• 15 345
  • 208

Jippo

HIFK
Rangersin eka hyökkäys ja Marc Staal tekee vanhanaikaisen. Laine watchissa kirjataan heti miinus, toivottavasti ei ole enne.

#83WPG

Jets,JYP
Ja Laine aloittaa minuksella heti

Karhunkulta

Porin Ässät, Skellefteå AIK
Kotkan ketju pelaa aika hyvää peliä. Joka vaihdossa tuntuu tulevan jonkinnäköinen paikka. Eiköhän tuolla pelillä pisteitäkin vielä heru.

Zoidberg

Suomi 2019
Jetsin paras puolustaja selvästi laitettu päällystakiksi Rangersin parhaimpaa hyökkääjää vastaan.

Eli siis Heinolan tehtävä on pysäyttää Kakko.

Zoidberg

Suomi 2019
Ei ole heikko Jetsin ykköskenttä. Loistava maali.

Heikko vaihto Skjeiltä.

Petrell#32

HIFK, Mikael Granlund
Heinolalla pelkkiä hyviä vaihtoja avauserässä. Kova poika.

Bunder

Kärpät, Coyotes, Thrashers
Viasatilla on sitten Xtra kanavat pimeänä, joten milloin ajattelivat herätä tähän kauteen? Ja kenenkään on turha tulla sanomaan, että Viaplay toimii, koska se on eri maailma.

Taituri

Washington
Onpahan hokia. Heinolalta hienosti pelattu Kreiderin maila pois maalin edustalla.
Omaan silmään koko Winnipegin joukkue on näyttänyt todella liikkuvalta ja vaaralliselta.
Mielestäni Laineelta ihan hyvä alku pelissä.
Myöskin Winnipegin Bourque on ollut todella kova. Sellainen vihainen terrieri.
Kakkoa ei ole pahemmin näkynyt, kuin ei juuri muitakaan Rangersin miehiä.

Zoidberg

Suomi 2019
Ulkoa laskin, että 15 suomalaista on nyt päässyt pelaamaan tällä kaudella ainakin yhden erän, mutta vieläkin suomalaisten pisteet on tasan nolla.

Torsti56

SaiPa, Stars, Blue Jackets
Sais se Kakko tehdä yhden erän alkuun ennen kuin vaihtuu Starsin peliin. Oishan se kiva nähdä pojan ensimmäinen maali.

Heddy#77

Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tampalta melko verkkainen startti. Pantterit saivat hyvillä keskialueen katkoilla luotua muutaman vaarallisen tontin, mutta muuten oli aika hiljaista. Kuchilta taas ihan perus settiä siirretyn rangaistuksen aikana ja kiekko maalin kattoon.

Eskelarit

Joo maalintekoon vaatis ensin kudin maalia kohti, ilmeisesti sitä ei oo vielä tossa vaiheessa opetettu. Sai ne kohoomaan jo pari kertaa, palkinnoksi erätauolla banaani. Tokassa erässä sitten repee! Verkot tai perse, jää nähtäväksi.

Nojoo, pari ihan hyvää paikkaa eikä tuo Hutton ole taaskaan kuin vaan edessä, eli jos Pens nyt saisi vähän trafiikkia maalille niin hyvä tästä vielä tulee.

Yli 3.0 maalia on 3.20 kerroin, otan ihan vähän lisää vielä. Olen uskossani vahva. Ja tyhmä.

Siirsin kierrätyskeskuksesta tänne otteluseurantaan ja boldasin oleellisen sanan, ihan turha uskoa, alkaa vituttamaan vaan. Katon suosiolla Kakko vs Heinola&Laine.

Bunder

Viasat harrastanut hirveää hypetystä taas kauden ympärillä, mutta jos nyt vaikka haluaisi vilkaista Floridan peliä niin tarjolla on vain "Kanavalla ei tällä hetkellä ole lähetystä teksti"
Uskomatonta miten näitä ei vielä kuuden vuoden jälkeen ole saatu kuntoon.

vetoo

Slovakia, Bolts
Tampa Bay - Florida 20 min 1-0. Kutsherov laukoi yläkulmaan siirretyn rangaistuksen aikana.

Maroon - Smith - Witkowski Tampa Bayn paras ketju hyökkäyspäässä 1. erässä. Mitään ottamatta heiltä pois, mutta ehkä tuo kertoo Lightningin muiden kolmikkojen vähäiseksi jääneestä ajasta vastustajan alueella. Floridalla enemmän hyviä paikkoja. Hoffman osui tolppaan ja Dadonov hukkasi läpiajon. Avauspelille tyypillistä sählellystä puolin ja toisin Harhasyöttöjen ja kiekonmenetysten määrä vähenee ajan myötä.