Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 592 581
  • 3 412

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Eipä olisi uskonut että Volmar Kuulapää vielä valmentaa jotakin seuraa suomessa mutta nyt sekin on nähty! Mies savustettiin erittäin sankalla savulla ulos JYPistä ja toivon että menestyy TPS:ssä, hyvä mies mutta homma ei vaan koskaan toiminut toivotulla tavalla.

Hieno aloitus kun heti eka peli vanhassa kotiluolassa!
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hermes
Näin sivustaseuraajana herää kysymys, että miksi vasta nyt? Miksei jo siinä kohtaa kun alkusyksyllä homma näytti siltä ettei tämä ainakaan enää Kaskisen käsissä ole. Minkä takia tämä ratkaisu piti venyä marraskuun puolelle? Voiko olla että potku-uhka oli jo kauemmin ilmassa, mutta Tepsillä kesti tähän asti löytää toinen valmentaja, joka pestin haluaa ottaa vastaan?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
En nyt ihan oikeasti ymmärrä, että kannattiko tätä nyt se pari viikkoa lykkäillä ja sen takia menettää Niittymäki urheilutoimenjohtajana.

Eipä silti että Antsa nyt välttämättä olisi ulkoa päin superhyvää työtä tehnyt, mutta silti.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Alkaa tässä kiire tulemaan kun pistekeskiarvo saisi loppukauden ajan olla sellainen 1,65 - 1,7 että päästään sääleihin. Meidän materiaalilla ihan mahdollinen mutta aika helvetin iso täyskäännös saa tulla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Veltsu osaa kyllä valmentaa, siitä osoituksena CHL mestaruus. Ongelmat oli enemmän hengen luonnissa, ja välillä oli koirankopissa se kuka ei halunnut toimia Veltsun mielestä oikein.

No, lisäbuustia TPS tästä varmasti saa, mielenkiinnolla seuraan mihin se riittää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
No nyt ei tarvi ainakaan selitellä tai miettiä olisiko homma kääntynyt vaan katsottiin loppuun asti ettei kääntynyt.

Tilanne on nyt hyvä TPS:n kannalta sekö Niittymäki että Kaskinen ulkona.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Kaskinen kuuleman mukaan on kuitenkin eilen ollut Jyväskylässä ja Marko ollut juttelemassa johdolle Turussa. Olis ton voinu kai paremminkin hoitaa tän vaihdon.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Vinkkimiesten kusilaarihuhut oivat tästä hommasta mykkinä. Vittu, onko tätä tiennyt kukaan ennen neljää? Miten Marcolle on saatu Tepsin puku näin nopealla aikataululla? Norrenalla on ollut jo pari vuotta putkikassissa varmuuden varalta ekstrakappale? Onko revitty Kaskisen päältä suoraan? Kuka tietää? Nettisivut ovat alhaalla, joten spekulaatiot käyvät kuumina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös