Kokkolan Hermes
Ässät:
- tarvinnut ylivoima-aikaa 84 minuuttia yhden maalin tekemiseen.
- tehnyt alivoimalla pelaamansa 74 minuutin aikana yhden maalin.
- tasavoimin pelaten käyttänyt n. 42min yhteen maaliin (13 ottelua 17 maalia tasavoimin)

Kuinka huonoa voi ylivoima olla?

e. Pätkääkään näkemättä heidän ylivoimapeliään, niin nyt Lehkosen äänellä kliseinen "toimita kiekko maalille ja hyviä asioita tapahtuu" xD

-One-

Ilves
Ässät:

Tarkennetaan vielä, että tasavoimin on käyttänyt n. 37 minuuttia yhteen maaliin. Ässät on yhteensä pelannut tasakentällisin 12*60 + 1*65 - 84 - 74 = 627 min.

Kuubextra

No voi vittu että tärkeä korjaus :D Hyvä silti! 17/13 = 1.3 ja päässäni mietin kymmennysosia 60 minsasta pois ja alitajuntalaskemisesta täydestä kolmanneksesta(1.33) väärään suuntaan minuutit 40:stä. Mitään ei muuta sanomasta oliko lopputulos 35 vai 45 per maali. :) Olihan tarpeeksi sekavaa.

-One-

Ilves
Ajattelin vain korostaa pointtiasi, tarkoitus ei ollut vittuilla. Ässät tekee siis yli 2 maalia tasaviisikoin siinä ajassa, kun ylivoimalla yhden.

Moto

HIFK
Sebastian Dyk teki Porissa kaksi maalia ja niillä oli peliajallisesti eroa 59 minuuttia ja 49 sekuntia. Mahtaisiko olla varsinaisella peliajalla ratkenneiden pelien ennätys?

Tappara

Voisin veikata että on.

Hoitsu

Kärpät
Justus Annunen on pitänyt nyt Liigapeleissä maalin puhtaana yhtäjaksoisesti 252 minuuttia ja 6 sekuntia. 7 minuuttia 23 sekuntia seuraavassa Liigapelissä riittää kaikkien aikojen nollaputkiennätykseen. Annuselle on Liigassa viimeksi tehty maali 21.9 pelatussa ottelussa JYP-Kärpät ajassa 47.54 ja tuon pelin jälkeen Annunen on torjunut 4 nollapeliä putkeen.

edit: Ja sieltähän unohtu se jatkoaika tuosta JYP-pelistä, olihan se Annunen toki silloinkin maalissa. Eli maali on siis ollut puhtaana 256 minuuttia ja 28 sekuntia, joten 3 minuuttia ja 1 sekunti seuraavassa riittää ennätykseen

AaTee

lunettes couleurs
Mahtava ennätys tulossa, ja tämä johtuu vain siitä miten tajuttoman hyvä Anunen on. Vapise bobropski.

Hoitsu

Kärpät
Onhan Annunen hyvä, mutta ei tuota nyt yksin Annusen ansioksi voi toki laskea. Kyllä se Annusen edessä pelaava pakisto on osansa tuosta kunniasta ansainnut. Sitä paitsi, ei sitä ennätystä vielä ole tehty :)

AaTee

Niin näinhän sitä luulisi, mutta ei se kuulemma mene näin. Vehviläisen tiimoilta joskus vähän samaa puhetta ja silloin ykskantaan tuli tyrmäys ettei joukkue edessä vaikuta, se oli vain kuulemma Vehviläisen vähättelyä. Eli, eipä vähätellä Annusta.

vastaantulija

Määrätietoisesti HPK

Sanon ensin, että hieno putki ja kaikki kunnia siitä Annuselle. Siitä on varmasti kova maalivahti kasvamassa. Mietin silti, että lasketaanko tämä varsinaisesti ennätykseksi, kun kyseessä eivät ole peräkkäiset pelit?

Ja pakko kuitata myös sen verran, että vähän "järjestelty" putki kuitenkin menossa, kun Annunen on tässä putkensa aikana pelannut vaan sarjaohjelmasta noita ennakkoon selvästi heikompia vastustajia vastaan pelatut pelit. Rybar on tämän Annusen nollaputken aikana pelannut kuitenkin kaksi kertaa Tapparaa ja kerran HIFK:iä ja Ässiä vastaan.

Eipä siinä, tilastokummajaiseksi voi tietysti laskea senkin, että kaveri on pitänyt viimeiset neljä peliään nollan, eikä silti saa pelata kaikkia pelejä.

(1)
  • Tykkää
Reactions: Pate

Hockey#11

Kärpät
Pitää yrittää olla kehumatta Annusta, ettei kenellekään tule paha mieli. Silti ihan ok suoritus tähän asti ja jos ennätyksen saa rikottua niin jää ainakin joku hyvä hetki tilastoihin Liigasta.

Oikeastaan noihin ennätyksiin pitäisi kirjata muistutus onko pelannut hyvän vai huonon puolustuksen takana.

Vakavissaan ajattelen, että jokainen jääkiekkoa seuraava varmasti ymmärtää, että tämä on joukkuepeli ja kaikkii toimii yhdessä, mutta silloin kun 19 vuotias tulokasmaalivahti pelaa neljä pelin nollaputken niin ensimmäisenä täällä on joillakin huoli, ettei vaan nyt kehuttaisi maalivahtia, kun siinä on niin hyvä joukkue puolustamassa. Ja kaiken lisäksi vääriä joukkueita vastaan.

Eli helvetin kova suoritus Justus Annuselta ja juuri tällä hetkellä Liigan paras maalivahti.

**

Ja kaiken lisäksi vääriä joukkueita vastaan.

Kysyin mielestäni ihan relevantin kysymyksen, että lasketaanko tämä syntyessään nollaputkiennätykseksi, kun kyseessä ei ole joukkueen peräkkäiset pelit? Ja veikkaan kyllä ihan ilman sarvia ja hampaita, että tämän ennätyksen syntyyn nyt pikkuisen vaikuttaa se, että on nuo Tappara ja HIFK -pelit jäänyt Rybarin pelattavaksi. Ei silläkään sinänsä merkitystä, jos otteluohjelma olisi Kärpillä sellainen ja nämä olisi peräkkäisiä pelejä, mutta kun eivät ole.

Tuo ei sitten ollut mun kommentti, että Annunen pelaa hyvän puolustuksen takana, mutta siihen sanon, että sillä ei ole mitään merkitystä tämän ennätyksen kanssa. Ei yksikään maalivahti pelaa neljää nollapeliä putkeen ilman hyvää joukkuetta edessä.

Kova suoritus on ja varmasti yksi parhaista, mutta nyt en kommentoi tätä enempää, ettei tule lisää pahaa mieltä.

Hockey#11

Kärpät

Koko jutun pontti oli, että saa kehua ja vähän hehkuttaa silloin kun aihetta on, eikä mielestäni tarvitse ensimmäisenä tuoda negatiivisia asioita esiin.

Varmasti jokainen tällä palstalla kirjoittava ymmärtää, että maalivahti ja puolustus kuuluu hyvin tiiviisti yhteen ja ilman loistavaa puolustusta ei yksikään maalivahti pelaa neljää nollaa putkeen. Ei sitä mielestäni tarvitse erikseen esiin tuoda.

Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ässät on pelannut tällä kaudella vieraissa 23 kertaa ylivoimalla, yv-aikaa yhteensä yli 38 minuuttia. Tästä 5 vs. 3 -yv-aikaa on ollut yli kolme ja puoli minuuttia, mikä on selvästi eniten kaikista Liiga-joukkueista.

Ja tehtyjä yv-maaleja vieraissa: nolla, null, zero, nada.

Kokonais-yv-prosentti Ässillä on sentään "jo" 4,00 %.

Sir Smokki

Oulun Kärpät
Annusen pelivuoroja ei ole erityisemmin järjestelty. Kärppien maalivahdit pelaavat vuorotellen. Tähän ei kauden aikana ole ollut yhtään poikkeusta.

H

Hidas_ja_kankea

Sen verran tuosta järjestetystä putkesta, Rybar ja Annunen ovat pelanneet vuorovedolla ja CHL-ottelut eivät näy liigalistauksessa. Edellinen KooKoo-matsi nyt oli kaikkea muuta kuin ottelu "helppoa" vastaan, onneakin tarvittiin nollan pitämisessä ja torjuntoja tuli iso kasa Annuselle.

Sinänsä Annusen esityksillä on merkitystä, koska hänet laskettiin epävarmuustekijäksi kauden ennakoissa. Toistaiseksi näyttää huoli olleen varsin aiheeton. Tasapeluuttamista pidän hyvin järkevänä tässä vaiheessa kautta, koska molemmat veskarit ovat esityksillään ansainneet peliminuutit. Toivottavasti Manner poikkeaa vuoropeluutuksesta seuraavaan pelin, ettei ennätykset jää pidemmäksi aikaa mieleen kummittelemaan.

Vai että toistaiseksi paras? En tällä otoksella uskalla sanoa kuin pirun hyvä on ollut tähän mennessä. Nuorella maalivahdilla tapahtuu otteen herpaantuminen helpommin kuin kokeneella. Vahva ehdokas parhaaksi olisi Tapparan Garteig, joka on ollut huikea. Nämä paras-listaukset ovat aina yhtä vaikeita ja synnyttävät väittelyä.

Kärppien puolustus ei muuten ole likimainkaan viimekauden tasolla ja vähissä päästetyissä maaleissa on ollut maalivahdeilla suurempi panos kuin Veinin aikana.

Annusen pelivuoroja ei ole erityisemmin järjestelty.

Ymmärrän kyllä peluutuksen logiikan ja siksi tuo sana oli omassa viestissäni lainausmerkeissä, millä nyt viittasin vaan siihen, että ei ole peräkkäiset pelit kyseessä ja ihan sattumalta jäänyt juuri nuo pari Tappara-peliä ja HIFK Rybarin kohdattavaksi. Eihän liigassa mitään helppoja pelejä ole, eikä yksikään nollapeli tule ilmaiseksi. Aavistuksen todennäköisempää se varmaan on joitain toisia vastaan kuin toisia. Tappara esimerkiksi viimeksi jäänyt maaleitta liigassa äkkiä laskien 57 ottelua sitten. KooKookin toki jäi nyt ensimmäisen kerran tällä kaudella.'

Edellinen KooKoo-matsi nyt oli kaikkea muuta kuin ottelu "helppoa" vastaan, onneakin tarvittiin nollan pitämisessä ja torjuntoja tuli iso kasa Annuselle.

No just näin, kyllä se neljä nollapeliä on joka tapauksessa sellainen suoritus, että se vaatii todella paljon hyvää pelaamista maalivahdilta ja todennäköisesti vähän tuuriakin.

SaiPan John Perssonin tilastot tällä kaudella: 15 ottelua, 10+1=11, -9. Melko harvinainen kombo.

Nelfor

JYP
Olen nähnyt hyvin vähän SaiPan otteita tällä kaudella, niin kyselisin enemmän nähneiltä, että näyttääkö Perssonin peli sellaiselta, että tuo iso miinuslukema on helppo selittää? Eli onko todella hyökkäyspainotteinen "kyttäilijä" tai muuten vain kiekottomana heikkotasoinen pelaaja?

Persson on kerännyt koko liigassa selvästi eniten miinuksia (18) ja tehotilaston kokonaislukema koko liigan toiseksi huonoin. Kun tämä yhdistetään korkeaan maalimäärään, niin herkästi tulee laskettua 1+1...

Hyviä pointteja. Persson on näköjään tehnyt maaleistaan neljä ylivoimalla, mikä on myös osaselitys outoon tilastoon.

anthax

SaiPa, Ketterä
Mies pelaa ylivoimaa, alivoimaa ja 5v5 paljon. Tuota samaa miinusta on ihmetelty muuallakin ja se vaikuttaa kaikista oudolle. Mistään piilokärkisurffaajasta ei ole kysymys, mutta mies on aina kentällä kun omissa ja vastustajan päässä helisee. Todella outoa!