistelumieltä, semminkin jos ei mitään varsinaista TPS-sydäntä ole.

Ankeaa. Lopputulos sitten näkyy kentällä, kun kukaan ei usko mahdollisuuksiin, ja harvaa kiinnostaa ihan vaan kunnian puolesta pelaaminen.

Tämähän se olisi. Se pieninkin motivaatio hiipuu hiipumistaan ja usko on loppu. Pitäisi saada parin pelin voittoputki ja onnistumisia, jotka ruokkivat pelaajia jatkamaan hyviä otteita, mutta en usko, että silläkään olisi suurempaa vaikutusta kokonaiskuvassa. Nyt lyödään päätä niin pahasti seinään, ettei tuolla kukaan jaksa enää taistella pääsystä kympin sakkiin. Vain mestaruus kelpaa, mutta se ei ole enää realistista ja siksi peli on sitä sun tätä.

Virtanen on minusta saanut edes joitain pieniä asioita päiväjärjestykseen, mutta kyllä tuolla auttamatta näkyy Kaskisen perintö. Kun on treenattu pari vuotta päin mäntyä, niin ei sitä helposti korjata. Siksi olisi pitänyt hankkia vahvistuksia, jotka eivät olisi ikinä nähneet Kaskista. Toki on aina vaikeaa löytää yhtäkkiä vahvistuksia, mutta squires ja se toinen eivät ole edes "välikautta" pelaavalle joukkueelle vahvistuksia. Täysin turha kuluerä.

Itse toivoisin, että Virtanen saisi pelaajat ns. paineettomaan tilaan ja joukkue pelaisi vapautuneesti. Nyt jotenkin näyttää, että ihan kuin suurinosa tuijottaisi liikaa sarjataulukkoa ja peli on ohi jo heti alkuunsa, koska parempi joukkue tulee vastaan. Valmistautuminen tottakai pettää kun ajatellaan näin.

Paineita ei pitäisi olla, mutta pelaaja puristaa mailaa? Virtanen. Ratkaise tämä.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas on jumpattu ketjuja uuteen uskoon.
Väyrynen-Filppula-Korppari
Suoranta-Wirtanen-Squires
"Tehoketju"
Holm-Kuru-Janatuinen

Pakisto sama ja Pohjanoksa aloittaa, varalla Anttila.

Lisätään vielä että, jos sinne kympin sakkiin halutaan, niin nämä pelit ovat kyllä pakkovoittoja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Ihan hyvää että kokeillaan muutosta ja herätellä pelaajia. Tirrosella ollut heikompia pelejä muutamia niin hyvä lepuuttaa. Anttilaa voisi kokeilla myös maalissa, hyviä otteita esittänyt.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ihan hyvää että kokeillaan muutosta ja herätellä pelaajia. Tirrosella ollut heikompia pelejä muutamia niin hyvä lepuuttaa. Anttilaa voisi kokeilla myös maalissa, hyviä otteita esittänyt.

Tirronen loukissa.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tuo nelosketju näyttää sellaiselta, että nyt jos koskaan kannattaisi ottaa mallia salibandysta ja siirtyä kolmeen ketjuun. En usko että kovin montaa minuuttia annetaan vastuuta.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Virtanen antaa itsestään sellasen äijämäisen kuvan jolla pokkaa sanoa ja tehdä koviakin ratkaisuja tarvittaessa.
Totuus taitaa olla kuitenkin toinen sillä nyt viimein olisi jo kaivannut häneltä tiettyjä peli liikkeitä kuten että Antsan kesken kauden hankkimat tähtivahvistusten Quiresin ja janatuisen siirtäminen poppareille samoin kuin myöskin Väyrysen ja tilalle junnuja kuten Intonen, Pärssinen, Pyyhtiä, Loikas tai Uusikartano.
Myöskin koutsilla pitäisi olla uskallusta sekä auktoriteettiä laittaa Korpikoski, Filppula ja Wirtanen yhdeksi kahdeksi pelin ajaksi katsomon puolelle.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Komppaan Hantta#23:ta siinä mielessä, että kaipalisin myös nuorille näytönpaikkoja. Pärssinen tai Pyyhtiä ei ole pelannut vielä peliäkään. Mitä Kuru esimerikiksi tuo niin paljon, ettei liki kymmenen vuotta nuorempia Pärssistä tai Pyyhtiää voisi kokeilla? Pärssinen näytti pysyvän jo viime kaudella varsin hyvin vauhdissa mukana.

Väyrysellä taitaa olla viimeisiä mahdollisuuksia vakuuttaa. Pelasi mukavasti muutamat ensimmäiset pelit, mutta on kadonnut kyllä täydellisesti kuvasta. Ei likikään kahden vuoden takaisella tasolla edelleenkään.

Nyt kolmanneksen runkosarjan jälkeen on vielä vaikeampaa ymmärtää, mitä Niittymäki ja mahdollisesti valmennus ajatteli, kun rosterissa on samaan aikaan Väyrynen, Kuru, Karvonen ja Lehtinen. Totesin jo silloin, että korkeintaan yksi tuosta porukasta olisi voinut jatkaa/pelata tällä kaudella. Täysin toivotaan toivotaan -osastoa. Ei osunut lottorivi tällä kertaa.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Virtanen antaa itsestään sellasen äijämäisen kuvan jolla pokkaa sanoa ja tehdä koviakin ratkaisuja tarvittaessa.
Totuus taitaa olla kuitenkin toinen sillä nyt viimein olisi jo kaivannut häneltä tiettyjä peli liikkeitä kuten että Antsan kesken kauden hankkimat tähtivahvistusten Quiresin ja janatuisen siirtäminen poppareille samoin kuin myöskin Väyrysen ja tilalle junnuja kuten Intonen, Pärssinen, Pyyhtiä, Loikas tai Uusikartano.
Myöskin koutsilla pitäisi olla uskallusta sekä auktoriteettiä laittaa Korpikoski, Filppula ja Wirtanen yhdeksi kahdeksi pelin ajaksi katsomon puolelle.

Tänään on kyllä sen verran tärkeä peli, että ei ole varaa laittaa mitään -02 syntyneitä junioreita debytoimaan. Muutoinkin tämä ajattelumalli on ehkä toteutettavissa silloin, kun keväällä ei panosta enää ole, mutta ei nyt sentään marraskuussa vielä. Lisäksi on aina helppo huudella näitä "junnuille vastuuta" -juttuja, mutta onko tuolla oikeasti ketään, joka toisi lisäarvoa kentälle vs esim. Väyrynen? Ihan riittävästi on nähty vuosien saatossa niitäkin tapauksia, kun junnut käyvät kentällä vain jotenkin suoriutumassa. Ammattiurheilussa ajattelun pitää nykymaailmassa mennä niin, että parhaat pelaa, oli ikä mikä tahansa.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Nyt kolmanneksen runkosarjan jälkeen on vielä vaikeampaa ymmärtää, mitä Niittymäki ja mahdollisesti valmennus ajatteli, kun rosterissa on samaan aikaan Väyrynen, Kuru, Karvonen ja Lehtinen. Totesin jo silloin, että korkeintaan yksi tuosta porukasta olisi voinut jatkaa/pelata tällä kaudella. Täysin toivotaan toivotaan -osastoa. Ei osunut lottorivi tällä kertaa.
Kaskinen sanoi jossain haastattelussa että haettu tasaisuutta, ettei olla liikaa yksilöiden varassa. Nyt tosiaan joukkue täynnä näitä ei fyysisiä eikä kiekollisia pelaajia. Väyrysestä odotan enemmän. Tuntui että Jonne Virtasen vierellä kaikki edellä mainituista onnistui kohtalaisesti. Nyt kun Virtanen ei ole joukkueessa kaikkien yllämainittujen taso on tippunut. Olisiko sen 100 k kaudesta kuitenkin kannattanut maksaa Virtasen palveluista. Tämän kauden joukkuetta kun katselee niin kyllä olisi. Edes yksi pelaaja taklaisi ja olisi fyysinen.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jokainen ottelu jonka nuo nuoret pelaa niin on kuin seura laittaisi rahaa pankkiin.
Eipä nuo ns. vakiokokoonpanon kaverit näytä mitään saavan aikaiseksi tehopisteiden merkeissä ja heidän asenteesta puhumattakaan.
Joukkueessa on yksi kentällinen joka on samalla koko liigan yksi parhaimmista mutta muiden kohdalla on ihan sama nostaako heidän tilalleen junnuja pelaamaan.
Muutaman nuoren laittaminen kokoonpanoon ja heidän mahdollinen onnistuminen luulisi pakottavan väkisinkin näiden kokeneiden ja huonoasenteisten pelaajienkin miettimään mikä omassa pelaamisessa ongelma kun nuoret pystyvät samaan tai parempaan suoritukseen.
Sanoisin myös että viimevuosina järjestään ne junnut jotka ovat nostettu ensimmäistä kertaa ylös niin ovat hypänneet askiin melkoisella itseluottamuksella ja päättäväisin elkein eivätkä ole näin tulleet sinne vain selviytymään.
 

W124

Jäsen
Kaskinen sanoi jossain haastattelussa että haettu tasaisuutta, ettei olla liikaa yksilöiden varassa. Nyt tosiaan joukkue täynnä näitä ei fyysisiä eikä kiekollisia pelaajia. Väyrysestä odotan enemmän. Tuntui että Jonne Virtasen vierellä kaikki edellä mainituista onnistui kohtalaisesti. Nyt kun Virtanen ei ole joukkueessa kaikkien yllämainittujen taso on tippunut. Olisiko sen 100 k kaudesta kuitenkin kannattanut maksaa Virtasen palveluista. Tämän kauden joukkuetta kun katselee niin kyllä olisi. Edes yksi pelaaja taklaisi ja olisi fyysinen.
Voi olla, että se 100 000 menee joka tapauksessa korvaus ja muina kuluina.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Holm - Kuru - Janatuinen? Mahtaa vastustaja oikein vapista kun nämä päästetään irti.

Ei nuita Filppulaa, Korpikoskea jne. voi penkittää jos oikeasti meinataan kymppisakkiin päästä. Joitakin junnuja tilalle niin ei nyt oikeasti.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Voi olla, että se 100 000 menee joka tapauksessa korvaus ja muina kuluina.

Tuo satku pitäisi maksaa meille kannattajille kivusta ja särystä. Per napa.

On tämä sen sortin kärsimysnäytelmä taas.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: W124

Kit Carson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Holm - Kuru - Janatuinen? Mahtaa vastustaja oikein vapista kun nämä päästetään irti.

Ei nuita Filppulaa, Korpikoskea jne. voi penkittää jos oikeasti meinataan kymppisakkiin päästä. Joitakin junnuja tilalle niin ei nyt oikeasti.
Meillä on heittää vastapalloon Rekonen-Mäkinen-Mäkinen. Vaihdetaanko päittäin?
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tepsin kokoonpanossa on oikeastaan tällähetkellä selkeät raamit.
Ykköskenttään haetaan Korpikosken ja Filppulan vierelle oikeaa palasta ja siinä nyt kierrätetään oikeastaan koko Tepsin laituriosasto. Kakkoskenttään laitetaan Wirtasen ympärille jo ykköskentässä kokeillut laiturit. Kolmonen on itsestäänselvyys nyt Pajuniemi-Nättinen-Nurmi ketjun ansiosta. Mutta voi pojat tuota neloskenttää. Neloskenttä koostuu tällähetkellä oikeastaan suoraan Topinojan kaatopaikalta haetuilta raadoilta. Anton Holm, alkukauden jälkeen ollut todella vaisu ei mitään käyttöä enää ja sen takia varmaankin löytyy myytävien joukosta. Sentterinä Hannu Kuru jonka kaikessa todellisuudessa kuuluisi pelata Mestistä eikä missään nimessä Liigaa. Kaiken kruunaa vielä Joel Janatuinen joka hommattiin kolmen mestiksessä vietetyn pelin jälkeen ja painanut nyt 10 peliä kiikareilla.

Itse näkisin että pakisto tulee kyllä riittämään nousuun vielä sääli pleijareihin sekä maalivahtiosasto. Jos Veltsu keksii puuttuvan palasen ykköskenttään sekä Wirtasen kenttä parantaa kaikki on mahdollista tuolle sakille. Neloskenttä on oikeastaan vain todella hankala tapaus... Pärssisen voisi nostaa ainakin kokeilemaan sinne sillä Hannu Kuru ei tuo tällähetkellä yhtään mitään peliä edistävää laatikkoon.

Mutta tänään vihdoin Veltsu löytää oikeat kemiat kentissä ja TPS aloittaa 7 ottelun voittoputken jonka aikana noustaan jo säälipleijari rajalle. Mark my words.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tepsin kokoonpanossa on oikeastaan tällähetkellä selkeät raamit.
Ykköskenttään haetaan Korpikosken ja Filppulan vierelle oikeaa palasta ja siinä nyt kierrätetään oikeastaan koko Tepsin laituriosasto. Kakkoskenttään laitetaan Wirtasen ympärille jo ykköskentässä kokeillut laiturit. Kolmonen on itsestäänselvyys nyt Pajuniemi-Nättinen-Nurmi ketjun ansiosta. Mutta voi pojat tuota neloskenttää. Neloskenttä koostuu tällähetkellä oikeastaan suoraan Topinojan kaatopaikalta haetuilta raadoilta. Anton Holm, alkukauden jälkeen ollut todella vaisu ei mitään käyttöä enää ja sen takia varmaankin löytyy myytävien joukosta. Sentterinä Hannu Kuru jonka kaikessa todellisuudessa kuuluisi pelata Mestistä eikä missään nimessä Liigaa. Kaiken kruunaa vielä Joel Janatuinen joka hommattiin kolmen mestiksessä vietetyn pelin jälkeen ja painanut nyt 10 peliä kiikareilla.

Itse näkisin että pakisto tulee kyllä riittämään nousuun vielä sääli pleijareihin sekä maalivahtiosasto. Jos Veltsu keksii puuttuvan palasen ykköskenttään sekä Wirtasen kenttä parantaa kaikki on mahdollista tuolle sakille. Neloskenttä on oikeastaan vain todella hankala tapaus... Pärssisen voisi nostaa ainakin kokeilemaan sinne sillä Hannu Kuru ei tuo tällähetkellä yhtään mitään peliä edistävää laatikkoon.

Mutta tänään vihdoin Veltsu löytää oikeat kemiat kentissä ja TPS aloittaa 7 ottelun voittoputken jonka aikana noustaan jo säälipleijari rajalle. Mark my words.

Tuon neloskentän voisi jättää kokonaan pois. Holm täysin yössä ja siihen kun isketään Kurun tasoinen nobody viereen nii onhan se varmasti jäätävää katseltavaa. Janatuisesta en edes kehtaa sanoa mitään.

Ja tuo Windlert pakistossa? Ihan aikuisten oikeasti huono. Mitään hyvää en löydä tästä superhankinnasta. Jos vaan joku tarpeeksi pöljä huolii niin äkkiä helvettiin tuolta.

Tirrosen loukki syö kyllä miestä. Toivottavasti ei liity siihen aikaisempaan aivotärähdykseen. Pohjanoksa ei tule mitään 7 matsin voittoputkia pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös