• 33 118
  • 474

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Toinen erä JKL:ssä meni pelillisesti HPK:lle. Laurikaiselle yksi gamesaver. Honka ollut ilahduttava, samoin Turkulainen.

Rönnkin tullut paikalle varmistamaan, ettei Pennasen mieltä pahoita. 0 jäähyä HPK:lle ja kaikki maalit hyväksytty.

Ässät
Killinen hankkii nykyää keskimäärin pari kolme jäähyy vihuille/peli. Tollast Kaapo Kakko maista toi suojaamine ja laitapeli.

(1)
  • Tykkää

Roku

Rauman Lukko
Kuinka monta tekopaikkaa Danforth on jo tuhlannut?

(1)
  • Tykkää

madeOFspade

Ässät
Vuorisalo selkä suorana omiin ja Lukko hakee siitä 3vs1 hyökkäyksen. Tarasov pelastaa.

(1)
  • Tykkää

Roku

Ässät johtaa kahden erän jälkeen 2-1. Toinen erä oli Ässien, torjunnat erässä 9-8 Ässien maalivahti ensin mainittuna, yhteensä 18-24.